DE HELE WERELD KOMT IN OPSTAND TEGEN DE ONDERDRUKKING!

10-08-2021


DE ONDERSTAANDE VIDEO IS GERICHT AAN HET GGZ, GGD, ARTSEN EN VERDER ALLE OVERIGE ZORGMEDEWERKERS.

STUUR DEZE LINK NAAR SLAPERS IN DE ZORG OF JOUW EIGEN ARTS DIE ER VROLIJK OP LOS INJECTEERT.

MOCHT U EEN MANAGEMENT FUNCTIE HEBBEN BIJ EEN VAN DEZE ORGANISATIES OF BENT U WERKZAAM BINNEN DE ZORG IS DEZE FILM VOOR U EEN ECHTE AANRADER!

Video ► https://www.bitchute.com/video/yoOmxbJmZZ1g/


Het duurt niet lang meer voordat heel veel bedrijven failliet gaan in heel de wereld!


Wanneer we een blik werpen op Nederland en België, zijn er gelukkig reeds heel veel goede initiatieven gaande!

We lezen over een Facebookgroep van 36.000 leden, dat is al een fantastisch getal.

Het streven is om voor het weekend op 40.000 leden te zitten. Heel mooi, want ze zijn nog geen twee weken online. "Moet lukken toch?" schreef Fons Spooren.

Fons Spooren schrijft voorts: "Blijft U vrienden uitnodigen".

België blijft achterlopen met 6000 leden. Nodig ook Uw Vlaamse vriendjes en vriendinnetjes uit. Zo kunnen we ook internationaal mensen redden en bij elkaar brengen.

Zij zijn te vinden op Telegram ► https://t.me/joinchat/TuyP-CMOP3yur0i5

Ook is de Backup groep op Facebook is aardig aan het vullen!

Zie ► https://www.facebook.com/groups/533733001165335/?ref=share

Hou vol en hou moed!

Hou het gezellig onderling!

Je bent zelf de oplossing naar een betere wereld!

Noteer 5 september 2021 in je Agenda, want er gaat iets groots gebeuren!

We lezen:

"Eindelijk een eerlijk geluid!"


Om ons in de klimaathoax te doen geloven worden grote delen van de aarde in brand gestoken, wordt in Nederland het grondwaterpeil verlaagd om ons te laten geloven dat de grond uitdroogt. Worden dijken niet onderhouden, draait de HAARP installatie in Limburg op volle toeren en noem maar op.

Alles is één grote leugen!


Video ► https://www.facebook.com/100042186558295/posts/531855104897370/?d=n


De komende tijd zullen we steeds vaker berichten zien over 'extreme' hitte!


Logisch, want de wereldbevolking moet geloven dat we met miljarden aan belastinggeld de thermostaatknop van de aarde naar believen bij kunnen stellen.


BPOC2020 sommeert minister De Jonge de vaccinaties stil te leggen!Moeder die weigert haar kind te laten prikken verliest voogdij: 'Dit is regelrechte dwang'

Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, vertelde in Bannons War Room dat een kind van 14 uit de Amerikaanse stad Boston bij de ouders is weggehaald. Het kind zou zelf gevaccineerd willen worden tegen corona, maar de moeder maakt daar bezwaar tegen.

Malone zei dat de moeder een directeur is van een biotechbedrijf en dus veel kennis van zaken heeft. Na het bestuderen van de data heeft ze besloten om haar kind niet te laten vaccineren. Vervolgens werd de voogdij afgenomen. De moeder wil dr. Malone nu laten overvliegen naar Boston om te getuigen in de rechtbank.


Kinderen worden weggehaald bij hun ouders

Hij legde uit dat de mensen die twijfelen over het coronavaccin of de prik weigeren, zeer goed geïnformeerd en hoogopgeleid zijn. Malone benadrukte dat dit geen volledig goedgekeurde producten zijn. Hij vindt het dan ook vreemd dat er zoveel druk wordt uitgeoefend op mensen. Het gebeurt dus zelfs al dat kinderen worden weggehaald bij hun ouders.

Daarnaast krijgen kinderen die zich laten vaccineren van de overheid tegoedbonnen of spelen ze automatisch mee met een loterij. "Dit is wat er nu gebeurt. Dit is regelrechte dwang. Ze krijgen niet langer een ijsje als ze zonder toestemming van hun ouders de prik halen, zoals in Canada, maar er worden nu financiële prikkels ingezet," zei Malone.

Zie bron ►https://www.ninefornews.nl/moeder-die-weigert-haar-kind-te-laten-prikken-verliest-voogdij-dit-is-regelrechte-dwang/


Zwitserse politie dreigt te stoppen met handhaven van covidregels!OPROEP:

Wil jij je eigen radioshow?


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap!