MAN BELDE POLITIE IVM BURGERARREST VAN AANTAL OORLOGSMISDADIGERS IN DEN HAAG

25-12-2021


Nu we weten van de documenten kunnen we niet anders concluderen dat we gegijzeld worden.

Klaus Schwab komt nu volop in beeld.

Burgerarrest zinvol? Luister en oordeel zelf!

Video ► https://www.bitchute.com/video/ti6e0xLVH6pi/We hebben gezien wat er is gebeurd in Den Haag!


Onze overheid heeft bindende contracten gesloten met het World Economic Forum. Dit Forum is een private instelling met de fascistische oprichter Klaus Schwab.

Build Back Better komt daar vandaan.

Dit verklaart waarom wij nu gegijzeld worden in een lock down en bestookt worden met onzinnige maatregelen. Het virus wordt misbruikt om hun agenda door te voeren die niet door ons democratisch is gekozen.

Dit zijn oorlogsmisdaden!


Dat zal ook de reden zijn dat dit jaar de meeting in Davos is afgelast i.v.m. doodsbedreigingen.

Ook Hugo de Jong is inmiddels beveiligd en niet voor niets (zie video hieronder).

Mensen die al langer wakker zijn weten van deze misdaden en verborgen agenda's af.

De klok staat nu 5 over 12 en laat Nederland a.u.b. ontwaken want er voltrekt zich nu in meerdere landen een Humanitaire ramp.

Bij de woning van demissionair minister Hugo de Jonge (oorlogsmisdadiger) in Rotterdam zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Kort voor kerst is er een mobiele politiepost geplaatst. Ook zijn er grote betonnen bloembakken neergezet voor de woning. Daarnaast zijn agenten zichtbaar en in burger aanwezig in de straat. Eerder werd zijn woning al beveiligd met camera's. Vorige week belde een man met een masker op aan bij Hugo de Jonge. De man werd aangehouden door de politie. Of dit incident te maken heeft met de extra veiligheidsmaatregelen, is niet bekendgemaakt.