VERBORGEN PIRAMIDES ONTWAKEN

29-06-2021


Door Jenny Schiltz | 27 juni 2021 | Ascentie hulp, Earth healing, Energy Update


Jenny Schiltz schreef:

Ik heb gisteren een geweldige uitzending ontvangen.

Ik kreeg piramides over de hele aarde te zien.

Ze waren verbonden met belangrijke hemelse aspecten in het universum.

Tijdens bepaalde periodes van het jaar zouden de hemelen op één lijn liggen en de piramides activeren. Deze trillingsinformatie werd gebruikt door de aarde en door degenen die zich daarop konden afstemmen.

Toen zag ik dat er grote golven kwamen die de piramides bedekten en delen van sommige vernietigden. Ik vroeg me af wat er was gebeurd en kreeg te horen dat de polen verschoven en daarmee de aarde naar een lagere trilling.

Poolverschuivingen signaleren een verandering in een cyclus; de aarde cycli en vibratie cycli. De laatste poolverschuiving bedekte het grootste deel van de piramiden van de aarde met water en velen blijven vandaag verborgen.

Het is belangrijk op te merken dat zelfs als de piramide werd vernietigd, de reden waarom de piramide oorspronkelijk op die locatie werd geplaatst, er nog steeds is.

We bevinden ons momenteel in een poolverschuiving, het gebeurt in een veel langzamer en levensondersteunend tempo. Gelukkig wordt veel van de schade beperkt als we teruggaan naar een hogere vibratie.

Er werd uitgelegd dat veel van de onderwaterpiramides klaar zijn om weer online te komen. Er is verzocht dat de Stargate-bewaarders die een drang voelen om met het water op deze planeet te werken, deze aansporingen volgen.

De Stargate-bewakers hebben codes die zijn gedownload van Sirius. De definitieve codering werd ontvangen en geïntegreerd tijdens deze laatste zonsverduistering en zonnewende.

Werk kan op afstand worden gedaan, maar als het allemaal mogelijk is binnen de beperkingen, is fysiek naar het water gaan dat u roept voordeliger en krachtiger. De piramide wordt geactiveerd, ingeschakeld, door de codering in de Stargate-bewaker. Het is een signaal aan de hele schepping dat het tijd is. Een signaal dat de aarde en haar mensen er klaar voor zijn. Geen vertragingen meer!

Er gebeurt en verschuift veel met het water op deze planeet en het water in ons. Water houdt geheugen vast, het houdt geheugen vast vanaf het begin toen de planeet helemaal uit water bestond tot nu toe. Het houdt de herinnering aan zijn perfectie vast, evenals al het trauma.

Voor degenen die de weerklank van het zijn van een Sterrenpoortwachter niet voelen, wordt ook uw hulp gevraagd. Werken met het water, het zegenen, het bedanken is allemaal ontzettend belangrijk in deze tijd. We kunnen het water helpen om zijn pure perfectie, zijn oorspronkelijke goddelijke blauwdruk te herinneren, terwijl we eraan werken om de onze te herinneren.

Hier is een eenvoudige maar krachtige waterzegen die je kunt doen om te helpen:

Neem een ​​glas water uit je gootsteen. Praat ermee, visualiseer de beker gevuld met licht. Stuur het water liefde en dankbaarheid. Roep de natuurgeesten, je engelen en gidsen in het water om het water te zuiveren, te genezen en te zegenen. Zet de intentie dat het water zijn zuiverheid behoudt en de herinnering aan deze genezing, dat wanneer het andere watermoleculen ontmoet, het deze transmuteert en alles geneest wat het aanraakt.

Als je voelt dat het klaar en klaar is, giet je de beker in de afvoer om in het watersysteem of je septische put te komen.

Zo'n klein ding kan een enorme impact hebben, vooral als velen van ons dit en regelmatig doen.

Het ontvangen van deze uitzending was een groot aha-moment voor mij. Ik had zo'n roep gevoeld om naar het water te gaan. Maar een deel van mij verzette zich ook, omdat reizen op dit moment niet de gemakkelijkste is.

De drang was echter zo sterk dat ik onlangs op een middag begon te kijken naar vluchten en verblijfplaatsen. Ik heb een paar telefoontjes gepleegd en kon restitutie krijgen voor vluchten voor een heilige reis naar Ierland in 2020 die werd geannuleerd. Eerder had ik een restitutie aangevraagd en kreeg te horen dat er geen restitutie kan worden gegeven, alleen tegoed.

