RENSKE LEIJTEN DEED EEN TOP JOB BIJ DE TOESLAGENAFFAIRE, DANK JE WEL RENSKE!

29-03-2021

Giftige Renske Leijten (SP) ondervraagt Gerard Blankestijn (Fiscus)

Kinderopvangtoeslagaffaire POK


Luister zelf naar het onderstaande gesprek tussen Renske Leijten en Gerard Blankensteijn en lees de reacties eens onder de video.

Video â–º https://youtu.be/zcPf5rfy8YAReacties onder de video:


Haha, die Blankestijn doet me denken aan m'n tijd op de middelbare school, toen je smoesjes moest verzinnen waarom je je huiswerk of boeken niet hij hebt.

Wat die allemaal kapot gemaakt hebben bij normale nietsvermoedende mensen, dit zijn nu die corruptie ratten van Rutte.

Geweldig om te zien, prima gedaan Renske Leijten. Hoe een beeld wordt gegeven over topmannen, met als hen dat zo uitkomt geheugenproblemen, die in dure restaurants feitelijk uit de staatsruif vreten terwijl ze daar niet doen wat ze behoren te doen. Dan nog even terug naar een vrouw in de bijstand die de hele dag, van vroeg tot laat, voor haar hulpbehoevende hoogbejaarde moeder zorgt en daar een hapje mee eet. En dan (heeft in de Gelderlander gestaan van 7 januari) stuurt de gemeente Waalwijk een brief waarin wordt medegedeeld dat deze mantelzorger om die reden voor 108 euro op haar heel karige uitkering wordt gekort. We zijn allemaal gelijk, zeiden de varkens op Orwell's dierenboerderij, alleen zijn wij een beetje meer gelijk dan de anderen. Het is allang 1984 geweest en wat staat er ook alweer in artikel 1 van onze grondwet? En ook nog even over die automatische handtekeningen, zie 6:52 die de afgrijselijk onpersoonlijke Kafkaiaanse overheidsellende extra benadrukken waarachter u meneer Blankestein zich verschuild. Het feit dat u niet zelf uw handtekening onder dat soort brieven en stukken zet maar dat over laat aan een vol automatisch computersysteem maakt u daarmee niet minder verantwoordelijk voor uw handtekening. Zou dat wel zo zijn dan heeft zo'n vol automatisch gezette handtekening van een overheidsfunctionaris geen enkele betekenis en dan mag wat mij betreft elke burger met zulke aan hem/haar gerichte overheidsbrieven zijn/haar reet afvegen. Meneer Blankestein en consorten, u bent ten volle verantwoordelijk voor de inhoud van brieven waaronder automatisch uw handtekening wordt gezet, want u behoort de inhoud van die officiële brieven die namens u worden verstuurd zelf vooraf te controleren en pas dan uw toestemming te geven om uw handtekening daarvoor in automatische systemen te gebruiken.

Ik denk dat de drie medeondervragers/commissieleden bijna net zo geschokt zijn over de vraagstellingen van Renske Leijten als Gerard Blankestijn. Een heerlijke ondervraging, zet die smeerlappen maar goed onderdruk.

Zo ziet "in je hemd staan, en hopen dat het zsm voorbij is" eruit....ik ben absoluut geen SP-er maar wat is Renske op stoom hier. Haar drift en goede voorbereiding is echt lovenswaardig. Als een terriër bijt ze zich vast. Ze heeft deze man afgedroogd waar die bij stond. Een klassieke carrousel ambtenaar zonder compassie en menselijke maat...

Ik heb bijna alle verhoren gezien, ook de verhoren van de TCU (Tijdelijke Commissie Uitvoeringsorganisaties) die o.a. op dit moment onderzoek doet naar het UWV en CBR. De manier van Renske is in mijn ogen top, super top. Mijn diepe respect voor deze vrouw die als een van de weinige het hart op de juiste plek heeft en opkomt voor de xwaar gedupeerde burgers. Renske ga alsjeblieft door?

