FRANKRIJK EN MACRON

25-07-2021

Het kabinet van Frankrijk is reeds gevallen volgens een insider en heeft geen invloed meer


Frankrijk zou als eerste vallen volgens een voorspelling van Nostradamus.

Is Nostradamus een scenario (een handleiding) dat wordt uitgevoerd door de satanische machthebbers (Vrijmetselaars/Freemasons)?

Het zou zomaar kunnen...

We bevinden ons nu in WO3


https://nl.wikipedia.org/wiki/Nostradamus

Maar wat betekent dit nu?


Let op: Dit is een rectificatie van eerdere berichten op Telegram en/of op andere social media kanalen.


Het leger is nu aan de macht en maakt in een sneltempo zijn eigen regels!


Dat betekent voor nu echter nog steeds:

(Bijna) geen vrijheden meer in Frankrijk.

Zonder vaccinatiebewijs mag je (bijna) nergens meer in of aan deelnemen.

Angstpropaganda en het afnemen van vrijheden (zonder vaccinatiebewijs) is nog steeds volop gaande in Frankrijk en zijn de grootste tools die nu worden ingezet om totale controle te krijgen over de onwetende en vooral domme en niet nadenkende bevolking in Frankrijk die zich tot nu toe heeft laten vaccineren.


SHOCK! Protective Detail of France President ALL Resign over COVID Restrictions; will no longer protect President Macron


Dit soort berichten verschijnen nu in de media.

WAT IS WAAR EN WAT IS NIET WAAR?

(Vertaald vanuit het Engels, excuses voor eventuele stijlfouten!)


De Republikeinse Garde, een veiligheidsdetail dat is opgericht om de president van Frankrijk te beschermen, heeft ALLEN ontslag genomen en zal president Macron niet langer beschermen!

Het massale ontslag komt op de hielen van zijn presidentieel decreet dat Franse burgers verplicht om een "sanitair paspoort" (d.w.z. een vaccincertificaat) te hebben en te gebruiken of de toegang tot winkels, bars, zelfs STEMMINGSWEIGHEDEN te worden ontzegd!

In bijna elke grote stad gaan burgers de straat op en strijden letterlijk met de politie over de handhaving van deze nieuwe presidentiële decreten. De massamedia negeert meestal de burgeropstand en rapporteert bijna niets terwijl het land in protest losbarst.

Bron ► https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/shock-protective-detail-of-france-president-all-resign-over-covid-restrictions-will-no-longer-protect-president-macronBERICHTENFORMULIER

Stuur ons een bericht wanneer U denkt dat het anders is of wanneer U ons (extra) informatie wilt aanreiken. Dank U wel.