SOMMIGE DELEN VAN DUITSLAND WORDT NOG VOLLEDIG GEDOMINEERD DOOR DE OUDE NAZI'S!

10-04-2021

Derde wereldoorlog taferelen, de Dr. Mengele praktijken herhalen zich.

De meeste federale staten hebben uiterlijk op 19 april 2021 verplichte sneltests op scholen. In Hessen, Rijnland-Palts, Thüringen en Mecklenburg-Vorpommern blijven ze voorlopig vrijwillig.

Opmerkelijk detail is dat in sommige delen van Duitsland er andere regels gelden, waarom toch?De onderdrukking is groot voor de Duitse bevolking, het wordt tijd dat ze massaal gaan ontwaken uit hun nachtmerrie!

Er zijn ook geen uniforme voorschriften voor snelle tests op scholen: hoewel de meeste deelstaten rekenen op verplichte snelle tests uiterlijk op 19 april 2021, blijven ze voorlopig vrijwillig in Hessen, Rijnland-Palts, Thüringen en Mecklenburg-Vorpommern.

Tijdens de beraadslagingen van de Conferentie van Ministers van Onderwijs en Culturele Zaken op donderdag kwamen de federale staten overeen om zoveel mogelijk klassikaal onderwijs aan te bieden, vergezeld van een alomvattende test- en vaccinatiestrategie, "in aangepaste reguliere operaties of in een wisselend model". Bovenal zouden de laatste lessen voorrang hebben bij face-to-face lesgeven.

De conferentie van ministers van Onderwijs kwam ook overeen om de testmogelijkheden uit te breiden, zodat alle leerlingen, leerkrachten en andere schoolmedewerkers de kans krijgen om twee keer per week een zelftest te doen. Ook in de toekomst moeten de hygiëneregels strikt worden nageleefd. Alle werknemers op scholen die contact hebben met studenten, moet een vroege vaccinatieafspraak worden aangeboden.

Volgens berichten van het Robert Koch Instituut van de afgelopen weken spelen scholen een steeds grotere rol in de viruscirculatie in Duitsland. Ook in kinderdagverblijven zijn veel minderjarigen besmet met de Britse Corona-variant. Donderdag kondigde het Robert Koch Institute aan: "De rol van kinderen en adolescenten bij de overdracht van SARS-CoV-2 is niet definitief opgehelderd."

U begrijpt dat de vaccinaties zorg dragen voor de verzonnen Britse variant of veroorzaakt wordt door de verhoging van de 5G-straling?