UFO'S BESTAAN!

UFO'S BESTAAN, WEN ER MAAR AAN!


Roswell: het beroemdste UFO-incident uit de geschiedenis


Het Roswell incident was op 8 juli 1947 via diverse media (kranten en radiostations) groot nieuws in de Verenigde Staten. Er werd medegedeeld dat er in de omgeving van Roswell een vliegende schotel was neergestort.

Berichten over een vermeend neerstorten van een vliegende schotel nabij Roswell staat bij ufologen bekend als het belangrijkste ufo-incident ooit. Volgens ooggetuigen zouden zelfs de lichamen van buitenaardse wezens zijn geborgen.

Kort daarna werd er een persconferentie gehouden om het publiek te misleiden. Het zou namelijk om een luchtballon gaan. De Amerikaanse autoriteiten ontkenden alles. Het voortdurend wijzigen van de uitleg van de overheid heeft de aanhangers van de ufo theorie er nog meer van overtuigd dat er in Roswell meer is gebeurd dan dat wat de luchtmacht het publiek voorhoud.

Pas in 1978 kwam het Roswell incident weer in het nieuws toen de bekende Canadese ufo-onderzoeker Stanton T. Friedman in contact kwam met oud-majoor Jesse Marcel. Marcel was in 1947 betrokken bij de berging van de resten van wat de luchtmacht een weerballon noemde. Als majoor buiten dienst verklaarde Marcel in 1978 tegenover Friedman, dat het geen weerballon was geweest, maar toch een buitenaards ruimtevaartuig.

Friedman vond in Roswell nog tientallen andere getuigen, onder wie zelfs een generaal, die de lezing van Marcel bevestigden. Friedman schreef een boek waarna nog meer getuigen zich meldden en er nog tientallen boeken verschenen.


Roswell incident

In deze Podcast komen verschillende getuigen en klokkenluiders naar voren die uitleggen dat het wel degelijk om een UFO ging, voorzien van een buitenaardse bemanning.


Wij mogen gaan ontwaken!

Deel deze website met Uw familie, vrienden en bekenden.

Deze site is een mooie en goede eye-opener voor de bevolking!


Ufo's bestaan, wen er maar aan!

Durf jij een eye-opener te zijn voor je familie, vrienden of omgeving?

Bestel dan een T-shirt en wees hun eye-opener!