MELANIA TRUMP IS BELANGRIJKER DAN WE WETEN

02-09-2021

Melania Trump: zij is de echte Prinses!


Melania is de enige erfgenaam van de familie Romanov. Zij is de kleindochter van de Russische prinses Anastasia Nikolaevna Romanov, de jongste dochter van tsaar Nicolaas, de tweede. Romanovs waren bewakers van Grieks goud.

En omdat ze Grieks waren, hadden alleen Grieken toen het recht om het goud te beschermen. In 1918 werd de familie Romanov op bevel van Rothschild door de bolsjewieken geëxecuteerd om hun fortuin te krijgen. Maar ze misten iets, of waarschijnlijk iemand, en Anastasia ontsnapte en kon naar Griekenland vluchten om onbekende familieleden te ontmoeten.

Toen ze in Griekenland aankwam, werd ze erkend door de familie en trouwde vervolgens op 25-jarige leeftijd met de onbekende Andrea Kalliga. Ze had 2 kinderen (Maria en Ioannis). Maria trouwde met een aristocraat uit Venetië, Ioannis Malefakis, met wie ze een kind kregen (Andrea Malefaki).

Ioannis Kalliga is op zijn beurt getrouwd, maar niet met iemand die je kent, om deel uit te maken van de koninklijke familiebloedlijn.

Anastasia Nikolaevna Romanov (die verschillende namen had om uit het oog te verliezen), op 90-jarige leeftijd overleden. en werd begraven in een familiegraf op een begraafplaats in Kefallonia, Griekenland. De priester herkende haar ware identiteit en er was een speciale uitvaartdienst.

Dus Melania Trump is de dochter van Slavorosid (Slovenië) van de verloren prinses van Rusland, Anastasia Nikolaevna Romanov. Daarom is Melania Trump een Romanov-prinses en erfgenaam van de complotten door de Russische alliantie met de witte huisjes te volgen. Dat heeft ze ons altijd al willen overbrengen door middel van de kleding die ze droeg.

Dat zij de echte prinses is en niet Diana. Met inbegrip van het bezoek van het paleis van koningin Salamandre Elizabeth, droeg Melania een outfit net als Diana. Dat wilde ze overbrengen:

"Ik ben de echte prinses en kom alles terugnemen wat van mij is"


De koninklijke familie in Engeland is een leugen. Zij zijn Rothschild Windsor en president Trump was de enige man op de planeet die vóór de koningin uitliep en haar nooit aanbad.

Prinses Diana speeldt een zeer belangrijke rol bij de vernietiging van het huidige Engelse rijk!

Het beste moet nog komen...


Bron ► https://www.pravda-tv.com/2021/03/sensation-melania-trump-ist-die-erbin-des-russischen-zaren-was-die-romanovs-rothschilds-windsors-co-gemeinsam-haben/De Rothschilds financierden Hitler, Karl Marx, Lenin, Stalin en Mao. Jacob Schiff gaf opdracht tot de moord op de familie Romanov uit Rusland omdat ze weigerden mee te werken aan de plannen van de bankiers.


De Romanovs waren christenen.

De communisten vermoordden op brute wijze de hele familie van Romanov om van Rusland een communistisch land te maken.

De bankiers/globalisten financierden Hitler, Marx, Lenin, Stalin en Mao.

We vechten vandaag tegen dezelfde communisten.

Melania is een Romanov.

Haar oma is Anastasia.

Een van Melania's kant is gemanipuleerd.

Ze is Sloveens/Russisch.

Drie Romanov-jongens werden vanuit Rusland op een schip gezet met hulppakketten voor de Amerikaanse White hat operatie.

Melania is belangrijker dan we weten...