UPDATE VAN ANTON TEUBEN 21-06-2021

21-06-2021


Belangrijke oproep van Dr. Carol Rosin aan de wereldleiders!


Alvorens het Pentagon deze week meer informatie publiekelijk zal maken over wat de onbekende objecten zijn die wereldwijd worden gespot, komt Dr. Carol Rosin met een belangrijke oproep en verklaring.

Dr. Carol Rosin - woordvoerster en voormalig secretaresse van Wernher von Braun - richt zich in de oproep en verklaring van 13 juni 2021 tot de wereldleiders. Zij bevestigd en verklaart dat ''we niet alleen zijn'' en dat het huidige vreedzame contact geen gevaar is voor ons, de natuur en onze planeet.

In haar verklaring richt ze zich tot de wereldleiders met een oproep om het Verdrag ter voorkoming van het plaatsing van wapens in de ruimte te ondertekenen.

Haar verklaring is een voorbeeld voor wetenschappers, politici, piloten, astronauten, militairen en burgers om ook verantwoordelijkheid te nemen en zich uit te spreken over wat zij weten.

De link naar de verklaring:

Video ► https://www.youtube.com/watch?v=50o4Pu3Hth0De verklaring toont o.a. aan dat de instituties bekend zijn met het feit dat we worden bezocht en in de gaten worden gehouden. Dr. Carol Rosin bevestigd dit en ook wij kunnen dit bevestigen door de dagelijkse nieuwe getuigenissen, berichten en contacten. Vele miljoenen mensen op allerlei posities hebben (al tientallen jaren) contact of worden benaderd vanuit andere realiteiten of dimensies.

In 2001 heeft Dr. Carol Rosin bij het disclosure project van Steven Greer al een verklaring gedaan waarin zij duidelijk verteld wat zij weet en waar ze voor staat:

Video ► https://www.youtube.com/watch?v=s8Nc-gG7vIYInmiddels is het 20 jaar later...


Hoe lang laten we ons nog voor de gek houden?


Wanneer realiseren we ons dat ''de vrije keuze'' er is en wij zelf bepalen wat er gebeurd? Het is de hoogste tijd om massaal "Nee" en ''Genoeg is genoeg'' te zeggen tegen instituties, politici en media.

Wij willen de instituties er alvast op attenderen dat ze op een doodlopende weg zijn beland wanneer zij de waarheid blijven verzwijgen over wat er nog meer in het universum, op aarde en in ons land gaande is.

Er is een grote kans dat het nu wereldwijd bekend zal worden gemaakt dat we niet alleen zijn, om de simpele reden dat het niet meer te ontkennen valt en er teveel mensen van op de hoogte zijn.

Neem ook je verantwoordelijkheid en wees duidelijk welke positieve mogelijkheden er voor de mensheid en planeet zijn. Wij kunnen alles bevestigen en we worden goed begeleid en op de hoogte gehouden.

We hebben al gewonnen en iedereen mag dit nu te weten!


Het is onze taak en missie om de waarheid en de oplossingen aan het licht te brengen en de mensheid te begeleiden naar de Nieuwe Aarde.

Door deze boodschap te bespreken herstellen we de verbinding met onszelf, de natuur, ontdekken we het universum en kunnen we een kwantum sprong in ons bewustzijn maken - De grootste evolutiesprong ooit.

Op weg naar een samenleving dat gebaseerd is op transparantie, integriteit, vrijheid en overvloed voor iedereen.

Wij hopen dat jullie in het belang van iedereen deze informatie zo veel mogelijk willen verspreiden.

Met de wetenschap dat...

Universe is magic and love is the key ❤️


Achtergrondinformatie van Wernher von Braun ► 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Paperclip


PS. Volgens Marcel Messing en Coen Vermeeren (prachtige interviews in The Truemann show) gaat de 'bovenlaag' ons straks heel angstig proberen te maken via hologrammen waardoor het gaat lijken alsof slechte bovenaardsen ons willen aanvallen. Zeer de moeite waard om naar te luisteren.

Link ► https://www.jornluka.com/Wees zelf de eye-opener door het dragen van een mooie of goede boodschap ❤️