De WAARHEID EN NIETS ANDERS DAN DE WAARHEID ZOALS HET HOORT

04-04-2021

Op 7 maart 2021 vond de Verboden Manifestatie plaats:

Shaping our Future

Na vele gesprekken met gemeentes en telkens het verbod om met meer dan 100 mensen samen te komen, besloten we om op een geheime locatie ons sprekerspodium te houden zonder publiek zodat onze sprekers hun boodschap naar buiten konden brengen.

Hierbij presenteren we jullie de eerste video. Een heldere en krachtige boodschap van huisarts Jan Vingerhoets. Eentje voor in de boeken.


Reacties onder de video:


Video ► https://youtu.be/qKoU7odG42Q


Zo blij dat er (weer) een huisarts is die zich op het gladde ijs van de belangenverstengeling durft te begeven. Want het allang geen medische probleem meer, als dat het ooit al was.


Diep, diep respect wat een duidelijke en prachtige woorden. Hartelijk dank hiervoor. Sta op mensen! Ga niet op de bank zitten afwachten. Kom op voor je toekomst!


"Tegenwoordig zijn de meeste mensen niet op de hoogte van wat er werkelijk gebeurt, omdat de waarheid niet in de kranten staat en vroeger niet omdat er geen kranten waren " Willem Frederik Hermans


Geweldig gesproken, dank je wel. Er komen gelukkig steeds meer mensen bij, samen moeten we dit toch kunnen overwinnen. Jij verkondigt het ware hart van een arts. Fantastisch!


Chapeau!!! Het wordt tijd dat alle artsen zichzelf eens goed in de ogen kijken en weer connectie maken met hun hart en met hun eed aan Hippocrates en op te staan. ❤️💫