RARE DINGEN RONDOM DE EVERGREEN !?

09-04-2021

ALLEREERST de radio stilte, geen berichten, geen informatie, geen openbaringen over wat men gevonden heeft.


Dit bericht kwam 8 april 2021 binnen op onze redactie:


Niets, niets, niets. Dat is erg raar.

Wij weten meer over de boot in moeilijkheden bij de Noorse Kust, dan over het gebeurde accident in het Suez kanaal met de EVERGREEN.

Het wordt nog raarder, als je ziet, hoe alle schepen in paniek de plaats van het onheil verlaten. Die van de Middelandse zee komen keren massaal terug naar de Middellandse Zee en de schepen, die uit het zuiden komen keren om en gaan massaal allemaal naar het zuiden terug.

Het schijnt zo, dat men hoe dan ook uit de buurt wil komen van het gebeuren. En dat allemaal tegelijk. Erg vreemd, als je bedenkt dat iedereen in file dagen, een aantal zelfs meer dan een week, hebben liggen wachten, totdat zij verder konden varen. En zover ik weet kunnen zij dat nu.....

Het lijkt op een massale vlucht weg van de plek des onheils......

En allemaal tegelijk.

Is men soms bang voor een niets ontziende nucleaire detonatie?

Zijn zij gewaarschuwd, voor de zekerheid ? Het lijkt erop.

En wederom geen info. Doodse stilte.....

Misschien is dit omdat langs het Suez kanaal ook woongemeenschappen zijn en men geen paniek wil veroorzaken......!

Er gaan geruchten dat er 14 schepen in beslag genomen zijn en dat er paniek aan het ontstaan is bij de verzekeraars.

Zelfs zijn er meerdere schepen in de file van Rupert Murdock, de kranten magnaat, onderdeel van de wereld Main Stream Media, die aangestuurd wordt door de Deepstate, cq de Global Corporate Control en die daar zelfs onderdeel van uit maken.

De nuclaire dreiging is zo gek nog niet, alhoewel er weer berichten zijn dat de Q organisatie de Deepstate heeft laten weten dat zij nu alle Nukes in handen hebben van die Deepstate. Maar je weet dat natuurlijk niet zeker.

Het zijn spannende tijden.

De beide tankers die vastgelopen zijn, de Minerva en de Rumble, zijn inmiddels zover ik begrepen heb weer vlot getrokken.....

Wel vreemd dat ook deze vastliepen op een rechte weg....terwijl alles op automatische piloot staat...

Geruchten over arrestaties en het vinden van wapens van mass destruction blijven geruchten, maar liggen wel voor de hand, want anders laat je niet een schip met 18.000 containers de kant inlopen....

De patriots bepalen nu het geheel, want wij hebben de boel in hand en zij
zijn wereldwijd begonnen de ratten en het Evil opteruimen.

Alleen hoop ik wel, dat dat niet in de duisternis gebeurd.

De volken der aarde hebben eindelijk het recht en de mogelijkheid om te weten wat er aan het gebeuren is...

Voorlopig wachten wij af....en wroeten verder.....

Bron: GTB


Echter wanneer wij even gaan googelen stuitten we al snel op de onderstaande websites


Kinderhandel, lichamen en wapens ontdekt op Evergreen schip dat het Suezkanaal blokkeerde

Meer dan duizend verhandelde kinderen en lijken zijn door US Navy Seals uit zeecontainers in het Suezkanaal gered. Evergreen is de naam van één van de grootste scheepvaartinfrastructuur bedrijven ter wereld.

Bronnen zeggen dat op het moment van schrijven nog steeds kinderen werden gered en lichamen werden ontdekt in Evergreen's 18.000+ containers.

De containers bevonden zich op een schip van de Evergreen Corporation, dat het kanaal blokkeerde vanaf dinsdag 23 maart tot en met maandag 29 maart.

Bron ► https://eindtijdnieuws.com/kinderhandel-lichamen-en-wapens-ontdekt-op-evergreen-schip-dat-het-suezkanaal-blokkeerde/


Zijn er verhandelde kinderen, lichamen en wapens gevonden op EVERGREEN schip op het Suezkanaal?

Kinderen en lijken gered en geborgen in zeecontainers EVERGREEN schip door US Navy Seals in het Suezkanaal

Er komen nu van meerdere onbevestigde US militaire bronnen binnen, dat er minimaal duizend verhandelde kinderen en lijken gered en geborgen zijn door US Navy Seals uit zeecontainers van het EVERGREEN schip in het Suezkanaal.

Deze bronnen zeggen, dat op het moment van schrijven nog steeds kinderen werden gered en lichamen werden ontdekt in Evergreen's 18.000+ containers. Deze containers stonden en bevonden zich op een schip van de Evergreen Corporation, dat het kanaal blokkeerde vanaf dinsdag. 23 maart t/m. ma 29 maart, waardoor internationale rederijen miljarden aan inkomsten misgelopen zijn.

