AAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING WERD OP 11-07-2021 GEVRAAGD WAT ER NU GAANDE IS!?

12-07-2021


Grote dank (namens de redactie) aan een ieder die reageerde op onze oproep gisteren op onze website!


Zie de oproep in het onderstaande artikel ►

https://www.volkwordwakker.nl/l/de-hele-nederlandse-regering-moet-gearresteerd-worden/


We werden overspoeld door veel goede en inzichtelijke berichten en reacties. De onderstaande reacties kwamen onder andere binnen bij onze redactie naar aanleiding van de volgende vraag:


Wat is er momenteel gaande volgens U?Allereerst een militair met een zeer belangrijke videoboodschap voor de Nederlandse bevolking!


Video militair17 ► https://www.volkwordwakker.nl/_files/200000753-138e8138ea/video-spreker-leger-11-juli-2021.mp4

Deze militair is te volgen op het Telegram kanaal ► https://t.me/militair17

(Tip: Download hiervoor eerst de Telegram app)REACTIES EN BERICHTEN


Goed zo militair 17, oppakken ze allemaal en voor het oorlogtribunaal zetten ze mogen niet wegkomen met deze genocide praktijken tegen de mensheid ook BPOC2020 die zwaar bedreigd worden.

https://bpoc2020.nl/

Ik vind jullie toppers en ja jullie verdienen werkelijk een lintje maar niet van de koning van van de mensen die jullie willen bevrijden van deze juk. Laten we met z'n alle de krachten verzamelen om dit tot een goed en succesvol einde te brengen zodat we weer vrije mensen zijn die niks opgelegd krijgen en moeten voldoen aan regels die zijn gebaseerd op leugen en bedrog.

Dank voor het mogen uitten van dit verhaal, ik kan een boek schrijven wat onze overheid met ons mensen doet


-----


Super dat jij/jullie je inzetten en deze actie hebben ondernomen.

Als feedback wil ik je geven dat het misschien goed is om de tekst voortaan door iemand te laten lezen. Er staan best wel wat fouten in en rare zinsconstructies. Daardoor zal het impact bij de lezers minder zijn en dat zou zonder zijn.

Alles succes gewenst!!


Bericht van onze redactie:

Dank U wel. Dit klopt absoluut, echter door de vele info is het qua tijd tot heden door onze redactie nog niet mogelijk dit te corrigeren. We hebben her en der al wel kleine correcties toegepast in de reacties en berichten.


----


Super goede actie van jullie!

Lees en bekijk onderstaande link a.u.b.

Ik volg Mike Adams (Brighteon. Health Ranger Report en Naturalnews) al een hele tijd en hij weet altijd precies waar dit heen gaat.

Hopelijk zijn onze wakkere militairen nog op tijd om deze ontwikkelen in ons land te stoppen.

Heel veel wijsheid en succes gewenst!!

https://www.naturalnews.com/


----


Ze proberen de totale macht te grijpen en ons burgers als slaven gevangen houden in ons eigen huis en met de vaccins zijn ze genocide aan het plegen.


-----


Sta volledig achter jullie, mijn hart bloed door zoveel leugens en bedrog. Blijf graag geïnformeerd over de gang van zaken . Wens dat alles aan licht komt , en heel spoedig. Een zeer wakkere vrouw moeder, en grootmoeder. Wens jullie veel succes.


-----


Volgens mij al vanaf maart 2020 het uitroeien van de bevolking met de vaccin die nog in experimente fase is en op dieren uitgetest is waar alle dieren zijn overleden en dan al die leugens om de mensen op te sluiten en hun de dingen af te pakken waar ze plezier in hebben het is puur om een groot deel van de bevolking over heel de wereld uit te dunnen.


-----


Goed werk! Succes.

De wereld gaat wakker geschud worden.

Dat valt niet meer tegen te houden.

Alles wat opgebouwd is door overheersende macht valt in brokstukken uit elkaar en wordt overspoeld door allerlei vrijkomende emoties.