Deze keer effende Spirit de weg.

De terugbetaling dekte onze vluchten en donaties die ik heb ontvangen voor onderdak in Cozumel. Dit is hoe je weet dat het bedoeld is, de deur werd geopend, ik hoefde er alleen maar doorheen te lopen.

Tijdens de uitzending lieten ze zien hoe belangrijk het is dat ik, mijn man en mijn jongste kind dat binnenkort 13 wordt, samenkomen om te activeren wat zich in de wateren van Mexico bevindt.

Ik had niet verwacht dat, aangezien ik over het algemeen alleen werk, mij werd verteld dat de kinderen die bewust zijn verwekt door ontwakende ouders een belangrijke rol zullen spelen als we teruggaan naar hogere frequenties.

Ze bevatten heel speciale codes en frequenties, ze bevatten ons potentieel.

Dit verklaart ook waarom ik het belangrijk vond dat mijn jongste met ons meeging, ook al vieren we tijdens onze afwezigheid ons 27-jarig jubileum. Hoewel ze gemakkelijk bij haar volwassen zussen had kunnen blijven, wist ik dat ze moest gaan, ik begreep alleen niet waarom.

Zoveel van deze reis is die kant op. Ik kan iemand vaak niet het WAAROM achter een beslissing vertellen, alleen dat het zo moet zijn. We gaan nu op puur instinct en vertrouwen verder, omdat onze wereld steeds minder logisch wordt. Vertrouwen op onze intuïtie is onze leidraad op deze reis.

Alles is in een stroomversnelling geraakt en als deze piramides online komen, zullen we diepgaande veranderingen zien van binnen en van buiten.

Onze planeet ervaart het einde van de ene cyclus en het begin van een andere en ieder van ons speelt een rol. Het is gewoon prachtig. Dit is een klaroenoproep aan de Sterrenpoortwachters en al diegenen die bereid zijn om te helpen.

Voel je je geroepen om met het water te werken, doe dat dan.

Je energie, je vibratie is nodig.

Ik stuur jullie allemaal heel veel liefde!

Jenny


Rene Yanadath schreef vandaag:

Kijk steeds meer mensen vertellen hun verhaal dat ze hun hele leven al hun galactische familie zien. Ze komen via een bepaald ras op aarde om de mensheid te helpen in haar bewustzijn's groei, zo ook Dagmar De Grave.

Zie haar webpage ► https://sistardragonfly.com/

Ik voeg enkele foto's toe (zie hieronder) die mij zo bezig houden, ze zijn heel speciaal.

Ieder mens op aarde is een starseed, een afgezant van een galactisch ras. Velen weten het niet meer omdat ze door aardse systeem dom worden gehouden en vooral op het verkeerde been worden gezet. Hierdoor komen ze vast te zitten in het reincarnatie proces. Tunnel van licht, door onder andere de aardse geloven.

Alles is erop gebaseerd dat je niet weg gaat van de aarde. Want de echte machthebbers zijn namelijk niet onze regeringen, maar twee galactische rassen die leven van onze Energie van boosheid, angst, woede en bidden.

De Draco reptielen, de Alpha Draco's en de Matrei, zijn de grootste oorzaak van het huidige beleid met betrekking tot de PCR testen en vaccinaties.

Die willen echt genocide plegen op de wereldbevolking, om te zorgen dat zo min mogelijk starseeds overgaan. Ze willen liefst alle zielen behouden voor nu of via het reincarnatie proces.


Op social media wordt verder de volgende info gedeeld:

Als het bewustzijn van de mens groter wordt, trillen de Draco's mee en kunnen we samenleven als één op deze planeet... òf de Draco's zullen de Aarde verlaten. Dat vertelde Anton Teuben in het interview met Robert Bridgeman.

Als wij groeien in ons bewustzijn en dus helen in ons lijden, helen zij met ons mee, ze zijn er eigenlijk ook door ons zelf, de draco reptielen, net zoals de alpha draco, die zijn al geheel bekeerd, volgen velen draco reptielen ook.

Het ras Matrei is nu actief op arde, is een zeer aggresief en naar ras... Die zitten achter de agenda van de PCR testen en de vaccinaties.

De welwillende rassen die ons nu bijstaan maken de vaccins zoveel mogelijk onschadelijk.Tip: Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een boodschap!


Zodat we geprikkeld worden en ons gaan (terug)herinneren wie we van oorsprong zijn en wat we nu te doen hebben in ons aardse leven (onze Missie).