TIJDGEEST MAGAZINE OVER BREINFREQUENTIE, ZWIJGRECHT, STRALING, MYSTIEK EN MORGELLONS

15-06-2021Bericht van de redactie:


- Aan dit artikel wordt nog gewerkt -Tijdgeest Magazine is een gratis, tweewekelijkse publicatie van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren onder de klimaatneutrale redactie van Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1582 abonnees via de website en door 13.100 mensen via LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Uitschrijven bvk via de afmeldlink onderaan deze mail.

Tijdgeest Megazien

van 15 juni 2021 gaat over breinfrequenties, zwijgrecht, straling, mystiek, aluminium & Morgellons


Blijven dansen!

Flashmobs in Brussel, Barcelona, Berlijn, Bologna en Parijs!


MAGISCHE BREINEN

Thierry Baudet legde in de Tweede Kamer briljant en snel uit hoe onlangs allerlei zogenaamd ziende mensen (net als de media) een gehoorzaamheidstraining hebben ondergaan. Als sabotage van mijn ongehoorzame persoonlijkheid heeft na Facebook ook LinkedIn mij een tijdje geblokkeerd. Is er nog hoop? Ach.
Een blind persoon kan inderdaad nog leren om met de tong te zien, net zoals een doof iemand kan leren om te luisteren met zijn huid. In de wereld van de neurowetenschappen wordt ingrijpend breinonderzoek gedaan en niets is daar meer gek. Kijken naar synapsen, cellen, dendrieten, axonen, neuronen, sensatie! De Amerikaan David Eagleman (1971) is als neurowetenschapper verbonden aan de Universiteit van Stanford. Hij is gespecialiseerd in hersenplasticiteit, tijdswaarneming en synesthesie. Hij schrijft en presenteert de televisieserie The Brain, die zich richt op de mensheid gezien vanuit de neurowetenschappen. Hij schreef al eerdere bestsellers (Sum en Incognito) en in zijn nieuwste boek Stroom beschrijft hij de manier waarop het breinweefsel zichzelf onophoudelijk van nieuwe verbindingen voorziet en tot onvoorstelbare aanpassingen kan komen. Vooral gehandicapten hebben baat bij zijn vindingen op het gebied van het omzetten van geluid in vibratie. Het herkennen van dynamische trillingspatronen maakt dat het brein de 'boodschap' toch begrijpt.


Zien, voelen en visualiseren, dat is de kunst! Kunst? Bestaat dat nog?

ZINTUIGLIJK TRILLEND LEVEN!

Eagleman werkt ook veel met synesthesie, een ongebruikelijke perceptuele toestand waarbij stimulatie van het ene zintuig een onvrijwillige sensatie in andere zintuigen veroorzaakt. Hem lijkt de zogeheten sensorische verwerkingsstoornis, een gemeenschappelijk kenmerk van autisme, een vorm van synesthesie. Tegelijk kan dat fenomeen leiden tot het ontwikkelen van zeer ongewone talenten. Een klein stapje verder is het aanvaarden van de diepere, ook spirituele betekenis van trilling, van het afstemmen op andere frequenties bijvoorbeeld waar iemands brein de stemmen van overledenen kan opvangen.

De Amerikaanse psychiater en bewustzijnsonderzoeker David R. Hawkins stelt in zijn bestseller Power vs Force dat het superbelangrijk is om bewust te werken aan je eigen trillingsfrequentie. Emoties als angst, schuldgevoel, irritatie, pijn, superioriteit hebben frequenties tussen 0,1 - 6,8 Hz. De frequenties van gevoelens van (onvoorwaardelijke) liefde, empathie, dankbaarheid en vrijgevigheid variƫren tussen de 95 en 205 Hz. Een lagere frequentie neigt tot meetrillen met een hogere, niet andersom gelukkig. Er vindt een scheiding plaats tussen de Goddelijk bezielden en de digitale ziellozen, vrees ik. De overmaat aan veelsoortige straling saboteert de kwaliteit van het hart, als je niet erg alert blijft. Lees de Openbaring van Maria Magdalena voor een keer. Blijf jij gewoon lekker aan de gang met de ontwikkeling van je kruinchakra! Liefde is de enige norm.

