DE BEVOLKING IS GEHERSENSPOELD DOOR MK ULTRA TECHNIEKEN

19-03-2021

De wereldbevolking is massaal gehersenspoeld, ook vele Nederlanders!

Het heeft goed gewerkt die hersenspoeling. Kijk maar eens om U heen, veel mensen dragen nu zelfs een niet werkend mondkapje, een zwijgmasker.

Weet U niet precies wat MK Ultra technieken zijn? Lees dan de onderstaande website eens door. Informeer Uzelf en anderen, want de NOS of de Telegraaf doen dat niet, zij werken slechts mee aan de MK Ultra tecjniek door eindeloos te herhalen dat u 1,5 meter afstand dient te houden en een mondkapje dient te dragen. En wat doet de bevolking nu? Precies, dat dus!

Website ► https://www.ascensie.nl/oplbevrijdingMC.htm


Herken de verleiding en misleiding

Veel Nederlanders ontwaken nu gelukkig uit een boze droom. Ze staan nu op, laten hun stem horen en durven nu in hun eigen Kracht te gaan staan. Zo ook sommige politieagenten, Chapeau voor deze politiemensen!

Het politiegeweld tegen demonstranten moet stoppen. Dat vinden ook de moedige politieagenten in de onderstaande video. Zij deden hun verhaal bij de Blue Tiger studio.

Beluister de onderstaande video en stuur deze video naar elke Nederlander die je kent en vooral naar de politieagenten, ordehandhavers en mensen van het leger die je persoonlijk kent. Het zal veel teweeg brengen op een positieve manier, dat veel mensen gaan ontwaken en ook hun stem durven laten horen.

En dat:

Het politiegeweld tegen burgers moet stoppen!ONTHULLEND:

Vier agenten pikken het politiegeweld en de korpscultuur niet langer!


Video ► https://m.youtube.com/watch?v=25bSBaZ3xbA#menu


WAT EEN MOED!

Vier agenten hebben het aangedurfd om in Blue Tiger Studio te vertellen dat ze het zat zijn hoe hun collega's zich opstellen naar demonstranten.

Al sinds de boerendemonstraties ontsporen demonstraties stelselmatig in steeds beangstigender en grover politiegeweld.

Aan tafel analyseren ze met Tom Zwitser de gedaanteverandering qua bevoegdheden, bevelsstructuur en groepsdwang die de politie de laatste jaren heeft ondergaan.

Er is een verstikkende sfeer in het korps ontstaan waar het opmaken van valse processen-verbaal (pv's), intimidatie van burgers en militarisering van het korps volstrekt normaal zijn geworden.

Agenten die ongelukkig zijn geworden in deze geweldsmachine kunnen zich, al dan niet anoniem, aansluiten bij het initiatief BlueTruth. U staat nooit alleen.

Er zijn altijd meer collega's om u heen die ongelukkig zijn met de ontwikkeling van de afgelopen jaren, en de totale ontsporing van de politie gedurende het afgelopen jaar.

BlueTruth verenigt agenten met een geweten, en zorgt ervoor dat u steviger komt te staan!


Een reactie onder de video:

Let op! Er is onderzocht hoe groot de capaciteit is van demonstratielocaties met inachtneming van de corona-bullshit-maatregelen. Wat blijkt?

Capaciteit Malieveld = dan 27.000. (museumplein 9.500).

Op 14 maart 2021 zei agent Stevens tegen mij om 13.09 uur dat het Malieveld vol was, want er waren 200 mensen. Ik heb inmiddels contact opgenomen met de politie om deze heer Stevens te vervolgen voor schending grondwet.

Uiteraard horen we daar nooit meer iets van, maar deze agent is 1 van de misdadigers waardoor onze vrijheid in gevaar komt. Hij voert orders uit waarvan bewezen is dat deze onzinnig zijn en waarvan vast staat dat zij de grondrechten van mensen aantasten.

Trouw zweren aan de grondwet en vervolgens schijt hebben aan de grondwet (schending politie-eed) zou een op staande voet ontslag moeten zijn met strafrechtelijke vervolging.

Maar ja .. we leven in een nep-rechtstaat met een fascistische politieorganisatie.

Het zijn stuk voor stuk criminelen.


Waardeert U ons platform?

U kunt ons eventueel supporten of financieel ondersteunen door een T-shirt met een boodschap te bestellen, of andere artikelen zoals mokken, een hoodie of een tas.

Het dragen van een goede of mooie boodschap kunt U zelf gebruiken als eye-opener voor Uw directe omgeving, Uw familie, Uw vrienden en de bevolking.

Zodat ook zij gaan ontwaken!