DE VERBORGEN GESCHIEDENIS

18-08-2021

"THE LOST HISTORY OF EARTH"


BY EWARANON | FULL 5 HOUR DOCUMENTARY


Video ► https://www.bitchute.com/video/5kzmAOrBUrFP/

Tip: Lees ook de reacties onder de video.


Onder de video is het volgende bericht te lezen:


Je wordt het meedogenloze gaslicht en het voortdurende verhaal van de "controllers" beu, ik moest een stap terug doen en mijn aandacht richten op onderwerpen die meer tot nadenken stemmen. Niets grijpt meer mijn aandacht dan door de spiegel van onze vervalste geschiedenis te turen. Ik heb deel II van deze serie bekeken en vond toen de volledige documentaire. Het meeste hiervan is niet nieuw voor mij, maar om het allemaal weer met nieuwe ogen te zien... je tijd waard. Flat Earth verdient echt meer dan een vluchtige interesse, ik ben er keer op keer op teruggekomen en bij elke herhaling voel ik dat ik dichter bij de waarheid ben.
Steun het werk van EwarAnon en zoek naar hem op Bitchute en Telegram.

Hier is een link naar meer werk van EwarAnon over Bitchute ►

https://www.bitchute.com/hashtag/ewaranon/


EN IK HEB HEM GEWOON GEVONDEN OP odysee ►

https://odysee.com/@EWAR:3


Na het bekijken van de hele video voel ik me genoodzaakt om een ​​paar opmerkingen te maken. Misschien zou een beter begrip van de plasmafysica en wat tijd besteed aan het werk van WWII Revisionist het verhaal aan het einde aanscherpen.

De maan is zeker een mysterieus lichaam en er is iets essentieels en lang vergeten aan het bekijken van de maan in een waterlichaam. Een spiegel misschien, of de lens van een projectie?

Al met al vond ik deze video op zijn zachtst gezegd tot nadenken stemmend.