HOE KOMT HET DAT MENSEN ZICH ZO MAKKELIJK LATEN INJECTEREN?

16-06-2021


MIND CONTROL - FEARPORN - ANGSTPROPAGANDA - VAKANTIE - WE NEMEN DE GOK!


Propaganda was er ook in 1940 en veel mensen leunen nog onder de vleugels van de (r)overheid. Ze zullen het wel goed met ons voor hebben.

Dat dachten we in 1940 ook.

De slimmerik zegt vaak: "Het is in meerdere landen hoor"!

En daar gaan ze dus de fout in!


Er is een wereldwijde genocide gaande (volkerenmoord!).

De derde wereldoorlog (WO 3) is nu gaande in de vorm van een bio-oorlog en psychologische oorlog.

De Nieuwe Wereld Orde (Oude Nazi's en Zionisten) zijn bezig de hele wereld plat te krijgen (WHO en WEF) met hun natte droom: 1 wereldregering!

Deel deze info zoveel mogelijk, zodat we massaal gaan ontwaken!

Tip: Neem GEEN dodenspuit, laat je niet langer testen en doe geen zwijgmaskers meer op.

Maak vanaf nu eigen en goede keuzes voor nu en in de Toekomst!

Ga allen in jullie eigen Kracht staan, Namasté 🙏❤️


Opmerking:


Om te begrijpen wat er nu gaande is in de wereld moeten we eerst onderzoek doen en inzicht krijgen in wat er gaande is. zodat we kunnen gaan denken en handelen in goede oplossingen!

Daarom hieronder enige uitleg over wat de illuminati (Nieuwe Wereld Orde) inhoud.


De illuminatie

Er bestaan een groot aantal samenzweringen die gezamenlijk streven naar een Wereldregering. De belangrijkste is de "Orde der Illuminaten". Illuminatie komt uit het Latijn en staat voor 'Verlichten'. Deze club werd opgericht op 1 mei 1776 in Ingolstadt in Beieren door Adam Weishaupt een professor in het Canonieke recht.

Hij kreeg zijn eerste scholing bij de Jezuïten. Weishaupt koos de datum 1 mei omdat hij door zijn studie bekend was met de heidense feestdag: 1 mei; de grote heksensabbath in de nacht van 30 april op 1 mei: de Walpurgisnacht.

Moderne satanisten eren die dag nog steeds. Kenners beweren dat de Illuminatie in het geheim een revolutionaire wereldmacht is, die door kunstmatig in het leven geroepen, elkaar bestrijdende ideologieën en via revoluties en oorlogen de wereldmacht wil bemachtigen.

Binnen no-time waren duizenden Europese intellectuelen bij de Orde betrokken en werkten georganiseerd voor een doel dat slechts aan de hun onbekende hoofdleiding, net als bij de New Age Movement, bekend was.

Het eerste grote succes van de Illuminaten vond plaats in 1789. De uitbarsting van de antichristelijke Franse Revolutie met de erbij behorende terreur, moordpartijen, godslasteringen en andere ontsporingen, verliep precies zoals men dat gepland had.

In 'Memoires ter illustratie van de geschiedenis van het Jacobinisme' schreef Abbé Barruel dat de Franse revolutie een onderdeel was van het uiteindelijke doel van de Illuminatie: Wereldheerschappij.

Pat Robertson, een invloedrijke Amerikaanse evangelist, zei dat geheime genootschappen stuk voor stuk uit de Illuminatie voortkomen. Hij zei letterlijk: "het bloedbad dat de Illuminatie in Frankrijk aanrichten was duidelijk de voorloper van de latere slachting en partijzuiveringen in de Sovjet Unie onder Lenin en Stalin.

Alle grote oorlogen en revoluties in Europa en Amerika, blijken uiteindelijk te zijn uitgebroed en gefinancierd onder auspiciën van de Illuminatie. Weishaupt streefde indertijd ook al naar staatkundige en godsdienstige verlichting.

