WEET EN BESEF WAAR JE ZIEK VAN WORDT

24-05-2021

DE OPSTAP IN GESPREK MET DÉSIRÉE RÖVER OVER DE SITUATIE IN DE WERELD EN ALLES WAT ERMEE SAMENHANGT.

EEN VIDEO DIE IEDEREEN MOET ZIEN!

Waarom? Er worden veel goede tips en info aangereikt over onze gezondheid en hoe we ons het beste kunnen gedragen in de huidige tijd.

Momenteel vinden er vele goede en allerlei mooie gesprekken plaats tussen mensen met ervaringen, wijsheden en kennis.

We kunnen naar ze luisteren en daar onze eigen lering uit trekken. Op deze manier veranderd vanzelf ons onderbewustzijn en het pad wat we vervolgen.Reacties onder de video:

DNA hebben we niet meer nodig als we gaan ontwaken, als de aarde gaat transformeren gaat een deel van ons mensen mee transformeren, en wordt je letterlijk een stargate en schepper van universeel licht, iets wat nog nooit gebeurd is. Voor het grotere plaatsje wat er nu gebeurd en wat er gaat gebeuren: George Kavasilas (3 layers)

Fijn gesprek, hebben jullie het boek "De volkeren der aarde" gelezen? Dit is een interessant boek ook wat betreft gezondheid, en hoe in de toekomst alles zijn plek krijgt. Dit boek is geschreven door Jozef Rulof die als instrument diende voor Gene Zijde.

Dag Wikje, wat zegt Jozef over de toekomst of wat er met de aarde staat te gebeuren? Uit verschillende bronnen en uit mezelf krijg ik te horen dat de aarde volledig gaat transformeren met een groep mensen erbij, het gaat om mensen die als het ware gaan afstuderen om een compleet iets te gaan creeren.

Het is een veel omvattend boek, ik zal mij tot een paar details beperken....wij leven in de eeuw van Christus, in een technische eeuw.....er komen wonderlijke apparaten, geïnspireerd door Gene Zijde.... Zoals een apparaat dat alle ziekten kan genezen, een apparaat wat het direkte stem apparaat genoemd word, wat alle mediums overbodig maakt omdat Gene Zijde direkt tot ons spreekt en alle Kosmische en Goddelijke wetten verklaard. Ook zal heel de maatschappij veranderen, en de machthebbers zullen van het toneel verdwijnen. Wanneer dit allemaal werkelijkheid zal worden weet ik niet , maar het gaat gebeuren. Je zou alles beter begrijpen als je een aantal boeken zou lezen , je kunt ze online lezen. Ik zou beginnen met ,,Een blik in het hiernamaals,,. Bedankt voor je reaktie

Zie ook Micky van Leeuwen , indigorevolution, zijn serie multidimensionele waarheid.

Zet een oude en nieuwe foto van schoonzoon van Trump Jared Kushner naast elkaar. Zijn totaal 2 verschillende gezichten.