DE OVERHEID IS DE MAFFIA ACHTER DE SCHERMEN!

28-04-2021


Mensen in de wereld worden op basis van nepgegevens gegijzeld en nepregeringen houden dit in stand!


Het onderstaande bericht bereikte onze redactie en werd ingestuurd door één van de vele Wakkere en Bewuste mensen in Nederland, (hartelijk dank daarvoor!)


Wanneer de regeringen inderdaad het beste met de mensen voor zouden hebben, was het testen al lang afgelopen en zelfs verboden.

Datzelfde geldt voor de vaccinaties die niets anders zijn dan een genocideprik en dus helemaal geen vaccinatie zijn, maar een uitgesteld doodvonnis en is pure moord.

Euthanasie is volgens mij in Nederland verboden (of aan banden gelegd), maar dit wordt wel toegelaten. Het is de wereld op zijn kop.

De mensen die wel besmettelijk zijn, zijn die personen die de vaccinaties promoten of uitvoeren. Het zijn de uitingen en maatregelen die zeer besmettelijk zijn. Dit besmettelijk "virus" heeft al flink in de 2e Kamer zijn uitwerking gehad. Met die vele geesteloze zielen die daar het afgelopen jaar hebben rond gedwaald, is Nederland naar de knoppen geholpen. Praten kunnen zij allemaal goed, maar daar zijn Nederlanders niet bij gebaat.

Mensen zijn ten onrechte opgesloten, het openbaar leven is verstoord, mensen zijn onvruchtbaar geworden, mensenlevens en levensdromen en levenswerken van mensen zijn vernietigd en dat allemaal omdat politici egoïstisch zijn en op commando het programma van Lockstep 2010 uitvoeren en daarmee hun ziel aan de duivel hebben verkocht, maar dan wel over de ruggen van mensen in Nederland.

Dat de PCR-test niet geschikt is om gebruikt te worden om Covid aan te tonen heeft de uitvinder van die test, Kary Mullis, bevestigd. Helaas leeft hij niet meer, maar dat zal gezien de belangen die nu op het spel staan, dan ook wel zijn reden hebben.

Waarom wordt dit niet serieus genomen door het RIVM en OMT?

Omdat zij andere plannen hebben en de bevelen van het WHO moeten opvolgen. De WHO volgt de bevelen op van elite van de wereld, die niets anders zien dan een vermindering van de wereldbevolking en totale controle wil hebben over alles en iedereen wat er daarna nog op deze planeet over is gebleven.

Politici bereid jullie maar vast voor, jullie zijn niets anders dan een stuk gereedschap en hulpmiddel om het doel van deze elite te bereiken en ook jullie zullen door diezelfde elite worden afgeschreven.

Wanneer de plannen van de elite niet doorgaan, ook dan zijn jullie aan de beurt, want dan vindt er gerechtigheid plaats en op volksverraad (heulen met de vijand) kan maar 1 straf staan.Willem van Hanegem is ook Wakker en Bewust,

lees maar eens wat hij schreef...Willem van Hanegem schreef:

Krab Uzelf eens achter de oren als U de vlag uit heeft gehangen en het systeem steunt!