PIETER OMTZIGT IS EEN HELD OP SOKKEN OF JUIST EEN ECHTE VOLKSHELD!?

30-03-2021

Wat is Uw mening over Pieter Omtzigt?

Pieter Omtzigt kent alle grote doofpotten in Nederland. Onder andere de Demmink doofpot en de MH17 doofpot, maar durft ze niet open te gooien of langer bespreekbaar te maken in de Tweede Kamer. Waarom toch niet? Werd of wordt hij bedreigd met zijn leven of wordt Omtzigt gechanteerd? Of is Omtzigt een grote strateeg en slaat toe op het juiste moment?

Veel mensen schrijven zeer lovende woorden en reacties over Omtzigt. Zie de reactie onder de video's in dit artikel.

Wat is er toch aan de hand met Omtzigt? Gaat Omtzigt 100% voor de Waarheid zoals die is? Zoals dit platform? Of denkt Omtzigt aan z'n eigen hachie?

Wie heeft onderzoek gedaan?

Wie het denkt te weten mag ons berichten middels ons e-mailadres.

Dank U wel.

info@volkwordwakker.nlWij lazen op social media berichten over Omtzigt als:

Omtzigt, de man die door de media en zijn collega's werd kalltgestellt omdat ie lastige vragen bleef stellen over de MH17.


Pieter Omtzigt...

Een VERADEMING in de Nederlandse politiek.

Het vergt ballen hoor, om TEGEN je eigen kabinet/partij (CDA regeert mee) in te gaan, omdat je weet dat iets echt verkeerd is.

Normaal gesproken gooien ze je gewoon eruit, gebruiken ze hun connecties om ervoor te zorgen dat je nergens anders aan de bak komt, en smijten ze alles in de doofpot.

Ze zullen het vast geprobeerd hebben, maar hij is óf te clean, óf hij is ze te slim/snel af geweest. HULDE aan deze man, dat hij zo standvastig blijft. Dit is nou pas echt een volksvertegenwoordiger. Een zeldzaamheid. Een uitstervend ras. Geen geschreeuw, geen verdeling zaaien door van alles een rechts/links discussie te maken, geen politiek gedraai, geen brownie-points scoren in de media op een hot onderwerp om het vervolgens na een paar weken te vergeten, maar straight to the point, oplossingen zoeken, zich vast blijven bijten, en tot slot alles goed verwoorden.

Ik hoop dat hij vele voorkeursstemmen krijgt in een volgende verkiezing (mits hij meedoet), zodat alle partijen in Nederland zien dat dit soort mensen gewaardeerd en behouden moeten worden.