DE NIEUWE MEDIA

22-10-2020

 De Nieuwe Media, wat kunnen we daaronder verstaan?

De Nieuwe Media brengt het echte nieuws wat op Waarheid berust. Naar eer en vermogen van de Redactie. Door mensen met een goed hart.

www.de-nieuwe-media.nl


Jarenlang zijn we voorgelogen door de oude media.

Die overal hun tentakels in hadden. Het wordt tijd voor het echte en ware nieuws.

www.de-nieuwe-media.nlWetenschappers spraken niet de Waarheid over wat ze wisten. Ze werden betaald om de Waarheid te verzwijgen. Zo ook Wubbo Ockels... Hoe erg is om dat te lezen? Luister hieronder naar z'n laatste speech op z'n sterfbed... Luister goed...

Direct in het begin spreekt Wubbo Ockels over een ruimteschip...??

Whoop Whoop!


Wubbo Ockels stierf een dag na deze toespraak, die werd opgenomen op 17 mei 2014.

Bijzonder ontroerend, maar wel de spijker op z'n kop!

R.I.P. Wubbo!

Wubbo Ockels


Eerste Nederlandse astronaut: er is buitenaards leven!


Wubbo Ockels heeft weken gewerkt aan zijn praatje voor TEDx Amsterdam. Hij was er wat nerveus over want hij heeft een belangrijke boodschap: er is buitenaards leven!

Als wij onze aardse begrenzingen kunnen loslaten, zullen we ander leven in het universum kunnen zien en ermee in contact kunnen komen. Onze hersenen houden ons voor de gek

Quote: we zijn arrogant over de tijd, zoals we arrogant waren over de plaats. Net zoals we vroeger dachten dat alles rond de zon draaide, denken we nu dat alles rond de tijd draait. Maar daar vergissen we ons in.

Tijd is een aardse illusie, een verzinsel van onze hersenen die ons belet verder te kijken dan de aarde zelf. Als we onze grenzen willen verleggen en in contact willen komen met buitenaardse wezens dan zullen we de moed moeten hebben om het aardse begrip tijd los te laten.

Wubbo Ockels weet dat wij op de drempel staan van een nieuw tijdperk.

Quote: Iedere grote verandering is moeilijk, maar de mensheid zal er rijker van worden en het heelal zal voor ons open gaan.

Aan ons om met hem de wereldorde omver te werpen en de ruimte in te gaan.