-----


Mijn vieze smaak komt voort uit het woord Depopulatie...een onder invloed van,bedacht op het toilet door Bill Gates....Shwab en nog veel meer figuren....de planeet depopuleren kan niet...de Duitsers zijn hiervan leidend voorwerp....en beeld....wat echter wel kan en dat is waarvan mijn tapijt krom trekt....dmv van het in de wereld brengen van Corona door de Chinezen...en wel hierom....angst is voor de meerderheid van de bevolking reden te luisteren naar mannen als Rutte en de Jonge.....en die zeggen vaccin vaccin.....zoals boven beschreven is het onmogelijk om zomaar te depopuleren....wat nu gebeurt is dat vanwege het vaccin waarvan nog niemand echt eerlijk weet wat het nou eigenlijk doet...zometeen hoogstwaarschijnlijk honderden miljoenen onvruchtbaar blijken en dus niet voor nageslacht kunnen zorgen.....als dit honderden miljoenen ook daadwerkelijk overkomt ,alszijnde lange termijn effect,dan slaat de bevolking in ene een paar generaties over en is Depopulatie een feit....en iedere arts,regering, Who en Rivm zullen dan zich beroepen op de onbekende lange termijn effecten ,die voor het volk verstopt en weggehouden zijn.,maar waarvan Rutte ,de Jonge,van Dissel,Grapperhaus en Mw Timen allang wisten en bewust stil gehouden hebben......deze mensen verdienen de strop.

Het grote ontwaken komt eraan..

Ik sta paraat aub neem mij mee ik wil ze graag ophalen. Q


-----


I wonder how many soldiers and police in 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🇮🇳 are of a similar frame of mind?


-----


Beste, ik zie heel erg veel vaccinatieschade, slachtoffers met hele erge bijwerkingen en overledenen door de Vaccinaties, maar msm, je ziet of hoort er niks over, bij deze de link van de Groep, Vaccinatieschade slachtoffers, hopelijk kunnen jullie er wat mee, met vriendelijke groet,

If you or a loved one have stories to share please contact me.

www.TheEmpoweror.com

Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/uYLLqQ4fBcp2/

GAB: @angelaisawake

https://t.me/covidvaccineinjuries


-----


Hallo.

Het WEF is aan het vertellen de dreiging van mogelijke cyberaanvallen. Dat zou het nieuwe gevaar worden, nog erger dan Covid. Geen internet en misschien zelfs geen elektra. En natuurlijk moet Rusland daar de schuld van krijgen aangezien ze willen dat er oorlog met Rusland komt.

Dus misschien hangt dat nu in de lucht.

Over de gestuurde mail. Ik vind het mooi dat u dat heeft gedaan. Maar er zitten wel wat schrijf fouten in. Nu hoop ik dat de mail wel zonder die schrijffouten is verstuurd. Om serieus genomen te willen worden zou zo een mail perfect geschreven moeten worden.

Ga door met uw gevecht.

Samen met velen anderen moeten we redden wat er te redden valt.


-----


Voor mij en mijn broer en vriend Kees was alles vorig jaar al duidelijk. The Great Reset. 2030, WEF. Rockenfellers. Kindoffers. Bohemian Grove, Wuhan Lab. Erasmus MC 2011, Gain of Function. Gefinancierd B Gates. Fauci e-mails. Schwab pion van de Triljonairs. 9/11 fake, Maanlanding fake. MH17 door dezelfde boeven. Etc.

UFO, in progress.


-----


Wat is er aan de hand?

Momenteel de voorbereidingen, bestaande uit het massaal "vaccineren" van de bevolking, welke als doel heeft je immunsysteem over te nemen. Komend najaar (of eerder) zal er sprake zijn van een nieuwe variant, welke veel dodelijker zal zijn: met name voor de "gevaccineerden", e.e.a. met een 2-ledig doel.

- De niet-gevaccineerden krijgen hiervan de schuld, waardoor de druk op die groep nog hoger wordt opgevoerd.

- Een nieuw "vaccin" zal zich aandienen, waarvoor ze zich in rijen voor opstellen.

WAT ZIT ER DAN NOG MEER IN DAT VACCIN?

DAT IS DE GROTE VRAAG MOMENTEEL EN STRAKS.

Vast niet iets onschuldigs... daar is de druk te hoog voor opgevoerd... het moet in mijn optiek iets in de richting van Mind-control zijn.

Daar willen de multi-biljonairs graag naar toe: niet alleen het geld, maar ook de totale macht... en iedereen die iets boven het maaiveld uitsteekt bij de enkels afzagen: welkom in het 2030 plan.


