WIE KENT KEVIN ANNETT?

20-06-2021
Kevin Annett (klokkenluider satanisch misbruik)
Kevin Annett (klokkenluider satanisch misbruik)

Klokkenluiders van satanisch en seksueel misbruik krijgen het vaak zwaar te verduren zoals Kevin Annett

Kevin Annett, een man van in de 60 uit Canada, zag op veertienjarige leeftijd dat één van zijn beste vriendjes werd vermoord!


Dit was een Inheems jongetje, dus nooit is hier iemand voor vervolgd of berecht.

Kevin Annett is mede oprichter van het INTERNATIONAL COMMON LAW COURT OF JUSTICE IN BRUSSEL. Hier kunnen kerk en staat wel worden berecht.

Op 6 November 2012 zijn queen Elizabeth, paus Benedictus, paus Ratzinger en nog 28 anderen hier berecht voor medewerking aan genocide in Canada.

Natuurlijk hebben wij hier nooit iets van gehoord.

Maar 6 dagen voor de paus zijn inauguratie heeft hij van de Spaanse regering een brief gekregen dat hij wanneer hij ooit naar Spanje komt gearresteerd zou worden.

Kevin Annett schreef het boek "Establishing the Reign of Natural Liberty, A Common Law Training Manuel."

De website van Kevin Anneet ► https://murderbydecree.com/


Wanneer burgers ontevreden zijn over de regering gaan ze demonstreren. Maar de demonstraties in Frankrijk, Barcelona en Hong Kong worden hard neergeslagen. Dat vergroot alleen de volkswoede, zodat men als gevolg nu het aftreden van regeringsleiders eist.

Moeten we niet slimmer zijn en de regering op een andere manier ten val brengen?


Zo krijgen wij mensen als Jaap van Dissel, Joris Demmink, Mark Rutte, Hugo de Jonge en het koningshuis wel berecht!


Video ► https://youtu.be/Hn-NmqUqFRQWat hebben het Naziverleden van Prins Bernhard, Project Paperclip, de Argentijnse regio Bariloche en Máxima met elkaar te maken?


Welke rol speelde de paus, de Zorreguieta's en Oranjes in de mensenrechtenschendingen en het witwassen van misdaden, die zowel tijdens de Tweede Wereldoorlog als tijdens de Smerige Oorlog in Argentinië plaatsvonden?

Wanneer je in het familieverleden van het koningspaar duikt, kom je in een wereld van intriges, corruptie en satanisch misbruik.

https://www.ellaster.nl/2019/05/26/het-duistere-familieverleden-van-maxima-en-willem-alexander/


Tip: Doe zelf ook onderzoek, lees U dagelijks in, maak daar tijd voor vrij, zoals vele anderen dat ook reeds hebben gedaan en informeer Uw omgeving erover, dank U wel!