Een galactische menselijke reis

09-05-2021

Buitenaardse rassen Andromedanen


Het platfom Volk word Wakker reikt U diverse informatie aan, zodat de bevolking kan gaan ontwaken en verder gaat ontwaken, zodat we de waarheid over ons bestaan zullen ontdekken.

Wanneer we de Waarheid ontdekken van ons bestaan kunnen we gaan denken en handelen in goede oplossingen.


Swaruu: Een zeer oude soort of ras met zeer weinig bekende varianten. Zij vormen hoofdzakelijk één ras en cultuur, hoewel er afzonderlijke facties zijn. Zij zijn niet van Lyrische oorsprong. Zij hebben meer gemeen met de Arcturische - Dieslientiplex, Devonische en Korendische rassen. 

Zij zijn ook verwant aan het Blauwe Pleiadische ras, Blue Pleiadian of Celestes.

Volgens wat zij zelf verklaren, bevonden zij zich enkele miljoenen jaren geleden, tijdens het primitieve tijdperk van hun spirituele evolutie, in een vergelijkbare positie als de mensen zich nu bevinden.

Zij eindigden met onderlinge gevechten, wegens gebrek aan ethiek en moraal, en dat resulteerde in de vernietiging van hun eigen planeet. Zij hadden de tijd om aan boord van schepen van hun eigen makelij te komen. Volgens de definitie van tijdlijnen moet die noodzakelijkerwijs bestaan, maar de Andromedanen van vandaag hebben geen verbinding of communicatie met die tijdlijn. Zij hebben een totale temporele capaciteit en zij hebben die zelfs met de mensen gebruikt, zoals Alex Collier getuigt, toen hij in contact stond met de Andromedanen.

Sinds de vernietiging van hun planeet, hebben de Andromedanen geen planeet meer. Het is een soort en cultuur die volledig afhankelijk is van hun ruimteschepen.

Ze worden erin geboren, leven erin en sterven erin, met hun eigen cycli en dynamiek van reïncarnatie aan boord.


Hun schepen zijn er in drie klassen en vormen:


- De grote bol- of biosfeerbasisschepen met enkele miljoenen inwoners erin. Zij zijn van grote afmetingen, een voorbeeld van een schip van deze klasse is de aardse maan die in het verleden een van hun schepen was, zij is van hun makelij.

- De biosfeer kleinere driehoekige schepen die zij gebruiken omdat zij wendbaar zijn, en het is gemakkelijk om ze van de ene plaats naar de andere te verplaatsen om hun aanwezigheid op een bepaalde plaats te doen gelden. Ook deze schepen zijn op zichzelf staand, ook wel biosferen genoemd. Ze bevatten enkele duizenden inwoners aan boord, en hun normale afmetingen zijn meer dan 800 kilometer lang. Er bevindt zich er op dit moment een in een baan om de aarde achter de maan.

- Kleinere beweeglijke schepen van verschillende vormen, overwegend schijfvormig.

Hun politieke structuur is oeroud en wordt "Holografisch Politiek Systeem" genoemd vanwege de niveaus van raden (stappenraden), of ook beter bekend als "Het Andromedaanse Holografische Politieke Systeem" dat het meest wordt gebruikt door bijna alle vooruitstrevende geavanceerde rassen, waaronder Taygeta.

Het geloofssysteem gebaseerd op het concept karma, zoals het in het Oosten (van de Aarde) bekend is, is afkomstig van de Andromedanen. 

Op dezelfde manier is de Sanskriet taal de vermenselijkte vorm van het Andromedaans. Op Aarde wordt dit in sommige kringen in de omgeving herkend, omdat zij de legende hebben dat het Sanskriet van de sterren afkomstig is.

De Andromedanen hebben de Aarde al duizenden jaren beïnvloed, aangezien de meest erkende Andromedaan op Aarde de god Shiva is.

Hun sociaal systeem is er een van totale gelijkheid, hoewel men een sterke neiging tot patriarchaat kan waarnemen.

De menselijke vertegenwoordiger die het meest contact heeft gehad met de Andromedanen is Mr. Alex Collier. Ik raad aan zijn werken te bestuderen, omdat ze de waarheid vertellen.

De Andromedanen hebben twee geslachten, mannelijk en vrouwelijk, en de voortplanting is seksueel. Als een Andromedan wordt geboren, gebeurt dat altijd onder water, om het trauma te minimaliseren. En dan krijgt de nakomeling alle reSources van de hele beschaving zodat hun ontwikkeling zo goed mogelijk is, ze sparen niets voor hun jongen en ze besteden het grootste deel van hun leven aan studie en zelfverbetering.