-----


Ik volg al bijna 10 jaar de politiek in Nederland.

Ben het eens dat bijna alles verot en corupt is.

Mijn steun hebben jullie gr


-----


Beste mensen,

Eindelijk iemand die het initiatief neemt in deze grootste corrupste bedreiging en misdaad tegen de mensheid sinds de tweede wereldoorlog


-----


Dictatuur en mensen moedwillig het leven ontnemen door een spuit te geven waarvan binnen 14 maanden een ieder een aandoening heeft of dood gaat.


-----


De mensen worden beroofd van hun rechten als mens en hun vrijheid. Ze worden door overheid en media en artsen in hun greep gehouden.
De wakkere mensen zijn er klaar mee.


-----


Ik sta achter jullie.


-----

Geld verdienen met de vaccinaties (van te voren gecreerd virus en gen theraphie).
Inspuiten met 99% grafeen oxide om via 5g de mens totaal te kunnen volgen en dus een totalitair systeem te implementeren.

Om vervolgens zich nog meer te verrijken door nog meer crisis te veroorzaken d.m.v.
Cyberattacks, etc etc en het volk zo bang te maken dat ze bereid zijn alles op te geven voor veiligheid. Een samenwerking tussen de few megarijken en de overheden .
Complotten????? Reken maar, hun complotten. Alles wordt omgedraaid en ze kondigen alles van te voren aan dat zijn esotherische wetten die Satanisten heel goed kennen. Het al oude spel tussen licht en duister. Uiteindelijk is er maar 1 bewustzijn en dit alles is een spel.

Vergeet dit nooit en ga in de helicopter zitten to keep sane


-----


Meteen doen want dit Kabinet pleegt illegale maatregelen die ze niet mogen uitvoeren , ook de volledige 2de kamer doet eraan mee! Dit mag niet gebeuten! Aangifte ? Zal dat lukken als de hele rechtbank ook achter Mark Rutte staat?


-----


Op pakken voor het verraad van het volk en ons te hersenspoelen en onze vrijheid die steeds meer wordt afgepakt.

We willen het duizendjarige rijk van god de duivel moet aftreden en al die rituelen die de machten uitvoeren moeten gestopt worden.


-----


We worden onderdrukt met leugens. Ons alles afnemen weer van aalmoes leven. elite mogen alles en hebben alles. nieuwe motto als je arm bent ben je ook gelukkig. veel beloven wenig geven doen gekken in vreugde leven. het een is een pcr test griep.


-----


https://stichtingvaccinvrij.nl/catherine-austin-fitts-democratie-wordt-wereldwijd-vervangen-door-technocratisch-systeem/


-----


Zie veel trombose gevallen om mij heen na vaccinatie veel bloedspuwen en bloedneuzen na vaccinatie ronde in verpleeghuis.


-----


Weer rode oortjes relevant aan die mail ja ..

https://beforeitsnews.com/paranormal/2021/07/gene-decode-discuss-deep-underground-military-bases-with-cirsten-w-scott-mckay-2554043.html


-----


Mijn petitie hebben jullie er iets aan?
Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede
32.996 ondertekeningen

https://petities.nl/petitions/verhoor-het-rivm-en-alle-betrokkenen-onder-ede?locale=nl


-----


We zitten midden in een oorlog tussen "Good and Evil"
De globalisten voeren de agenda 2030 van Klaus Schwab uit.
En door de great awakening en D.J.Trump en goede patriots gaat dit helaas niet meer lukken.

Ben heel dankbaar dat "Good" heeft gewonnen.


-----


Ik denk dat we naar een onafhankelijke wereld gaan zonder politici, rechters, advocaten en de hele oligarchische mikmak die tot heden toe niet één vinger uitstak om de mensheid te beschermen.

En ik zal er geen traan om laten


-----


Hallo beste strijders,

Hoewel ik gevoelsmatig denk ik wel wist dt wat er afgelopen jaar gaande was, is er veel duidelijk geworden waarom ik altijd gevoeld heb dat dit niet mijn wereld is.
En nog steeds kan ik moeilijk bevatten dat wat er gaande is op zo'n enorm schaal. Dit omdat ik vanuit licht en liefde werk. Vele in mijn omgeving zijn helaas nog niet wakker wat het nog niet atijd even makkelijk maakt. Maar afgelopen 1,5 jaar heeft me sterk gemaakt! Ik ben klaar voor wat er gaat komen. Werken, mensen bij staan, in licht en liefde 💜.