De Egyptische godin Isis met zoon Horus, de zonantenne tussen de horens van de koe.

PRATEN MET BOMEN OF ZWIJGRECHT BIJ POLITIE?

Er worden volgens het jonge Zwitserse (overschaduwde?) medium Christina von Dreien (15 april 2001 om 00.27 uur in St. Gallen) meer en meer kinderen geboren voor wie dat paranormale waarnemen allemaal de gewoonste zaak van de wereld is. Weer praten met bomen en natuurgeesten gaat mogelijk helpen tegen ons conflict met de zombiemakers en de politiestaatadepten.
Wat dat betreft is namelijk het ene praten nooit meer het andere praten! Omdat ik vanwege een verstandelijke beperking, zeg maar rustig psychische aandoening ernstig ontregeld raak van het dragen van een mondkapje, verplicht de Spoedwet mij nergens meer toe. Want ik kan niet eens meer praten met zeurende Boa's, ik ga gewoon rillen en trillen en dan is het al gauw goed. Speel in noodgevallen krankzinnig tussen de krankzinnigen.
In Panorama legde recent ervaringsdeskundige Daniel Belinfante tevens pijnlijk helder uit dat jij, als je ooit wordt verhoord door de recherche, dat je tegenwoordig ALTIJD moet beroepen op je zwijgrecht, wat je ook wel of niet gedaan hebt. Ik beaam dat volledig. De meeste politie is sinds Malieveld en Museumplein nooit meer je beste vriend. De surveillancestaat komt akelig dichterbij, niet-gevaccineerden krijgen straks een nieuwe Jodenster, open voor deportatie naar Chinese dimensies.

STRALING

De NASA bestudeert met hun Cosmic Ray Telescope for the Effects of Radiation (CRaTER) o.m. de biologische effecten van galactische, lokaalkosmische en zonnestraling. Dat kan zo nu en dan zo heftig zijn dat er schade aan menselijk en dierlijk DNA kan ontstaan.
Aardse straling is niet minder complex. Er zijn ongeveer 14 miljard mobiele apparaten in de wereld, die elk tot 2 watt microgolfstraling uitzenden. Buiten China staan er in de wereld ongeveer 3 miljoen 4G-zendmasten. Alleen al in China staan er 6 miljoen! In totaal wordt er elke dag gecombineerd zo'n 3 miljard watt over de wereldbevolking en over haar natuurleven uitgezonden. De stralingsniveaus van telefoons pakken vooral de mens aan, de straling van zendmasten beĆÆnvloedt ook vogels en insecten. Inmiddels richten veel zendmasten en radarstations hun energie niet meer op de begane grond: denk aan weerradars, radars voor luchtverkeersleiding en voor militaire doeleinden. Met het uitrollen van 5G nam al deze straling toe in vernietigende kracht en verfijning. Velen ervaren verstoorde slaap en/of de behoefte aan meer slaap om zich aan dramatische fysieke veranderingen aan te passen.

TELEFOONSTRALING
Gerenommeerde wetenschappers stellen nu in een Amerikaanse rechtszaak tegen telefoonproviders (die sinds 2001 van rechtbank naar rechtbank sleept) dat mobiele telefoons DNA beschadigen. Ze veranderen de structuur van eiwitten, beĆÆnvloeden de celgroei, beschadigen sperma, veroorzaken spontane abortussen. Ze verstoren het geheugen en het lerend vermogen, veranderen hersengolven en verstoren iemands slaap. Veel straling beschadigt de bloed-hersenbarriĆØre en beĆÆnvloedt het immuunsysteem. Mobiele telefoons kunnen daardoor iemands metabolisme veranderen, weefsels en organen beschadigen en kanker veroorzaken.
Arthur Firstenberg schreef er het boek The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life over. De rechtszaak vindt van 12-23 juli deze zomer plaats voor het Hooggerechtshof in Columbia. Het grootste deel van de Amerikaanse telecommunicatie-industrie is ter zitting gedaagd: Verizon, Sprint, AT&T, T-Mobile, Bell South, Bell Atlantic, Motorola, Qualcomm, Samsung, SONY, Sanyo, Nokia etc. We gaan het horen, zien en voelen! Let tegelijk goed op onze agressieve buitenaardse spookburgers: plaaggeesten overal!Leven in een spookhuis. Als jouw gezin de handen maar wast!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per kalenderjaar dus) van ā‚¬ 20 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten ā‚¬ 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van ā‚¬ 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (200 volgers, onvrijwillig afgeschaald!).