Heerlijk die Renske Leiten net als Pieter Omtzigt DE twee politieke pitbulls. Echt ik volg de politiek al 20 jaar op de voet, Renske en Pieter laten niet los als zij beet hebben. 'Giftige Renske' ?? Nee. Pitbull Leiten.

Mevr. Leijten is een politica die vanuit haar hart spreek. Dat was al te merken toen zij volksgezondheid in haar portefeuille had en voor een slechte wet zoveel amendementen in diende dat ze deze compleet herschreven had. Geweldig en goed te zien dat Nederland nog steeds over zulke toppolitici kan beschikken.

Bijzonder hoe dit gesprek verloopt en schrijnend dat dit soort bestuurders bij de belastingdienst werkzaam is. Wat een malafide organisatie.

Diepe buiging voor mevrouw Leijten. Wat een super ondervrager! Ze laat Blankesteijn (terecht) nergens mee wegkomen. Als ik naar die man kijk, weet ik zeker dat de ellende van al die slachtoffers hem geen bal interesseert.

Ik heb het hele verhoor gevolgd. Hij is volledig exposed. Goed werk van het hele team.

RENSKE.....dankjewel!!!!! Geweldig werk wat U doet!

Respect voor u mw. Renske Leijten !!!!

Het verhaal van een gedupeerde

Muis Pardoes schreef:

Ik heb dit exact meegemaakt, en ben nu nog aan het terug betalen, jaren later, het kindergeld van mijn zoontje wordt nog altijd in België elke maand gekort. Toen ik nog in Nederland woonde was dit zelfs zo erg dat ik op een geven moment nog maar 200 euro loon kreeg en daar mijn huur van 550 euro moest betalen en al de rest van mijn lasten omdat de belasting vond dat ik schuld had m.b.t. de kinderopvang toeslag. Zoveel werd er gekort uiteindelijk op mijn loon en naderhand mijn uitkering. Ik kon zelfs niet eens meer het vervoer naar mijn werk betalen en moest stoppen met werken waardoor ik in de bijstand terecht kwam, de bijstand was toen der tijd rond de 800 euro. Er werden 100den euro's gekort op mijn bijstandsuitkering, ik kreeg geen zorg toeslag meer, geen huurtoeslag meer en ben toen samen met mijn twee kindjes rechtop dood gegaan als alleenstaande ouder. Ik heb meerdere malen gebeld met de belasting- telefoon en werd steeds afgepoeierd. Ik heb zo vaak gevraagd om alle stukken nog eens na te kijken tot ik op een gegeven moment er maar mee ben opgehouden, het had geen zin om tegen de belasting in te gaan want ik werd als een crimineel behandeld. Ik heb door de jaren heen 1000den euro's moeten betalen aan de belastingdienst en nooit heeft er iemand gekeken wat er aan de hand was. Zelfs de uitkerende instantie heeft zich er nog mee bemoeid maar tevergeefs. Vandaag de dag nog steeds aan het betalen aan de belastingdienst, toen ik met ze belde waarom ze het Belgische kindergeld inhielden werd er plompverloren gezegd dat ze alleen daaraan konden maar niet aan mijn loon en ik dat zelf schuld was... Ik kan er nog steeds om janken, zo erg. Ze hebben mij en mijn kinderen rechtop dood laten gaan, geen enkele Nederlander kan rondkomen van 200 euro loon per maand zonder enige toeslag of wat dan ook. Ik leefde enorm onder de wettelijke grens van het inkomen. Nu ik erover praat na jaren kan ik nog huilen en heel erg boos worden. Ik ben erg blij dat dit eindelijk aan het licht gekomen is en deze mensen snoeihard worden aangepakt.


Schrijnend om te lezen dit relaas...


Dit gebeurt wanneer je afhankelijk wordt van psychopaten die over lijken gaan en geen geweten of een hart hebben voor mensen.

Gelukkig zijn er nog mensen die een hart hebben en opletten zoals Renske.

Het wordt tijd voor een Ommekeer!