TRANSHUMANISME

04-11-2021


Er is iets gaande op deze planeet dat voor circa 10% van de wereldbevolking zichtbaar is op dit moment!


Ramon Walter schreef:


+++ Lees en Deel +++


Meer dan 3.000x gedeeld in 2019 en actueler dan ooit!


Er is iets gaande op deze planeet dat voor circa 10% van de wereldbevolking zichtbaar is op dit moment.

Ik hoop dat velen dit bericht zullen lezen en delen.

Gisteren heb ik een langdurig gesprek gehad met een arts die nauw heeft samengewerkt met Jeff Bradstreet, de man die in 2015 is vermoord.

Dr. Bradstreet had duizenden kinderen behandeld die vaĀ¢Ā¢inatieschade hadden ontwikkeld en kwam tot de conclusie dat vaccinaties de DNA structuur van kinderen verandert. Hij had er ook een oplossing voor, dat is GcMAF.

Wij hebben hier te maken met een bepaalde kracht die probeert de vorige en volgende generaties te transhumaniseren. Deze wezens willen dat wij ons aanpassen aan hun spirituele en geestelijke atmosfeer. De meesten zullen nooit ontdekken wat zich al jaren achter onze ruggen aan het afspelen is en diegene die dit durven uit te dragen zullen voor gek worden versleten. Alleen dat gaat veranderen, omdat de splitsing aan het ontstaan is. Er zijn al zoveel artsen die ons hierover hebben geĆÆnformeerd dat er iets compleet anders aan het afspelen is op aarde, dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.

Zelfs zonder het totaalplaatje te presenteren, zijn er velen in staat geweest om ons iets te willen laten zien, maar bewustzijn begint bij ieder mens op zichzelf en is het onmogelijk om mensen met containers aan bewijzen wakker te schudden. Toch ga ik me best doen om het e.e.a duidelijk te maken.

De Nationale Italiaanse Beroepsvereniging voor Biologen heeft grote hoeveelheden DNA van embryo's gevonden. Dit hebben zij ontdekt in het BMR vaĀ¢Ā¢in. De Italiaanse Farmacoloog, Loretta Bolgan presenteerde de resultaten tijdens een conferentie in Rome, in 2019.

Ze meldt het volgende:"We hebben aanzienlijke hoeveelheden gevonden."

"In een batch vonden we een hoeveelheid gelijkwaardig aan 360.000 menselijke foetale cellen, in het vaccin!"

Waar komt dit menselijke foetale DNA vandaan?

Het komt uit de menselijke cellijnen, waar het virus op wordt gekweekt. Het virus in het het BMR-vaĀ¢Ā¢in is een levend virus. Ze worden verzwakt tijdens het fabricageproces. Het DNA van deze cellen zouden nooit aangetroffen mogen worden in het uiteindelijke vaccin.

https://youtu.be/WJo_g8qJGY4

Deze analyses laten aanzienlijk meer zien dan alleen 'sporen' van menselijke DNA, 88% van de metingen is DNA van menselijke oorsprong.

Wat zijn de risico's?

Dat is niet bekend omdat het residu er niet in hoort te zitten!

Maar aangezien we met meestermanipulatoren te maken hebben en krachten die dondersgoed weten waar ze mee bezig zijn, hoort dit residu er JUIST WEL in te zitten.

Ze weten heel goed wat ze doen en dit past naadloos in de agenda. Maar omdat het wederom zo onwerkelijk isen zo mensonterend, zullen mensen het niet willen geloven.

Volgens Bioloog Theresa Deisher is het risico niet onderzocht. Maar wat we wel weten is dat het DNA dat in vaccins zit, zich kan samenvoegen met het eigen DNA van het kind!

Ziektes zoals kanker, auto-immuunziekten, genderverwarring en autisme zijn daar het gevolg van. Kinderen met autisme hebben anti-lichamen tegen het menselijk DNA circuleren, die kinderen zonder autisme niet hebben. Dit verklaart het grote aantal gevallen van autisme en andere aanverwante aandoeningen wereldwijd!