* Heerlijke Chakra-Massageweek in Frankrijk 10-17 juli. In verbinding zijn, ruimte voor innerlijke groei door massage en harmoniseren van je chakra's. Zelfhealing en bewustzijnsontwikkeling.

* SoulSteps Festival 4-8 augustus. Met cacao-ceremonie, Familieopstellingen, Trancereizen, klankconcert, ijsbad, yoga, Tai Chi, meditatie, ademsessies, zweethut en Drentse Uelenspieghel-natuur. Vijf dagen all-in ā‚¬ 295.

* Fysieke of geestelijke klachten? Felicious! Magnesium en Moringaproducten, supplementen, kruidenthee, essentiƫle oliƫn, neemproducten, bronzout, gratis proefverpakkingen + aantrekkelijke korting voor doorverkopers. Ook boeken over gezondheid en spiritualiteit.

* Bitcoins overwegen? Dit is de link die ik vertrouw. Zorg dat je een lange adem hebt met je spaargeld vanwege de pump and dump trip. Laat je waarschuwen voor de economische hyperinflatoire geldbubbel door Willem Middelkoop.
* Meer bomen nu, bijv. aanplanten op percelen van het Land van Ons: Ver)plant een boom voor minder CO2! Dit samenwerkingsverband wil z.s.m. 1 miljoen bomen in Nederland planten. Beter, want GroenLinks geilt op biomassastook! Kappen!

* Als je iemand bespioneren wilt, dan is de Tracker ideaal. Waar woont die gast? Hup, magneetje onder zijn auto. De jouwe gestolen? Dat wordt lachen.

* Op 11 september start opnieuw een tweewekelijkse Opleiding Familie Opstellingen, 8 zaterdagmiddagen in Den Haag met Peter den Haring. Hier staat een kleine (vijftien minuten) documentaire (Telepathie als Therapie) over zijn werk.

* Ga mee met onze magische Verdiepingsreis naar Sardiniƫ van 9-16 oktober: reuzengraven, UFO-uitkijktorens, Familie Opstellingen, Trancereizen en orakelen in heilige prehistorische monumenten met Peter den Haring. Aanmelden: Keep Alive Tours, reis onder hun Garantievoorwaarden.

* Veel actuele vaccins zullen op termijn dodelijk blijken. Bloedanalyses bewijzen dat al. Luister naar Nobelprijswinnaar en viroloog Dr. Luc Montagnier, viroloog Dr Geert VandenBossche (ex GAVI) of ex-Pfizer directeur Michael Yeaden. En denk zelf. Als je deze gegevens deelt op LinkedIN loop je het risico op blokkering!


MAGIE OF MYSTIEK?

Schrijfster Lisette Thooft legde in haar mei-nieuwsbrief het verschil tussen magie en mystiek mooi uit:
Magiƫr ben je als je de stoffelijke wereld probeert om te vormen naar jouw idee hoe het moet. Magiƫrs willen ziekte en dood wegtoveren met plastic, prikken en paspoorten. Het mag niet zijn wat het is, het moet anders, en we zullen desnoods met geweld, met een hoop gespring en gehijg en geroep, zorgen dat het anders wordt.
Mystici (in spe) willen de natuur vertrouwen, ontspannen in ongemak, onzekerheid en pijn, de crisis zien als noodzakelijk voor onze innerlijke ontwikkeling, de diepere boodschap ervan proberen te begrijpen, de toestand benutten voor bewustzijnsgroei en innerlijke ontwikkeling.

Zie maar.


