EEN BELANGRIJKE BOODSCHAP VOOR DE GEWONE NORMALE NEDERLANDER!

06-06-2021

[Forwarded from Elise Nijmegen Worldnews]:


Beste Wouter Raadgever,

Het is weer super duidelijk hoe het in Nederland werkt, dat naar aanleiding van het feit dat je van straat geplukt bent omdat je de ervaringen van een slachtoffer van satanisch misbruik, Joost Knevel uit Bodegraven, deelt.

Oftewel gebruik maakt van je recht op de vrijheid van meningsuiting.

Dieptriest dit weer. Nederland is in gedachten bij je, hopelijk wordt je goed behandeld en komt door deze onzinnige actie van " het rijk" de waarheid nog sneller boven tafel.

Persoonlijk sta ik achter je en achter Joost en Micha aangezien er in Nederland al 40 jaar lang dingen met kinderen gebeuren die gruwelijk zijn, Kinderdorp Neerbosch bijvoorbeeld, ook als je luistert naar de verhalen van Joost, Johan en andere overlevenden van satanistisch misbruik in Nederland. Waarom lijkt het of de bevolking het niets doet? Kinderen worden juist daar op plaatsen die veiligheid zouden moeten bieden aan kinderen misbruikt en onvrijwillig gedwongen in Mk-ultra programma's.

Ik heb maar één boodschap voor de gewone normale Nederlander, de waarheid moet aan het licht komen, dus vreedzaam maar standvastig zal het digitale leger dat gerechtigheid wil, en een veilige, onbezorgde en vrije toekomst voor alle kinderen in Nederland je blijven steunen. En ook Joost en Micha.

Politieke gevangenen... Mensen uitsluiten, demoniseren en opsluiten voor het delen van de waarheid, Joost zijn waarheid en die van vele andere slachtoffers en overlevenden.

Heel bijzonder.

Hou je sterk Wouter!

De waarheid wint... Uiteindelijk.

Elise NijmegenGoede video van Wouter Raatgever

Een video van vorig jaar van Wouter Raatgever waarin hij veel zaken uitlegt hoe ons brein werkt en waarom mensen gevangen zitten in het Stockholm syndroom ►

https://www.bitchute.com/video/tQ31EmT3p9sl/Laatste Red Pill Journal van 2 juni 2021 met Wouter Raatgever en Joost KnevelVoor een ieder die nog niet op de hoogte is van satanisch ritueel misbruik in Nederland en de rest van de wereld...Tip: Lees de onderstaande info!

In het artikel "Dutroux-achtige vondsten in Zwolle" worden claims naar buiten gebracht die soms moeilijk te geloven zijn. Dit ongeloof komt voort uit ofwel onwetendheid dat dit soort satanische praktijken op grote schaal plaatsvinden, ofwel uit cognitieve dissonantie.

In het laatste geval is de informatie zo overweldigend dat men, ondanks de gepresenteerde bewijzen, hardnekkig blijft ontkennen.

Satanische sektes bestaan en zijn verweven met de Illuminati, de koningshuizen, de politieke top en het Vaticaan. Het zijn lokale netwerken die zijn verbonden met een wereldwijd netwerk.

Overlevenden die als kind binnen deze netwerken zijn misbruikt, vertellen dat ze de hele wereld over vlogen en in de kastelen en paleizen van de aristocratie op gruwelijke wijze misbruikt zijn.

Hieronder een greep uit de getuigenissen.

Info ► https://www.ellaster.nl/2017/05/16/satanische-netwerken-bestaan-gewoon/Eye-opener!

Door het bestellen en dragen van een T-shirt met een goede of mooie boodschap draagt U zelf bij tot het ontwakingsproces van Uw familie, Uw vrienden, Uw omgeving en de rest van de bevolking.

Be the eye-opener!