HET PLAKKAAT VAN VERLATINGHE IS DE OUDSTE ONAFHANKELIJKSVERKLARING TER WERELD VOLGENS BAUDET

26-07-2021


Nederland is een Onafhankelijke Staat en heeft een eigen Autonomie sinds 1782


Nederland is het tweede land wat door Amerika werd erkend als een Onafhankelijke Staat met bevestiging van een eigen Autonomie. Dit gebeurde in 1782 door het Vriendschapsverdrag tussen Amerika en Nederland.

Autonomie is zelfstandigheid en zelfbeschikking: de vrijheid van een entiteit, bijvoorbeeld een individu, organisatie of natie om zelfstandig beslissingen te nemen.


In de onderstaande video is een bekommentarieerd stukje over zeer belangrijke geschiedenis te horen van Nederland:


De akte 'Plakkaat van Verlatinghe' is ontzettend belangrijk voor de Nederlandse geschiedenis. Hiermee verklaarden de Nederlanders namelijk dat Koning Filips II niet meer welkom was als Koning in Nederland en dat zijn troon is verlaten.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Filips_II_van_Spanje

De Onafhankelijkheidsverklaring van Amerika zelf leunt voor een heel belangrijk deel op het "Plakkaat van Verlatinghe". In Amerika zou dit feit niet bekend zijn en dat dit zo'n belangrijke inspiratiebron is geweest in de geschiedenis.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Plakkaat_van_Verlatinghe

Ook besproken wordt "Het Vriendschapsverdrag van 1782", wat door John Adams tussen Amerika en Nederland tot stand is gekomen.

Het Amerikaans-Nederlandse handels- en vriendschapsverdrag (Engels: Treaty of Amity and Commerce) uit 1782 was een verdrag tussen de Verenigde Staten en de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en werd getekend op 8 oktober 1782 in Den Haag.

Het creëerde een informele alliantie tussen beide landen tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. Het verdrag erkende de Verenigde Staten als een onafhankelijke staat en promootte handel tussen de twee staten. Het was het tweede verdrag dat de Verenigde Staten sloten met een andere mogendheid.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Amerikaans-Nederlands_handels-_en_vriendschapsverdrag


Obama bezocht het Rijksmuseum op 14-03-2014

Obama tekende in het gastenboek van Amsterdam en van het Rijksmuseum en bekeek vervolgens de akte "Plakkaat van Verlatinghe" en het "Vriendschapsverdrag" uit 1782 tussen Amerika en Nederland.Het Plakkaat van Verlatinghe is de bron van de Nederlandse onafhankelijkheid


Voor het eerst in de geschiedenis werd opgeschreven dat de regering het volk moet dienen. Op 26 juli 1581 verklaarden wij ons met het Plakkaat van Verlating onafhankelijk van de Spanjaarden, die ons land vanuit Brussel bestuurden - net als tegenwoordig de EU.

Het Plakkaat markeerde het begin van onze Gouden Eeuw: toen we eenmaal onafhankelijk waren, konden we eindelijk beleid maken dat in ons eigen belang was.

Ga met Thierry Baudet mee op ontdekkingsreis en bekijk de video!WE ZIJN NU ECHTER BEHOORLIJK AFGEDWAALD

LEES EN HUIVER !!


NIEUWE CORONA RONDE BEKEND:

VANAF SEPTEMBER 2021


LET WEL:

 VEROORZAAKT DOOR DE GEVACCINEERDEN !!


ALLE patiënten zijn "gevaccineerd" op één na!

Persconferentie uit het door keiharde lockdowns getroffen Australië.

Deze man zal in de toekomst wel bij de microfoon worden weggehouden, eerlijkheid wordt niet geapprecieerd. De mainstream media zal het wel onderdrukken, doch het kwaad is al geschied.

In de ziekenhuizen van Sydney liggen 141 patiënten met "COVID-19" op de Intensive Care. Volgens de woordvoerder maakt deze "verschrikkelijke ziekte" slachtoffers in alle leeftijdsgroepen.


BEKIJK DE KORTE VERKLARING IN DE VIDEO OP DE WEBSITE â–º

https://ejbron.wordpress.com/2021/07/26/delta-variant-veroorzaakt-door-de-covid-injecties-australie-kan-het-niet-langer-verbergen-alleen-gevaccineerden-op-de-ics/