VACCINATIESCHADE BIJ BABIES!

02-07-2021

Het blijft pijnlijk om te zien, maar we kunnen niet meer wegkijken!


Nu is de tijd om samen verandering te brengen.

Nu ligt het nog meer onder een vergrootglas. De kinderen zijn aan de beurt voor de experimentele gen therapie.

Voorheen kon je het niet weten toen je je kindje vaccineerde.

Nu spreken zoveel zich uit, hier kan je niet meer omheen.

De leugens worden zichtbaar, de schade en waar dit vandaan komt wordt zichtbaar en wie het beste met de mensheid voor hebben is duidelijk zichtbaar.

Zaterdag ben ik weer op het Malieveld voor alle beschadigde kinderen, alle kinderen en hun toekomst. Zij zijn de toekomst van onze nieuwe wereld!


Dit schreef een bezorgde medelander!


Alle vaccins worden 'verkocht' onder de noemer 'safe and effective', maar dat is geen enkel vaccin.

Bij elk medicijn krijg je een hele lange bijsluiter en bij een vaccin krijg je helemaal geen bijsluiter. Er worden menselijke cellijnen gebruikt om vaccins te maken, bijna niemand weet dit.Dit is Bobbie 2 dagen na het vaccineren...


Zie video ► https://www.facebook.com/RamonWalter11/videos/1460583807621404

Wat je altijd hoort, in de miljoenen gevallen van vaccinschade is dat dokters absoluut ontkennen dat het ook maar iets met vaccinaties te maken heeft, en ouders kunnen nergens terecht.

Over georganiseerde misdaad gesproken.

Hij kreeg maagpijn, nachtmerries, tremor en epileptische aanvallen en lijdt nu dagelijks. Het zoveelste leven dat is verwoest door de vaccinaties. De schade wereldwijd is zo enorm groot dat je het je niet voor kunt stellen.

Omdat dokters weigerden te erkennen dat de schade was veroorzaakt door de vaccinaties, ging Luke de vader van Bobby zijn verhaal delen. Hopende dat hij met andere ouders in contact zou komen die hetzelfde zou hebben meegemaakt, en plaatste de video's op youtube.

Daarna is zijn kind uit huis geplaatst. Luke vecht ervoor om zijn kind terug te krijgen. Hij heeft ook een zwijgplicht gekregen. Youtube heeft overigens de video's van youtube verwijderd.

Ik vind niks van mensen die wel of niet vaccineren.

Waar ik wel wat van vind, is dat het RIVM met droge ogen durft te zeggen dat vaccinaties veilig zijn. Een doosje paracetamol kopen van 99 cent bij de Kruidvat levert je de suggestie van de 16-jarige verkoopster op om de bijsluiter lezen.

Hoe komt het dat de arts op het consultatiebureau je niet vraagt of je de bijsluiter gelezen hebt?

Hoe komt het dat als je vraagt naar het effect van de hulpstoffen in de vaccins dat je als antwoord krijgt: het is maar een heel klein beetje. Of, erger nog, ja maar er zit ook aluminium in voeding en zelfs in borstvoeding.

Er is een wezenlijk groot verschil tussen iets wat je binnenkrijgt via je mond zodat het natuurlijk afweersysteem zijn werk kan doen, of iets wat dwars door je huid wordt ingespoten en de bloed- hersenbarrière passeert.

En dan hebben we het niet eens over het ingespoten DNA van embryo's (WI-38, MRC-5, HEK-293, PERC-6) die een interactie aangaan met het DNA van diegene die gevaccineerd wordt.

Vaccinatieschade is een onderwerp wat door de meerderheid van de mensen vermeden wordt. Sterker nog, als ik het erover heb, word ik soms aangevallen. Dat zou niet moeten. En niet om mij maar om de veiligheid van onze kinderen.

Het zou een onderwerp moeten zijn dat open en bloot besproken kan worden. Zodat we met zijn allen kunnen bepalen wat de meest veilige route is voor onze kinderen.

Misschien is inenten niet nodig als we voldoen aan bepaalde voorwaarden.

Door: Ramon Walter

https://www.facebook.com/RamonWalter11Word Wakker lieve mensen en deel dit bericht aub!Ramon Walter schreef op 25 mei 2021 op Facebook:

IN JUNI GAAT HET GEBEUREN!?


Zoals velen weten heb ik de corona pLandemie ruim van tevoren voorspeld, inclusief vaccinatiepaspoort en alles eromheen.

Dit op basis van het kaartspel uit 1994, en wat mij in de wandelgangen werd bevestigd, toen ik in Tel Aviv was bij Del Bigtree.

Ook de video van Mike Adams die ik een week voordat ik naar Israël afreisde (bij een kritische vaccinatie bijeenkomst) had vertaald, die 1.2 miljoen keer bekeken was en verwijderd is bevestigde dit.

Deze kun je hier nog zien: https://youtu.be/RYi-h1qcqxk

Nu weet ik dat de duistere occulte zwarte machten altijd moeten aangeven wat ze gaan doen voordat ze het gaan doen.

Ik wil het toch gaan vertellen. Mijn vraag is alleen of er behoefte aan is, om in een video uit te leggen waarom ik denk dat juni het moment gaat worden waar ze ons op voorbereiden?

Ook gaan we deze week naar dokters die weigeren te vaccineren om hen in het zonnetje te zetten, omdat ze weigeren mee te werken aan genocide tegen de mensheid.

En we gaan naar een verzorgingstehuis waar vele mensen zijn overleden na de eerste vaccinatieronde. Eens kijken of we daar wat los krijgen, aangezien de media deze moorden stilzwijgend onder het tapijt laat liggen.

We zoeken ook nog mensen met vaccinschade door het coronavaccin om hen met de Vaxxed bus te interviewen. Support ons aub met een kleine bijdrage, dat kan hier:

https://tinyurl.com/4zwknexn

P.S. De verwijderde video van Facebook staat nu op youtube : 

https://youtu.be/i6C364j4dU

Wees welkom in de groepschat op telegram:

https://t.me/joinchat/SNnYOzL-y0poQRFkWees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap!