WAT IS GASLIGHTING EN HOE HERKEN JE HET?

06-04-2021

De bevolking wordt door Rutte gemanipuleerd met gaslightingstechnieken en MK Ultra mind control technieken.

Moeilijke woorden misschien, maar wanneer U dit begint te begrijpen gaat er een wereld voor U open, Succes!Wat is gaslighting?


Met enige afstand heb ik de politieke gebeurtenissen de afgelopen dagen gadegeslagen. Wat me het meest verbaasde is dat de motie van wantrouwen door VVD, D66, CU en CDA werd afgekeurd.

Gewoon oeroud achterkamertjes politiek en wederom een mes in de rug van Omtzigt.

Dit gaat niet over Rutte aan de schandpaal nagelen, maar wel over verantwoordelijkheid nemen als mens en als politieke partij. Dit gaat nu juist over nieuw leiderschap en dit was een uitgelezen moment om hierin een statement te maken naar de burger dat het geen mooie campagne praatjes zijn, maar dat men echt gaat voor transparantie en openbaar bestuur.

Wat ik fijn vind dat dit allemaal gebeurt, is dat het allemaal heel zichtbaar wordt.

Wat me wel intrigeerde is dat er mensen om mij heen deze 4 partijen steunen hierin of het gedrag van Rutte, Kaag en Hoekstra zelfs nu nog goedpraten.

Hoe duidelijk wil je het hebben?

De enige reden die ik ervoor kan verzinnen is gaslighting.


Gaslighting is een manipulatietechniek die mensen aan zichzelf en aan hun eigen gezonde verstand doet twijfelen. Het is een fenomeen dat niet onderschat moet worden. Als het namelijk al lange tijd gaande is, hebben mensen niet eens meer door dat ze te maken hebben met gaslighting. De perceptie, de waarneming van het slachtoffer van gaslighting wordt vervormd en opnieuw geprogrammeerd. Het kan soms zover gaan dat men het gaan opnemen voor de daders. Ze twijfelen dan niet eens meer aan wat hen wordt verteld.


Waaraan herken je gaslighting?

Mensen die aan gashlighting doen ontkennen dat ze bepaalde dingen hebben gezegd:

- Totale ontkenning dat iets gebeurd is.

- Acties matchen niet met woorden.


Herkenbaar de laatste dagen?

Iemand schreef:

Als je geen herinnering hebt aan zoiets belangrijks, ben je of dement of een psychopaat.

Gaslighting wordt vaak door psychopaten ingezet als manipulatietechniek.

Om je dit fenomeen bewust te worden, is het belangrijk om weer te gaan voelen.

Echt voelen in je lijf: welke reacties en sensaties ervaar ik in mijn lijf? Waar zit mijn adem? Klopt het voor mij wat er hier gebeurt? Is het congruent? Je lijf reageert daar namelijk op en het is belangrijk die signalen serieus te nemen.

En blijf twijfelen. Twijfel is goed. Twijfel is het begin van wijsheid zei Aristoteles.

Soms lijkt het misschien hier op Facebook alsof ik iets zeker weet, maar het tegenovergestelde is waar. Hoe meer ik weet, hoe minder ik weet.

Wat ik wel steeds beter weet, is waar mijn eigen grenzen liggen, of het congruent is wat er gebeurt en of iets klopt voor mij.

Allemaal mijn waarheid....

Mooie liefdevolle dag allemaal.

PS. Zoals ik al eindigde, dit is mijn waarheid en ik snap dat jij wellicht een andere waarheid hebt.

Ik merk dat ik momenteel geen behoefte heb aan dialogen/ discussies op Facebook hierover, dus zal daar ook niet op reageren.

Door: Karen Frank


Wilt U Karen Frank volgen?

Klik dan op de onderstaande link.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001350999703


Congruentie betekent overeenstemming tussen denken, voelen en handelen. Deze term kreeg door Carl Rogers veel aandacht. In de praktijk is er vaak een verschil tussen wat we denken en voelen, of tussen wat we denken en zeggen. Dit verschil wordt ook genoemd niet congruent zijn, of discongruent zijn.
MK Ultra mind control

Wat is MK Ultra mind control?

Om jezelf te leren begrijpen is het belangrijk om te weten wie je bent.

Zolang je dit niet weet moet je beseffen dat je geprogrammeerd bent. Je hebt dus een Ego ontwikkeld. Een persoonlijkheid.

Een alter creëer je door middel van een ernstig Trauma en door de hypnose van het slaven programma waar wij ons in het lagere bewustzijn in bevinden wat al 4000 jaar gaande is houden ze je in deze visuele cirkel, tijd om dit dus in de gaten te hebben en jezelf te bevrijden.

Als je weet wat MK ultra is en hoe ze dit toepassen op mensen 1 op 1 maar ook op grote schaal dan besef je ook dat je al 4000 jaar onder een hypnose leeft en je zelf een ego hebt gecreëerd om je zelf een houvast te geven omdat je gewoonweg niet meer weet wie je zelf bent. Je luistert dus naar een valse architect. Dit ego wordt beschermd en in stand gehouden door middel van Angst, doodsangst.

Als je dit beseft dan weet je dat je, je ego niet bent en dat dit dus ook geen enkel deel van jou is en hoort dus ook niet bij jou, dit is dus een programmatie. Je bent een goddelijk wezen een zuiver licht wezen en geen persoonlijkheid maar een mens dat vanuit nature leeft zonder stemmen in het hoofd.

Een mens dat vanuit liefde handelt dat is het ware bestaan, een mens dat het volle besef heeft van zijn ware kunnen en capaciteiten. Besef dat je onsterfelijk bent en je ego en angsten verdwijnen, deze heb je niet langer meer nodig.