POWER TO THE PEOPLE ❤️

05-08-2021


Canada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen - Beklaagde vrijgesproken!


Ben jij je bewust van deze ontwikkeling?


Is er al een reactie van de Nederlandse gecontroleerde oppositie op die Canadees die gewonnen heeft in de rechtszaal?

Of gaan ze dit verzwijgen?

Waarom pakt de Nederlandse bevolking haar Vrijheid niet terug?

POWER TO THE PEOPLE ❤️


"WE KUNNEN WINNEN!

Patrick King is een trotse vader van 2 kinderen, een vrijheidsstrijder en een patriot die het opnam tegen de machtige regering in Alberta, en WON!

We kunnen hier allemaal van leren, en we MOETEN dit bestrijden in elke stad, elke provincie, elke staat, elke NATIE!

De strijd voor vrijheid is een wereldwijde inspanning, en WIJ KUNNEN WINNEN!"

schrijft Stew Peters op zijn Rumble-account.


Bron ► https://www.frontnieuws.com/canada-gezondheidsautoriteit-kon-bestaan-van-virus-niet-bewijzen-beklaagde-vrijgesproken/


De Canadese burger, die in december werd beboet omdat hij de coronamaatregelen niet had nageleefd, eiste ter verdediging dat de provinciale gezondheidsfunctionaris van Alberta "hem een foto van het geïsoleerde SARS Cov2-virus zou tonen"


Het antwoord van de gezondheidsautoriteit was dat zij niet over deze informatie beschikt en bijgevolg dat hun boete niet op wetenschappelijk bewijs is gebaseerd en onwettig is.

Bij de volgende mondelinge behandeling van het proces verschenen twee aanklagers en in plaats van de provinciale gezondheidsfunctionaris van Alberta was de aanklager koningin Elizabeth van Engeland, wat een teken is dat dit proces toch heel belangrijk leek te zijn.


Zij probeerden de dagvaarding van de gezondheidsfunctionaris ongeldig te verklaren op grond van een technische fout, maar de man liet zich niet intimideren en betoogde dat de coronamaatregelen waren gebaseerd op het bestaan van het SARS Cov2-virus en dat de gezondheidsfunctionaris niet in staat was het bestaan ervan aan te tonen en op schrift te stellen dat de gezondheidsfunctionaris het bestaan van het coronavirus niet kon bewijzen.


Stew Peters, de presentator, zegt dat dit het einde van Covid zou kunnen betekenen!


Deze beslissing zou niet alleen de weg kunnen vrijmaken voor soortgelijke rechtszaken in andere landen, maar zou ook een enorm rimpeleffect kunnen hebben voor rechtszaken tegen staten en hun machthebbers.

Coronamaatregelen zijn onwettig omdat zij niet wetenschappelijk gerechtvaardigd zijn door het bestaan van SARS Cov2.

Hier is meer informatie in het Engels:POWER TO THE PEOPLE ❤️

Waarom pakt de Nederlandse bevolking haar Vrijheid niet terug?