Dankjulliewel voor welke taak jullie hierin mogen doen.

WWGOWGA liefs Anneke


-----


Aangifte doen bij de politie ? Hebben jullie het Politierapport van de BPOC nog niet gelezen ?


-----


Zover ik weet gaat vandaag ook het treinverkeer en verkeer over water plat en heeft dat te maken met de invoer van Nesara/Gesara global. Ik heb begrepen dat er vanavond tijdens het voetbal een scare event zal zijn en waarschijnlijk een wereldwijde stroom en internet uitval die 24 tot 48 uur kan duren waarna Tesla energie zal worden ingevoerd. Daarom kan lucht/trein en bootvervoer systeem niet werken.


-----


We worden al een jaar voor gelogen, ben een trotse vader van een mooie dochter en zoon en zal er alles aan doen om hun weer het oude NORMAAL terug te geven.


-----


Hele luchtruim moet vrij zijn en blijven voor de US Armee Q Armee eindelijk......


-----


Mijn gedachten over wat er nu gaande is:

Een Europese agenda die uitgerold wordt waarin we zijn geconfronteerd met een 'virus' wat in de wereld gebracht is middels een biowapen. We hebben moeten wennen aan lockdowns, gehoorzaamheidexperimenten (kapjes, afstand tot elkaar). Het 'virus' is nu weg. Maar er is een nieuwe variant aangegrepen om weer angst te zaaien. (Delta). De wereld moest aan een vaccin (gen therapie), dat was de enige oplossing. Het vaccin tast eigen immuun systeem aan. De mens kan zichzelf straks niet meer verdedigen tegen griepjes en dan komt er een echte pandemie. Men zal deze willen bestrijden met nieuwe vaccins, de mens wordt slaaf van de Pharmacie en de mens zoals God ons gemaakt heeft is veranderd naar mens 2.0 (transhumanisme). Men kan niet meer deelnemen aan de maatschappij (kopen of verkopen, de zorg etc.) als je niet gevaccineerd bent. De bijbel heeft al beschreven waar we nu inzitten.


-----


Een demissionair kabinet mag géén beslissingen nemen maar ze duwen de ene na de andere wet door onze strot. Ongelofelijk!! De tijd is over dat het volk niks weet.


-----


Volgens mij is de overheid bezig alle vrijheid te beperken zodat ze alle macht krijgen om het volk onder de duim te houden en nieuwe " nood wetten" te introduceren en de nieuwe wereldorde in werking te laten treden.


-----


Wat is er aan de hand? Pedo's, satanisten, freaks, een enorme cult die onze hele maatschappij stuurt. Al 6000 jaar. Het is tijd!


-----


Effe luchten 😡

Zie ik het bericht van het vliegverkeer in Europa en schrik me te pletter naast alle info die ik nog maar sinds november 2020 absorbeer. Ik ben heel boos op alles wat ons allemaal ontnomen is, en wat er nog bij komt. Het stelen en liegen en bedriegen van een demencionair (sorry voor de eventuele spelfouten) kabinet wat helemaal niet bevoegd is om nog maar IETS van nieuwe wetjes te lanceren en aan te nemen.
Moet ik dan voor 3 jaar ( geen idee voor hoelang ) eten drinken en wat al niet meer gaan hamsteren op de hoop dat ik het allemaal overleef???

Waar blijft Nesara/Gesara !!!!!

Ik wil niet meer overal belasting over betalen!! KIES!! Of inkomstenbelasting of belasting over goederen en diensten!!!

En dan de avonklok!!

Wat hebben de overheden wereldwijd uitgespookt daarbuiten waar wij geen weet van hebben.

Zijn ze gek geworden...

Ik en nog vele anderen in mijn directe omgeving denk aan buurt / fam. / collega's enz zijn angstig en boos. Met grote zorg kijk ik toe hoe de mensen hiervoor benoemt de vacinatie nemen en ik vraag mij af wat er dit najaar zal gebeuren met hun.....

Dank voor het lezen van dit bericht.Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap ❤️