DE TIJD IS BIJNA AANGEKOMEN... 

05-08-2021

Onzin? Kijk naar wat er nu werkelijk aan de gang is met China, binnenkort wereldwijd...


Wie nu nog de gewone media zit te bekijken is straks hopeloos verloren.

Tik, tak tik tak Arae-time.

Floyd 'Red Crow' Westerman (Kangi Duta) deelt de oude Hopi-profetie over het einde van Amerika, de grote verandering die eraan komt en de manieren om echt op en met Moeder Aarde te leven.

Floyd 'Rode Kraai' Westerman (1936-2007)

Video ► https://youtu.be/u4DCFvaK7LReacties onder de video:


Ik ben altijd aangetrokken en geïnspireerd door de inheemse cultuur en hun leringen. We hadden zoveel van hen te leren, maar kozen ervoor om deze wijsheid te negeren, en de mensheid zal ervoor lijden, wat al aan de gang is!


Hoe ieder van ons deze boodschap interpreteert, is veelzeggend. Het lijkt erop dat velen uitgeput zijn en enige troost vinden in een externe kracht die hen redt, enz., In plaats van in realtime persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen ☮️


De First Nations Mensen van de wereld, jullie geweldige tijd is gekomen. In een cultuur die zo machtig is voor deze aarde, zal de First People's Nation als een Phoenix uit de as herrijzen, een nieuw begin. "De sterke zal zwak gemaakt worden en de zwakke zal sterk gemaakt worden."


Dat was zo goed. Mijn ouders spraken mij keer op keer hun liefde voor de Hopi-mensen uit. Ongetwijfeld hebben ze dit met mij bekeken (RIP: Lloyd en Ruth).


Leer je kinderen om daadwerkelijk een band met planten te vormen... In mijn tuinen ben ik verbonden met elke plant, ik voel het, ik heb een liefde voor ze.... het wordt teruggegeven.


Ik respecteer de inheemse bevolking meer dan de mijne, de inheemse Amerikanen begrijpen wat het betekent om het evenwicht te bewaren en te overleven met alleen wat nodig is met voldoende middelen om te voorzien, het respect voor de natuur en een diep en ongelooflijk spiritueel begrip.


We zijn één met alles, hoe we omgaan met onze elementen is hoe we onszelf behandelen. We oogsten wat we zaaien 🙏🏽


Dit is een van de mooiste en meest waarheidsgetrouwe presentaties die ik heb mogen bekijken. BEDANKT 🌞 🌙 🌟