THE GREAT AWAKENING

Ontwaken in de Matrix (schijnwereld) is niet fijn!


De Waarheid doet eerst heel veel pijn...

Het is zeer goed mogelijk dat U door het lezen van één of meerdere artikelen op deze pagina of website, of elders wanneer U gaat googelen ineens gaat ontwaken. Dat U ineens gaat ontdekken dat er iets niet klopt. Dit is het begin van Uw ontwakingsproces.

Uw leven zal vanaf dat moment drastisch veranderen wanneer U zelf onderzoek gaat doen naar de Waarheid van ons bestaan. Als Mens van vlees en bloed en naar de Aardse Waarheid zoals die werkelijk is.

De Aarde is vlak waarop we leven met een firmament erboven, het staat in de Bijbel.

Genesis 1 - De Noordpool is het Middelpunt der Aarde.

We zijn hierover jarenlang voorgelogen!


Dom en arm gehouden door de Staat en de Kerk!


Sommige mensen zullen eerst enorm geschokt zijn, echter de Waarheid zal U ooit Vrij van Geest maken. It will set you Free. Sterkte en Succes met Uw ontwakingsproces.

Maar wees gerust, velen gingen U reeds voor. En voelen zich nu een rijk en bevrijd Mens van vlees en bloed.

Een persoon of burger is een BSN-nummer, een NATUURLIJK PERSOON in hoofdletters, waar een Geboortetrust aan gekoppeld is door middel van Uw eigen geboorteakte.

Schrik niet wat ze met Uw Geboorteakte hebben uitgespookt. Echter er is een weg mogelijk om enige erfgenaam te worden van uw geboortetrust.

Op de onderstaande website kunt U hier alles over lezen wat hiermee wordt bedoeld.

Website ► www.hogeraadvandekinderen.nl


⚠️ WAARSCHUWING ⚠️


Laat U zich niet injecteren met een zogenaamd vaccin, het is een middel waarmee Uw streepjescode wijzigt die U meekreeg van Uw Schepper. Door de bestanddelen oin de spuit  kunt U (vroegtijdig) dood gaan of ernstige bijwerkingen krijgen.

Dit hoort U niet op de staatszender het NOS nieuws!


Wilt U Ontwaken of verder Ontwaken?

Tip: Klik de onderstaande websites eens aan en ga eens rustig lezen of luisteren naar de video's wanneer U nog niet bent ontwaakt bent of verder wilt gaan ontwaken.

Sterkte en Succes!


Stuur de onderstaande links van de websites ook door naar Uw eigen familie, vrienden, collega's en bekenden, zodat ook zij gaan ontwaken!


https://hetgrotereplaatje.nl


https://globe.adsbexchange.com/


https://revolutionaironline.com/


https://www.indigorevolution.nl


https://moteefe.com/store/freedom-for-all-worldwide


https://de-ware-wereld.nl/2021/02/27/wenen-napels-rome-politie-weigert-orders-uit-te-voeren-en-kiest-kant-van-het-volk/


https://spiritualroseofsilence.blogspot.com/2021/02/waarom-moeten-wij-door-deze-duistere.html


https://www.frontnieuws.com/


https://www.de-nieuwe-media.nl


www.antonteuben.nl


ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

 

Veel mensen gaan binnen één dag of een paar weken dood nadat ze zijn gevaccineerd!

Nederland heeft geen geldige grondwet, dus geen enkele wet of rechtszaak is rechtsgeldig in Nederland. De Staat der Nederlanden is niets minder dan een bedrijf met Rutte als bedrijfsleider, waar wij als levend mens geen gehoor aan hoeven te geven.

Bedankt Thierry voor het vertellen van de Waarheid, pas goed op jezelf ❤️

De luchtvaartmaatschappijen werkten ijverig samen met overheden en het internationale coronadictatuurteam om het vaccinatiepaspoort te promoten met de slogan 'no jab, no fly'. En dat werkte want de angstige en goedgelovige deugburgers lieten zich snel als proefkonijn misbruiken 'om maar op vakantie te kunnen gaan'. Een beproefde stok-en-wortel...

WAKY WAKY !!

25-05-2021

Meer dan honderd jaar geleden schreef Rudolf Steiner het volgende:

Goed nieuws: Ze zijn bezig met een eigen radiostation om de Waarheid te kunnen verspreiden en om iedereen juist te kunnen informeren.

Indien uw bewindvoerder niet in uw trust gelooft en volhardt in het meewerken aan uw dreigende dakloosheid, dan kunt u zich wellicht tot uw hypotheekverstrekker (de bank) wenden en verzoeken om inzage in de hypotheek overeenkomst met een natte handtekening van de bank en van u.