Dit wordt duidelijk gekoppeld aan mutaties en de meest waarschijnlijke oorzaak zijn embryonale DNA fragmenten in vaccinaties. Deze worden in zeer hoge niveaus in onze kinderen geinjecteerd.

Het team van dokter Deisher onderzocht wetenschappelijke gegevens uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en AustraliĆ«, en constateerde dat de grote toename in het aantal autisme gevallen begon aan het einde van de jaren '80 van de vorige eeuw, toen diverse vaccins werden geĆÆntroduceerd die menselijke foetaal DNA en retrovirussen bevatten. Toen het gebruik van deze vaccins deze eeuw werd uitgebreid, vond een enorme toename van autisme en auto-immuunziektes plaats.

https://www.soundchoice.org/

Er zijn elementen, waarvan je je niet eens het niveau van afgrijzen kunt voorstellen.

Wist je bijvoorbeeld dat de geaborteerde baby, die levend werd ontleed om deze levende cellijnen te verkrijgen, de moeder van die baby in de psychiatrie is beland?

De virussen die gekweekt worden op cellijnen van embryo's is van een moeder die gek werd verklaard. Dus je hebt het DNA van een vermoorde baby van een moeder, vol met kankergenen, die decennia lang zijn gerepliceerd sinds de zestiger jaren, steeds maar weer opnieuw en dan opzettelijk in vaccins zijn gestopt waar al onze kinderen mee in aanraking komen.

De agenda die hier naadloos op aansluit is de transgender-agenda.

Sinds enkele jaren is de LGBTQ propaganda niet meer uit de media weg te branden. Jongens die zich meisjes voelen; meisjes die zich jongen voelen; kinderen die hormoonkuurtjes nemen en zich om laten bouwen; het is de normaalste zaak van de wereld geworden. En dan hebben we natuurlijk de opkomst van de genderneutrale toilet en genderneutraal maandverband. De regenboogjes, de unicorns, allemaal symbolen die sinds 2012 worden toegepast om een wereldwijde verwarring en acceptatie te creƫeren van de agenda achter het wereldtoneel.

De agenda lijkt te zijn, volledig grip te krijgen op de populatie qua voortplanting en genetische eigenschappen. Vandaar dat er sterilisering moet worden toegepast op onze kinderen via middelen zoals bijvoorbeeld de DNA mutaties en de HPV vaccinaties, want dat doen de HPV vaccinaties.

https://tinyurl.com/y2sf8ems

 Jongetjes krijgen nu ook de HPV vaccinatie om er zeker van te zijn dat de volgende generaties uitgestorven raken. 

https://tinyurl.com/y5jm3yv4

De DNA mutaties die plaatsvinden door het injecteren van embryonale DNA cellijnen in mensen zorgt voor genderverwarring bij velen.

De WI-38 is ontwikkeld uit longweefsel van een geaborteerd Zweeds meisje na een zwangerschap van 3 maanden. De baby is in ijs verpakt en naar de Verenigde Staten verscheept. Dit DNA zit in de BMR vaccinatie die wij onze kinderen geven.

De MRC-5 was ontwikkeld uit het longweefsel van een embryo van een jongen uit Engeland na 14 weken zwangerschap. 

https://tinyurl.com/y4vxcupv

WALVAX 2 is ontwikkeld uit weefsel van een, na 3 maanden zwangerschap geaborteerde baby, die was geselecteerd uit 9 geaborteerde babies in totaal. Bij deze abortus is de 'waterzakmethode' toegepast om te zorgen dat de baby levend en in tact zou worden geboren. Deze cellijn zal worden gebruikt voor het nieuwe BMR-vaccin omdat MRC-5 en WI-38 ten einde lopen.

RA27/3 is van vrouwen die in contact waren gekomen met het Rodehond virus. Hen werd verteld dat hun kind vreselijke geboorteafwijkingen zouden hebben en dat het beter was om ze te aborteren. Helaas bleken de babies van de eerste 26 vrouwen niet besmet te zijn. Pas bij de 27e abortus bleek het kind wel besmet te zijn (zeggen ze).

De genderverwarring die steeds meer ontstaat door dit ingespoten DNA, daar zit een bewuste strategie achter. Los van de enorme complicaties zijn velen hun hele leven bezig bent met de verwarring in zichzelf, door de DNA verwarring.