Tot één van zijn plannen behoorde ook het geloof in de Bijbelse God te vernietigen met als einddoel aanbidding van Lucifer.

In alle 'uitgelekte' Illuminatie-programma's blijkt de verzwakking, resp, uitroeiing van het geloof in de Bijbelse Jezus, als een der belangrijkste voorwaarden voor het slagen van het "Grote complot".

Dat ze daarbij de Bijbel en Jezus manipuleren past geheel in hun doelstelling.

Infobron ► https://home.kpn.nl/fm-ter-horst/Nieuwe%20Wereld%20Orde%20in%20opkomst.htmWAARSCHUWING

Het onderstaande bericht bereikte vandaag onze redactie, we weten niet of het waar is, maar dan bent U in ieder geval op de hoogte en kunt U zelf keuzes maken of U zich hierop wel of niet gaat voorbereiden.


Klaus Schwab heeft voor 9 juli 2021 het volgende aangekondigd:

Waterreservoirs en Gastoevoer wordt met Cyber aanvallen in heel Europa plat gelegd.

Haal wat flessen water in huis en kaarsen en blikken met voedsel die niet opgewarmd hoeven te worden!

Uiteraard krijgen de Russen of de Chinezen hiervan de schuld!

Maar men vergeet dat Schwab hiervoor opdracht heeft gegeven!

6uild 6ack 6etter

(zie afbeelding hieronder!)Bekijk de onderstaande video en deel deze video, zodat we (de bevolking) meer inzicht krijgen en ook Uw eigen familie en vrienden!

Video ► https://www.bitchute.com/video/GHvpkLnUWwEc/
Let op:


Er is momenteel iets geheel anders aan de gang in de wereld, wat niet in het normale nieuws komt (van de opgekochte staatszenders!)

Weet en besef dat de media en alle grote kranten in Nederland zijn opgekocht door een elite club, waaronder Rothschild en Rockefeller, ofwel de 13 satanische bloedlijnen in de wereld, waartoe ook nep Koning Willem Alexander, Maxima en Angela Merkel (dochter van Hitler) behoren!


Ja, U leest het allemaal goed, op de onderstaande website wordt hier veel tekst en uitleg over gegeven:


Website ► https://alternatieve-media-nederland5.webnode.nl/dit-kleine-groepje-mensen-regeert-de-wereld/THE GREAT AWAKENING

(Door Trump, de Alliantie en de White Hats)

Op de onderstaande website was gisteren het volgende te lezen:

Website ► https://operationdisclosureofficial.com/2021/06/15/special-restored-republic-via-a-gcr-report-as-of-june-15-2021/


De QFS is geactiveerd

National Weather Service lag plat, vluchten aan de grond. Amtrak-diensten onderbroken. De aardbevingen in China zijn hervat. Wuhan Lab, Dams gebombardeerd. Nuke en cyberaanvallen verwacht tegen donderdag 17 juni.

Aziatische beurs omlaag.

New York Stock Market in het rood.

Washington DC was een spookstad.

FBI-gebouw gesloten in DC / deuren omzoomd.

Sommige IRS-kantoren zijn gesloten.

Verschillende banken gesloten.

Veel overheidsgebouwen zijn gesloten.

Forenzentreinen die DC binnenkomen, zijn meestal leeg Capitol Hill bleef achter een twee meter hoge prikkeldraadomheining die werd bewaakt door federale troepen - zoals het had gedaan sinds de nep-inhuldiging van Biden op 20 januari 2021.

Al snel werd verwacht dat er een Scare Event zou plaatsvinden waarbij schurkenstaten zoals de Chinese Communistische Partij, Iran en Israël kernreactoren hackten.

Een dergelijke chaos zou gecombineerd worden met de huidige beurscrisis - die begon in Azië dinsdag. ochtend 15 juni - en zou leiden tot een wereldwijde financiële implosie, waardoor de Global Currency Reset zou worden geactiveerd.

God bless!


Wees zelf de eye-opener voor je familie, je vrienden en je omgeving door het dragen van een mooie of goede boodschap!