HET SCHOKKENDE VERHAAL VAN DE ANUNNAKI

04-07-2021

De grootste dekmantel in de menselijke geschiedenis - Waren alle Annunaki negatief?Reacties onder de video:


Video ► https://youtu.be/caqIjVYdXcE

Wauw. Bedankt voor deze informatie. Deze tijdsperiode is behoorlijk in de war, maar informatie is macht. Daarom zeg ik dat openbaarmaking absoluut noodzakelijk is. We moeten teruggaan naar de kern van dit probleem en de mensen vertellen over de rol die deze buitenaardse wezens hebben gespeeld om ons te brengen waar we nu zijn. Het is dat of we verspillen kostbare tijd door de democraten de schuld te geven van dit en dat wanneer onze problemen dieper gaan dan dat. We hebben een buitenaards probleem. Schreeuw dit van de daken. We hebben een buitenaards probleem. Dit is waar we mee te maken hebben.

Stel zulke beknopte informatie zeer op prijs. In het begin werd dit een artikel genoemd. Zeer geïnteresseerd om meer te leren. Wie schrijft en presenteert deze informatie. Ik zou graag meer willen lezen van deze auteur of channeler. Bedankt voor het delen van deze informatie!

Bedankt voor het ophelderen van wat mijn intuïtie aangaf. Ik wist dat er met ons geknoeid was, maar ik kende niet iedereen die erbij betrokken was, slechts een handjevol van wat ik kon zien. Dat is één ding in dit grote ontwaken, als we dit leren, staan we pal en zeggen we dat we soeverein zijn en geen laboratoriumratten.

Tip: Ga zelf ook onderzoeken, hieronder vindt U een interessante website!


Website ► https://angel-wings.nl/home/