Ook hier zit dezelfde agenda achter, achter het in disbalans brengen van de mens en natuur. Het neutraliseren en veranderen van de mannelijke en vrouwelijke energie.

Wij maken deel uit van een gigantisch groot experiment en de krachten achter het wereldtoneel zijn zo doortrapt en gemeen dat het buiten het menselijke voorstellingsvermogen gaat.

Ik wil niet nog verder in detail gaan op dit onderwerp anders wordt het artikel veel te lang. Ik kan je alleen vertellen dat de volgende stap een rituele transmutatie zal zijn.

Weet je waarom we deze kanker explosies hebben?

En geestesziektes en psychiatrische aandoeningen en leed en algehele gekheid in onze wereld?

Waarom het enorm toeneemt?

Iedereen wordt geĆÆnjecteerd met geestesziektes, met haat, met geweld, moord, geaborteerde babies met kankergenen en DNA mutaties.

Het is allemaal deel van het plan.

Mensen hier probeer ik jullie voor te waarschuwen.

Dit gaat veel verder dan medicijnen en gezondheid.

Dit is een agenda van vernietiging van het mensenras en dat is waarom ze deze vaccins opdringen om zoveel mogelijk zielen gevangen te zetten.

Ze dringen aan dat je kinderen en jezelf worden geĆÆnfecteerd met kanker, virussen, met haat, leed en geweld door de complete genetische blauwdruk van babies. Dit is waar het vaccinatieprogramma werkelijk om draait. Het gaat niet om immunisering, het gaat om transmutatie.

Ik blijf ervan overtuigd dat dit te herstellen is en zal de komende jaren meewerken en opbouwen aan het herstel hiervan. Mijn drive is zo enorm groot, dat het niet te stoppen meer is.

Vele zware aandoeningen kunnen hersteld worden en we zullen hier sterker uitkomen. Heb vertrouwen, ook al is dat soms moeilijk.

Je bent mooi, waardevol en krachtiger dan je je kunt voorstellen.

Meld je aan op het nieuwe telegram kanaal: https://t.me/keepitupnow

Het kanaal om te chatten is hier: https://t.me/keepitupnowchat

Mijn nieuwe videokanaal is hier aangezien YouTube er ook uit ligt.

https://www.bitchute.com/channel/xVCCPFmg78rF/

Ramon WalterEen reactie onder dit bericht:


"Wat ik begrepen heb is dat de cellen alleen maar bruikbaar zijn na hystorerectomie. Anders zijn de cellen niet steriel. Niet voor het eerst in de geschiedenis dat vrouwen met mentale gezondheidsproblemen gedwongen gesteriseerd zijn.

Waterzakmethode ken ik niet.

Ik wist wel dat replicatie van die eerste foetussen niet meer mogelijk was.

Alex Jones, ik ben geen fan, postte een video van varken/mens baby/biggetje hybrid.

Er worden al meer dieren gebruikt/misbruikt om menselijke organen in te kweken.

In meerdere religies bestaat de opdracht hen, niet van hun groep, totaal uit te roeien.

Ze hebben het ook vaak over de hoer van Babylon, Inanna.

Elders bejubeld als Koningin van de hemelen.

Haar giga stad in Irak. Heeft de US military een stargate daar ontmanteld, getransporteerd naar US.

Bestaan er al lang menselijke kolonien op andere planeten.

Wordt er al lang heen en weer gereisd.

Zijn wij mensen een mislukt kloonexperiment wat beƫindigd moet worden.

De Kogi indianen maken duidelijk hoe slecht wij deze planeet beheren.

Is er een menselijke evolutie gaande.

Uitleg van einde Maya kalender."


"Het uiteindelijke doel van het vaccinatieprogramma is het binnendringen van de menselijke Ziel en diegene vastzetten en gebruiken zolang zij dat nodig achten."


"Zodra het mannelijke en vrouwelijke is uitgeschakeld zal men een meer autistischere robotische vorm aannemen. En zoals je weet is er een autisme epidemie wereldwijd."