DE PILLENDRAAIERS EN DE WITTE JASSENDRAGERS (ARTSEN) BEHOREN TOT DE WITTE MAFFIA!

06-06-2021

Wie of wat zijn de werkelijke beslissers achter de verborgen schermen?

Zij zijn het die de regels en protocollen bedenken voor de Gezondheidsraad, de Farmacie en Universiteitsklinieken, aangestuurd door de zittende orde, ofwel de illuminati, de cabal, Deep State, Nieuwe Wereld Orde, Tempeliers, Bilderberg groep, 13 satanische bloedlijnen, Multinationals en Reptielen (kwaadaardige buitenaardsen).

Zij handelen door artsen op topfuncties een eed of belofte te laten afleggen, deze een geheimhoudingsplicht te laten ondertekenen en deze deel te laten nemen aan satanische rituelen.

Alles draait bij de satanische machthebbers om macht en geld. Macht over de bevolking en de beschikking over essentiële grondstoffen. Door middel van het oude bankensysteem konden zij tot heden hun macht in stand houden.

Gebleken is dat deze machthebbers over lijken gingen en niet schroomden om de bevolking opzettelijk ziek te laten maken of zelfs te vermoorden door diegenen die de regels en protocollen uitvoerden van de Gezondheidsraad.

Dit gebeurde onder andere door op grote schaal onjuiste diagnoses vast te stellen bij patiënten, verkeerde behandelingen aan te bieden, het vervalsen van overlijdensaktes en de laatste jaren het vernietigen van onze pijnappelklier, wijziging van het DNA door het vaccinatie- en testprogramma in verband met de zogenaamde coronapandemie.

Trump verkondigde reeds dat alle COVID vaccinaties per direct gestopt dienen te worden!


Er komt nu snel een Ommekeer in de wereld, de MED BEDS komen er aan, bereid je erop voor en (tip!) volg het nieuws op de websites die onderzoek doen en hierover publiceren.


Lees op de onderstaande websites de laatste updates over:

NESARA / GESARA EN THE GREAT AWAKENING ❤️

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/Luister naar de onderstaande video, dan hoort U al het Nieuws zelf en deel deze video met Uw familie, vrienden en bekenden!

Video ► https://www.bitchute.com/video/NID2IC3adVwT/

 

Deel dit artikel, zodat de bevolking massaal gaat ontwaken, God bless!Be the eye-opener!

Door het bestellen en dragen van een T-shirt met een goede of mooie boodschap draagt U zelf bij tot het ontwakingsproces van Uw familie, Uw vrienden, Uw omgeving en de rest van de bevolking.