US Navy Seals vonden ook massavernietigingswapens op dit zes verdiepingen hoge schip, waarvan werd aangenomen dat ze voorbestemd waren om een ​​oorlog in het Midden-Oosten te beginnen.

Toen uiteindelijk dit Evergreen vrachtschip werd losgemaakt en naar Bitter Lake in Egypte gebracht werd, zijn op bevel van de Egyptische president deze containers van het schip gehaald en doorzocht door US Navy Seals.

Het Japanse, Taiwanese schip van Evergreen Corporation was in feite mede-eigendom van Walmart en de Clinton Foundation bekend om zijn internationale kinderhandel. De kinderen werden naar verluidt uit tijdschriften als Wayfair besteld door pedofielen die veel geld betalen voor bepaalde soort kinderen voor verder misbruik van deze kinderen.

Denk je dat dit allemaal slechts een complottheorie is?

Hier was de getuigenis van een dappere Trafficked Survivor die beweerde dat ze als kind vast zat in een van die Evergreen-containers voor mensenhandel:

Overlevende van mensenhandel legt geheimen bloot van altijdgroene verzendcontainers, CPS en meer!


Evergreen werd verondersteld niet alleen verhandelde kinderen te vervoeren, maar ook massavernietigingswapens. Veel andere schepen die vorige week in het Suezkanaal werden geblokkeerd, bleken ook wapens aan boord te hebben vermoedelijk gebruikt om een ​​oorlog in het Midden-Oosten te beginnen. Waarom? De wapens zouden door de Israëlische Mossad aan de moslims worden gegeven.

We krijgen misschien nooit het echte hele verhaal te horen. Tot nu toe heeft de kapitein van het Evergreen schip in het Suezkanaal geweigerd mee te werken.

Waarom zou de kapitein van een schip in vredesnaam niet meewerken, tenzij er belangrijkere redenen waren?

Waarom overhandigt hij de zwarte doos van het schip niet?
Waarom zou een schip van deze omvang uit Taiwan als eerste bestemming Nederland noemen?

Waarom zou het onderstaande nieuws artikel in Nederland niet vermeld worden? (Alleen NIET Nederland) Er werden nog veel meer belangrijke signalen en aanwijzingen vrijgegeven!

Waarom zou het Amerikaanse Hospital-schip ook per toeval op het Suezkanaal gevaren hebben?


Infolink ► https://www.be4truth.com/recent-nieuws/641068_zijn-er-verhandelde-kinderen-lichamen-en-wapens-gevonden-op-evergreen-schip-op-het-suezkanaal-recent-nieuwsVeel vragen over de EVERGEEN, de "Ever Given"


Zou de Ever Given misschien iets te maken kunnen hebben met de aanvoer van kinderen uit het Verre Oosten naar ons land? Kinderen die dan of in ons land worden misbruikt en vermoord of verder verhandeld als handelswaar naar andere landen waar klanten staan te trappelen van ongeduld?

Dat dit soort dingen op grote schaal gebeuren hebben we onlangs kunnen zien in de indrukwekkende documentaire van Patryk Vega.

Was de vreemde peniskoers een soort noodkreet van de bemanning om de wereld te laten weten dat er niet alleen niet levende handelsgoederen in de containers zitten, maar ook andere "handelswaar?".

Is dat misschien ook de reden van het vastlopen van het schip? Dat de bemanning hoopt dat na hun "noodsignaal" en het vervolgens op een knullige manier vastlopen, men eindelijk de nodige aandacht hieraan gaat besteden?

Wat bijna niemand weet is dat dit soort containerschepen de perfecte middelen zijn om mensen/kinderen illegaal en ongemerkt te vervoeren. Dit gebeurt dan namelijk in de containers die zodanig ingericht kunnen worden dat er een fiks aantal per keer kan worden meegenomen zonder dat iemand er iets van merkt.

Infolink ► https://niburu.co/37-artikelen/wereld/16146-wat-gebeurt-er-echt-met-het-evergreen-schip-in-het-suezkanaalDe machtige mensen in de achtergrond die verantwoordelijk zijn voor dit soort mensenhandel en dan met name kinderen hebben de gewoonte om ons ver van tevoren op allerlei manieren te laten weten waar ze mee bezig zijn.
Ze doen dit vaak via films of televisieseries en ook in dit geval is dit niet anders en daarvoor gaan we naar de serie Dexter.

Dexter is een Amerikaanse televisieserie uit 2006, uitgezonden op Showtime en gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay. De reeks eindigde na acht seizoenen in 2013.


In een aflevering van die serie worden kinderen door de politie gered uit, jawel, containers van Evergreen, het bedrijf dat eigenaar is van de Ever Given.
Vragen en nog eens vragen...

Heeft U ook nog zoveel vragen rondom de EVERGREEN en de Ever Given?

Of heeft U reeds informatie over wat er exact gebeurd is?

Heeft u info of beeldmateriaal wat duidelijkheid kan verschaffen?

Zo ja, stuur dit dan naar onze e-mail.

Zodat wij dit kunnen publiceren voor onze lezers en volgers.

E-mail: info@volkwordwakker.nl

Dank U wel.