VOLKERENMOORD

06-04-2021

Hoeveel mensen gaan de komende tijd sterven of krijgen ernstige gezondheidsklachten?

Veel mensen gaan graag hun dodenspuitje halen blijkbaar. Niet wetende dat dit hele grote consequenties kan gaan hebben voor hun gezondheid en hun stoffelijke leven.

Het enige wat wij kunnen doen is waarschuwen en nog eens waarschuwen en onze volgers info aanreiken in de hoop dat dit ook wordt gelezen door mensen die zich nog steeds willen laten vaccineren cq. injecteren.

"Wij zijn een grens gepasseerd.

Het gaat nu om leven of dood."

Vaccineren? NO WAY!

Dr Tenpenny: "Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven."

Dr Sherri Tenpenny had een gesprek met Reinette Senum over vaccinaties, een onderwerp dat zij al meer dan twintig jaar intensief bestudeert. Tenpenny neemt geen blad voor de mond. Zij zegt waar het op staat en haar conclusies over wat zich wereldwijd afspeelt op het ogenblik zijn schokkend. Zij ziet dat een volkerenmoord aan de gang is.

In de VS, vertelt de dokter, zijn na een maand van 1 miljoen vaccinaties al 40.000 gevallen van bijwerkingen geregistreerd. "Houd daarbij rekening dat slechts tien procent van de gevallen gemeld worden." Het zijn er met andere woorden in werkelijkheid een tienvoud.

Zij voorspelt vreselijke gevolgen. "Mensen zullen beginnen te sterven in een jaar, ander half tot twee jaar na inenting. Heel veel mensen zullen vreselijk ziek worden.

Waarschijnlijk zullen de meeste artsen dan zeggen, "Oh, het is een nieuwe variant, we zullen een extra dosis vaccin geven."

(Gezonde mensen vaccineren is natuurlijk de natte droom van iedere winstbeluste farmaceut, gezonde mensen gaan dus ook ziek worden, waardoor ze straks de gehele wereldbevolking als klant zullen hebben, dankzij hun afschuwelijke vaccinaties, red.)

https://www.dlmplus.nl/2021/03/28/dr-tenpenny-mensen-zullen-1-a-2-jaar-na-vaccinatie-beginnen-te-sterven/


mRNA vaccin bedreiging van de mensheid

Twee artsen waarschuwen voor het mRNA vaccin dat ook in ons land tegen covid wordt ingezet door de Minister van Volksgezondheid.

Ze lichten toe hoe het komt dat de gevolgen nooit meer terug te draaien zijn voor ieder mens die het vaccin neemt en zijn nakomelingen.

"Je hebt cellen in je eigen lichaam die een eiwit produceren die in jouw immuunsysteem een immuunrespons oproepen, dat is een auto-immuunziekte.

De kans dat dit misgaat is enorm groot. Het is nog nooit eerder bij mensen gebruikt."


Bron ► https://www.dlmplus.nl/2021/01/14/mrna-vakzin-bedreiging-van-de-mensheid/


- WAARSCHUWING -

Berend Logtenberg schreef op 29 maart 2021

Het hele corona circus is ene grote leugen. Het is 't begin van de grote wereld wijde genocide. De teststaven worden gemaakt door het bedrijf Ipsos Mori, hetgeen betekent letterlijk "Zij gaan dood".

De watten staaf bevat E.O. ethyleenoxide. Daarmee beschadigen ze jouw pijnappelklier en je wordt er onvruchtbaar van, net als van het experimentele vaccin. Daarnaast is er het bedrijf die de vaccins maakt, het bedrijf heet Astra Zeneca.

Astra = weapon # wapen
Ze = that # dat
Necare = kills # vermoord


Het is echt ernstig en pure genocide en onderdeel van het wereldwijde depopulatie programma. Vertaling is uit het hindoeïsme en Sanskriet.

Dus mensen wereldwijd:

Wees gewaarschuwd!


Zegen en groet van Berend Logtenberg.