HET ZOGENAAMDE VACCIN WORDT ALS BIO-WAPEN INGEZET

04-04-2021

100 jaar geschiedenis op het bovenstaande plaatje


Kary Mullis Stierf in augustus 2019 aan een longontsteking, (iets om over na te denken) die zelf aangegeven heeft dat de PCR test nooit ontworpen was om te testen voor een virus.

PCR staat voor: Polymerase Chain Reaction (polymerase ketting- reactie)

De test zoekt naar iets wat in de mens aanwezig is, Chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijk DNA.

Chromosoom 8 is gerelateerd aan de menselijke intelligentie. En aan afweer tegen kanker. Als je dit Chromosoom 8 als een vijand aanmerkt en een vaccine ontwikkeld dat daar tegen in actie komt dan spreek je niet meer over een virus, maar over een middel tegen het menselijke DNA. Dus een bio wapen. Dus genetische corruptie.

Iedereen heeft corona in zich en dat gebruiken ze om angst aan te zwengelen bij de mensen om zo een DNA data-base aan te leggen en een maatschappij te creëren waar geen vrijheid is.

We hebben al 78 jaar een griep vaccine en er is nog steeds griep en de ouderen worden door die vaccinatie zwakker en zwakker.

Dan nog de neus corona test die de neus Bloed-Brein-Barrière stuk maakt, deze barrière beschermt, zodat bepaalde slechte stoffen je hersenen niet kunnen binnen dringen.

Er werd al lang geleden medegedeeld dat corona de hersenen kunnen aantasten. En op het World Economic Forum (WEF) zijn er plannen die ongeveer 65 jaar geleden gemaakt zijn door de hooggeplaatste en rijke mensen.