Fysiek zijn ze zeer slank met een fragiel voorkomen, tussen de 2 en 3 meter lang met een gemiddelde van 240 centimeter. Bij de vrouwen is dat iets minder. De mannen zijn zeer esthetisch, en de vrouwen zeer mooi. Zij hebben geen enkele vorm van haar of lichaamsbeharing, noch bij mannen, noch bij vrouwen.

Hun huid is hemelsblauw of lichtblauw, maar er zijn varianten.

Men zegt dat zij ongeveer 4.500 aardse jaren leven, maar dat is moeilijk te berekenen omdat de tijd buiten anders is en het onmogelijk is om een echte en geloofwaardige berekening te maken. Als zij sterven is het door hun eigen beslissing, het is nooit door ziektes omdat zij dit concept al zijn ontstegen. Het is niet dat ze niet ziek worden, maar dat het allemaal oplosbaar is met de geest en met "Med-Pod" technologie.

Het zijn zeer mentale wezens, logisch. Ze zijn niet temperamentvol of emotioneel. Ze zijn erg nieuwsgierig naar de reacties van de emotionele rassen, want het is erg moeilijk voor de Andromedanen om hen te begrijpen. Dit heeft meer dan eens tot wrijvingen tussen rassen geleid, ook met het Taygetan-ras - aangezien dit laatste een zeer emotioneel ras is, zelfs meer dan de mensen.

Robert: Willen zij zich niet op een planeet vestigen? Zijn het nomaden? Het moeten geweldige bouwers van ruimteschepen zijn.

Swaruu: Het is een nomadenras, als je ze zo zou kunnen omschrijven. Het zijn grote ruimteschepenbouwers. Ze bouwen ze met de hulp van hun beste vrienden, met wie ze al millennia een hartelijke relatie hebben: de drie Arcturiaanse rassen. De Andromedaanse schepen worden gebouwd op of nabij de planeet "Pitoya" in de Bootes-regio. Het staat onder controle van de Dieslientiplex-Arcturiërs.

Zij kunnen zonder problemen hun vorige levens oproepen, en hun kinderen kunnen - als zij daartoe besluiten - verder gaan waar zij in hun vorige leven waren gebleven, maar met een nieuw lichaam. Voor de nakomelingen levert het geen problemen op. Zij worden ook niet als bedreigd aangemerkt.

Zij willen zich niet op een planeet vestigen omdat zij zich dan beperkt zouden voelen. Ze willen graag hun "mobiele belangen" behouden, zoals ze zelf toegeven. Zij staan er ook op dat alle planeten die bestaan niet van hen zijn, en dat vestiging op die planeten karma veroorzaakt - zelfs als de planeet alleen door dieren wordt bewoond. De planeet behoort hen niet toe. Met de hoge technologie van de biosfeer-schepen hebben zij geen planeet nodig. Zij hebben alles binnen. Ze voelen zich veiliger, omdat ze binnenin de schepen totale controle hebben over alles wat er in hen, en met hen gebeurt. De Andromedanen hebben een obsessie voor perfectie en controle.

Ze zijn lid van de "Federatie van de Verenigde Planeten", van de Andromedaanse Raad en de Sfeeralliantie. Hun technologie is gelijk of gelijk aan de onze. Maar de Andromedanen gebruiken zonnepoorten, wij niet. De Sfere-schepen die door de zonnepoort komen en gaan, zijn voornamelijk Andromedaans en Arcturisch.

Gosia: Sinds wanneer zijn zij er in de baan, en wat is hun betrokkenheid bij de bevrijding van de Aarde?

Swaruu: Ze zwerven nu al zo'n 12.500 jaar in dit gebied rond. Maar het grote biosfeer-schip kwam rond 1952 in een baan om de Aarde.

Hun betrokkenheid bij de bevrijding van de Aarde is voornamelijk die van adviseurs en van logistieke steun aan de andere rassen, dankzij hun grote schepen. Zij doen echter ook waarnemingen en onderzoek op het gebied van aardstraling, vulkanologie en seismologie, die zij dan delen met de andere rassen.

Gosia: Hoeveel schepen hebben ze? En hoeveel Starseeds?

Swaruu: De Andromedanen hebben ontelbaar veel schepen, ontelbaar veel grote biosfeer-schepen. Ze behoren tot de rassen met de meeste Sterrenzaden op Aarde vandaag de dag.

Wilt U hier meer over weten of lezen?

Klik dan op de onderstaande website, veel leesplezier!

Website ► https://a-galactic-human-journey.freevar.com/Taygeta2020-NL.html