VOOR HET GEVAL U HET GEMIST HEEFT

14-04-2021


Dit is de toekomst wanneer er geen Ommekeer komt!


- Nu zijn dezelfde fascisten aan de macht als in WW2 -


Wanneer de GESARA fondsen gaan vrijkomen zal dit onze redding betekenen, omdat er dan een Ommekeer gemaakt kan worden naar een Nieuwe Wereld met Vrije energie, nieuwe uitvindingen en verborgen kennis zoals het MED BED onder andere.

Dat betekent het einde van kanker en vele nare ziektes!

En het einde van de misleiding en onderdrukking!Voor geld is veel te koop!

Momenteel wordt de ondergang van de bevolking gefinanciƫerd met het belastinggeld door de aankoop van vaccinaties en PCR-testen.

Zij gaan de bevolking proberen te vermoorden en te depopuleren. Zodat er geen nageslacht meer komt en de bevolking eerder dood gaat.

Alle tekenen wijzen hier (nog) op. Het is verschrikkelijk dat mensen die zich laten vaccineren en denken hun vrijheid daarmee terug te krijgen.

Mensen willen en kunnen het nog steeds niet begrijpen wat er nu gaande is. Er komt een vaccinatiepaspoort. Dat betekent elk jaar "Gen therapie". Misschien wel meerdere keren zelfs. En ondertussen de mondkap nog steeds op en de 1,5 meter afstandsregel.

Uiteindelijk word je ziek of lichamelijk een wrak. Kijk naar de gezichten van de criminelen hieronder die kozen voor het vaccinatiepaspoort. Dat zou toch genoeg moeten zijn? Deze mensen hebben het niet goed voor met de bevolking.
The Great Reset (plan van de Duivel)


De Great Reset van het WEF is sinds vorig jaar begonnen om onze maatschappij af te breken en radicaal te veranderen. De laatste resten vrijheid, democratie en zelfbeschikking zullen definitief verdwijnen, cash geld wordt vervangen door volledig digitale munten, en het nieuwe 'stakeholder kapitalisme' is niets anders dan een gecombineerd communistisch-fascistisch systeem waarmee werkelijk alles van burgers en bedrijven zal worden afgepakt, zelfs het recht op zeggenschap over je eigen lichaam.

De staat wordt in wezen enig grootaandeelhouder van werkelijk ieder aspect van het totale leven. Aanvankelijk zal het daar meer dan voldoende steun van de bevolking voor krijgen, omdat dit systeem voorziet in de komst van een Universeel Basis Inkomen, en de genoemde geplande cyberaanval zoveel chaos en ellende zal creƫren, dat de mensen iedere oplossing kritiekloos en zelfs met het grootste enthousiasme zullen accepteren. ('Ordo ab Chao')

Maar al snel zullen de overlevenden van de komende wereldcrisis merken dat zij in het nieuwe systeem helemaal niets meer hebben en niets meer te zeggen hebben, zelfs niet over hun eigen lichaam. Met de ene na de andere verplichte mRNA vaccinatie - mogelijk al spoedig nano-chips bevattend - veranderen zij in genetisch gemanipuleerde digitale slaven, in een soort androĆÆden of cyborgs. Klaus Schwab heeft letterlijk verplichte hersenscans en -chips aangekondigd, waarmee zelfs uw gedachten, verlangens en uw wil kan worden gecontroleerd en gemanipuleerd.

In 2021-2022 wordt op de puinhopen van het huidige systeem het lange geplande nieuwe volledig digitale systeem, een communistische-fascistische technocratie, opgericht.


Zoals in oktober 2019 een 'live' oefening werd gehouden met een corona pandemie (Event 201), waarna deze drie maanden later daadwerkelijk werd uitgevoerd, zo gaat het World Economic Forum van Klaus Schwab in de zomer een massale cyberaanval 'simuleren'.

Cyber Polygon 2021

Cyber Polygon 2021 vindt op 9 juli 2021 plaats, en is bedoeld om - net als met corona en Event 201 - een gedetailleerd script op te stellen voor wat enige tijd later (mogelijk al in het najaar) daadwerkelijk zal worden uitgevoerd: een massale 'aanval' op de digitale- en energie infrastructuur, die met name het Westen definitief op de knieƫn moet krijgen voor de Great Reset.

De digitale globalisering heeft de wereld zo nauw met elkaar verknoopt, dat kwaadwillenden met cyber- en hackaanvallen grote schade aan het financiƫle systeem, de energie voorziening, bedrijven en de infrastructuur kunnen aanrichten, zo waarschuwt het WEF.

De complete moderne samenleving is hier zo afhankelijk van geworden, dat een paar dagen zonder toegang tot de banken en het betalingsverkeer, of erger nog: zonder elektriciteit en water, voldoende zal zijn om totale paniek te laten uitbreken.


https://www.xandernieuws.net/algemeen/world-economic-forum-oefent-op-komende-cyberaanval-om-westen-genadeklap-te-geven/Sensationeel oordeel uit Weimar: geen maskers, geen afstand, geen tests meer voor schoolkinderen!

Op 8 april 2021 oordeelde de familierechtbank van Weimar dat het twee Weimar-scholen met onmiddellijke ingang verboden is om leerlingen op te dragen alle soorten mond- en neusbeschermers te dragen (in het bijzonder gekwalificeerde maskers zoals FFP2-maskers).

Daarnaast mogen de de AHA regels [in Duitsland worden de hygiƫne regels zo afgekort: Afstand houden, Let op Hygiƫne, Draag een masker in het dagelijks (Alltag) leven, red], en / of deelnemen aan SARS-CoV-2 sneltesten niet worden opgelegd.

Tegelijkertijd oordeelde de rechtbank dat face-to-face onderwijs moet worden gehandhaafd.

https://www.lnnmedia.nl/corona/sensationeel-oordeel-uit-weimar-geen-maskers-geen-afstand-geen-tests-meer-voor-schoolkinderen/


The causes of the corona crises are clearly identified: virologists.

www.wissenschaftplus.de

 


Dr. Stefan Lanka

Seven rebuttals of the virus claimsZeven vragen van Mr. Sven Ake HullemanDoneer een bedrag of bestel een T-shirt om ons werk voort te kunnen zetten en om Uw omgeving Wakker te kunnen schudden!


Dank U wel.