School is hel tegenwoordig. Je moet zelfs je eigen eten meenemen!
GEZOND ZONDER ALUMINIUM EN FLUORIDE
Uit een interview met Tim Spector, auteur van Ingelepeld: "Eet dat waarmee je je darmbacteriƫn een plezier doet: wekelijks dertig verschillende planten, noten, zaden en specerijen. Denk ook aan pastinaak, koolraap of koolrabi. Neem regelmatig kleine porties gefermenteerde voeding (yoghurt, kaas, boter, bier, wijn en dergelijke). Verder licht bittere plantaardige voeding en koffie, pure chocolade, wijn en olijfolie. Vermijd ultrabewerkte voeding, kunstmatige zoetstoffen en additieven. En probeer ook geen tussendoortjes te eten, zodat je darmbacteriƫn kunnen rusten."

Ook geen fluoridetandpasta kopen (zegt Danielle Stotijn), en beslist minder sojaproducten eten. Je denkt namelijk gezond af te zijn maar er zit veel troep in je vleesvervangers en ook het schadelijke aluminium. Aluminium bindt zich aan fluoride en kan dan je pijnappelklier verkalken. Dan maar liever weer een eitje of hertenbief? Nog listiger: onkruidverdelger glyfosaat en aluminium werken samen om je darmflora te ontregelen en lijken samen ook je kans op dementie te verhogen.

Nu is vroegtijdige dementie een collectief probleem in Nederland. Kijk naar iemand die zijn autoruiten laat spuiten om getint glas te hebben. Of die thuis veertig sneltesten heeft liggen omdat het in een Groupon-aanbieding was. Of..... die kannibalisme okay vindt, zolang het toch weeskindertjes zijn.
Nou ja, dan maar even grappig de samba dansen hier met goeie Braziliaanse teksten ("Laten we deze onzin stoppen. Ga stiekem weg, stoor niemand").


Uit Spiegelbeeld, oktober 2019

MORGELLONS

Ondanks de toenemende vergrijzing en bevolkingsgroei werd onze gezondheidszorg jaar na jaar ingekrompen. De ambtelijke buienradar werkt helaas nog steeds niet. Maar alles wordt anders als gevaccineerden straks toch weer anderen kunnen besmetten. Met wat eigenlijk? Alles staat of valt hoe dan ook met een natuurlijke weerstand en gezonder afweer.
Nog griezeliger is de waarneming van wat Morgellons genoemd worden, uiterst fijne nanodeeltjes, Smart Dust, gesproeid door middel van chemtrails, die gevoed door elektromagnetische straling, 4 en 5 G bijvoorbeeld, zich in iemands lichaam clusterend samenvoegen tot draden. Het lichaam probeert die vreemde zooi, Cross Domain Bacteria, via de huid naar buiten te werken. Een buitenaards wapen, een Lyme-variant? Er zijn wel meer dingen pas decennia later als gevaarlijk herkend werden en maar te laat door de medische maffia. En vergeten door de burger. Want wie weet nog wat van de schandalen rond Softenon, asbest, DDT, chroom6-verf enzovoorts? En dat er nog steeds teveel Pfas, medicijnresten en Titaniumdioxyde in voedsel en water zitten? Over glyfosfaat praat ik maar niet meer. We leven in spannende tijden. We gaan ons derde oog nog hard nodig hebben. Wat gaan wij ons nageslacht nalaten?

DOOIE MUSMOP

Aaron zit breed te glimlachen op het feest, waar zijn vrouw iedereen haar schitterende diamanten ring showt: "Mijn ideale verjaardagscadeau!" giechelt ze blij. Dan stoot Aaron's broer hem aan en fluistert: "Rachel wou toch zo'n sportief zwart vierwielig monster dat hoog boven de weg uitkijkt?" Aaron bukt iets en fluistert terug: "Ik weet het, Saul, maar waar had ik een nep SUV kunnen kopen?!

ELKE RELATIE DRAAIT OM GELIJKWAARDIGHEID.
Ja, qua doorsnee komt 50% en 50% gaat ook weer. Raadpleeg het domino orakel om te zien in welke fase jij zit. Of/of of en/of?


Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.