INTERVIEW 25-06-2021 MET ANTON TEUBEN DOOR ROBERT BRIDGEMAN OVER BUITENAARDS CONTACT

07-07-2021

BUITENAARDS CONTACT IS EEN FEIT!


* Het was een bijzondere dag 25-06-2021 *


In de middag van 25 juni 2021 gaf het Pentagon informatie vrij over de UFO meldingen van de laatste tijd.

Robert vraagt UFO specialist Anton Teuben wat we kunnen verwachten.

Anton Teuben is geboren in Sappemeer in 1949. Hij heeft 43 jaar onderzoek gedaan naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven.

Rond 1985 begon Anton naar buiten te treden als UFO-meldpunt uit nieuwsgierigheid en om de mensen uit te leggen dat deze objecten wel degelijk bestaan. Hij was in het bezit van het bewijs van de Duitse UFO's.

Bij de bekendmaking van UFO's en buitenaards leven komen we ook in contact met de technologie.

Informeer jezelf en beluister het onderstaande interview.


Video ► https://youtu.be/7tybYyVnye8


Anton Teuben is geboren in Sappemeer in 1949.

Hij heeft 43 jaar onderzoek gedaan naar het UFO-fenomeen en buitenaards leven. Rond 1985 begon Anton naar buiten te treden als UFO-meldpunt uit nieuwsgierigheid en om de mensen uit te leggen dat deze objecten wel degelijk bestaan. Hij was in het bezit van het bewijs van de Duitse UFO's.

Bij de bekendmaking van UFO's en buitenaards leven komen we ook in contact met de technologie die wordt gebruikt. Met UFO-technologie was het gebruik van fossiele brandstoffen en kernenergie al rond 1950 overbodig. De natuur, Tesla en Viktor Schauberger leverden het resultaat.

Uiteindelijk draait de hele cover-up om geld en dat wij blijven produceren en consumeren. In de 28 jaar als meldpunt heeft hij duizenden mensen gesproken uit alle rangen en standen en met zeer uiteenlopende ervaringen en kennis. Uit deze gesprekken en mijn eigen ervaringen is mij en velen met mij duidelijk geworden dat we uiteraard niet alleen zijn en buitenaards contact een feit is.

Vanaf 1992 stopte Anton met zijn kledingzaken om verder op zoek te gaan naar het hele fenomeen over vreemde objecten en buitenaards leven. Inmiddels had ik een nieuw bedrijf en stond op grote luchtvaartevenementen in binnen- en buitenland en kwam als meldpunt met steeds meer mensen in contact.

In 1992 was Teuben in Koeweit vlak na de eerste Golfoorlog en kwam in contact met het fenomeen van psychische wapens. In de jaren die erop volgden bezocht hij vele militaire basissen en steeds meer puzzelstukjes vielen op zn plaats. Tevens kwam hij erachter dat vele basissen zijn bezocht door objecten die niet van deze wereld zijn en o.a. ons belachelijke kernwapenarsenaal in de gaten houden.

Inmiddels is het algemeen bekend dat deze objecten ons en de aarde in de gaten houden en voorkomen dat we onszelf vernietigen.

www.antonteuben.nlWees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van kleding met een mooie of goede boodschap!