DE MACHTHEBBERS WIL DE WERELDBEVOLKING UITROEIEN!

02-08-2021

De verborgen agenda achter de wereldwijde vaccinatieplicht


Een video die nu bewaarheid gaat worden, we zitten er nu middenin!


Onder de video is de volgende tekst te lezen:

Vele miljoenen mensen wereldwijd voelen het al lang aan, en zijn zich al geestelijk aan het voorbereiden. Ik hoop echt dat vele mensen deze video serieus nemen, en door alle leugens van de reguliere media heen kunnen prikken, want ik herhaal het voor de duizendste keer, er is een andere agenda aan de gang.

Er zijn allang dingen gaande waar de massa geen ene fluit van weet.

Ze zijn zich al aan het voorbereiden, maar de massa kijkt collectief de andere kant op. Vele artsen zoals Bradstreet, Jewell, Gaynor, Paas, Gonzales en vele vele anderen zijn vermoord of bedreigd omdat zij wisten wat er speelde, hadden de oplossing en hadden een groot netwerk.

Het is zo beyond evil wat er gebeurd, dat mensen dit niet kunnen geloven. Ze kunnen het gewoon niet. En dat snap ik. Vele mensen worden op dit moment nu al aan de kant gezet omdat ze zich niet laten vaccineren, kijk naar de zorg en de kinderdagverblijven.

Terwijl steeds meer banen verdwijnen en het werk vaker wordt verricht door Artificial Intelligence (AI), dit hoort allemaal bij het plan.

De komende jaren zal dit uitbreiden voordat de grote klapper komen zal.

De wereld staat aan de vooravond van verplichte vaccinaties en als dat eenmaal wordt toegestaan, dan wordt de kraan volledig opengedraaid bij pharma en volgen verplichte vaccinaties van wieg tot graf.

Pharma kan hier ongelimiteerd kankerverwekkende virussen, retrovirussen, menselijk dna, chemicalieen en genetische gemanipuleerde organismes in stoppen, want zij zijn immuun voor vervolging.

Maar het gaat verder, ik zeg je.....


Bekijk de #video, het kan je leven en dat van je naasten redden!Zie hier het verhaal van Janine


Janine heeft gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen.

Ramon Walter schreef:

"Ik hoop dat door haar kwetsbare verhaal de mensen hun ogen geopend zullen worden. Mensen leggen hun hart en ziel bloot om de waarheid boven tafel te krijgen en dit te delen met de buitenwereld.

Dank je wel lieve Janine.

Dit is jouw verhaal, jouw waarheid."Hoe gevaarlijk zijn vaccinaties?Ewa Kobierowska haar dochter heeft een schildklieraandoening (hashimoto). In een Poolse kliniek is dit bevestigd dat het komt door vaccineren. Het aantal kinderen met autoimmuunziekte groeit wereldwijd de pan uit.