DE DERDE WERELDOORLOG IS NU VOLOP GAANDE, OFWEL GENOCIDE OP DE WERELDBEVOLKING!

28-07-2021


Het ligt in onze macht om de Waarheid te brengen en hopen vele levens te redden...De wereldbevolking in de 3D wereld doet massaal en vrijwillig mee aan Dr. Mengele praktijken en halen graag hun prik!


Niet wetende wat die prik gaat doen in hun lichaam...


De 3e wereldoorlog is een oorlog van de satanische elite (de RH- bloedgroep) tegen de onwetende en angstige bevolking.


Het is een bio- en psychologische oorlog dit keer met de bedoeling zoveel mogelijk mensen de dood in te jagen!DE TIEN FASEN VAN GENOCIDE


  1. Classificatie: Mensen zijn verdeeld in "wij en zij".
  2. Symbolisering: Mensen worden gedwongen zichzelf te identificeren.
  3. Discriminatie: Mensen beginnen te maken te krijgen met systematische discriminatie.
  4. Ontmenselijking: Mensen worden vergeleken met dieren, ongedierte of ziektes.
  5. Organisatie: De overheid creëert speciale groepen (politie/leger) om haar politiek te af te dwingen.
  6. Polarisatie: De overheid zendt propaganda uit om het gewone volk tegen de groep op te zetten.
  7. Voorbereiding: Officiële actie om mensen te verwijderen/verplaatsen.
  8. Vervolging: Het beginnen van moorden, diefstal van eigendom, proef bloedbaden.
  9. Uitroeiing: Complete eliminatie van de groep. Het is "uitroeiing" en geen moord, omdat de mensen niet als mens beschouwd worden.
  10. Ontkenning: De overheid ontkent dat ze misdaden heeft gepleegd.


Bron ► https://ejbron.wordpress.com/2021/07/26/de-tien-fasen-van-genocide/


Lees de info op de onderstaande website wanneer U spijt hefet van Uw vaccinatie(s):


https://www.frontnieuws.com/vaccinspijt/

 


In de 5D wereld haalt niemand een prik en zijn gelijkgestemden bezig een Gezonde Samenleving op te bouwen met zelfvoorzienende wooncommunes, vrije energie en MED BEDS


Nadenkertje...
De verwachting is dat veel mensen die gevaccineerd zijn gaan sterven deze herfst en de daarop volgende jaren...


Er wordt reeds geschreven over massagraven. De wakkere mens wordt reeds aangeraden zich hierop voor te gaan bereiden.

Vele koninklijken en notabelen hielden zich jarenlang bezig met olie, wapen-, drugs- en kinderhandel, verstoppend onder allerlei overheidsorganisaties en goede doelen.

Met hun verdiensten en vrije toegangswegen konden zij een uitgebreid satanisch pedonetwerk uitrollen, waarmee mensen op topfuncties konden worden gechanteerd. Denk hierbij ook aan het witwassen van geld middels de banken.

Op deze wijze behielden de machthebbers achter de schermen hun macht op allerlei belangrijke posities en konden zij overal zelf infiltreren in organisaties en de vinger aan de pols houden.

Het wordt tijd dat Nederlanders hun ogen gaan openen, voordat het echt te laat is...


Er zijn reeds vele feiten bekend over de criminele organisatie, de (r)overheid, het kartel wat Nederland nu naar de afgrond leidt onder het mom van een niet bestaand virus onder leiding van Rutte en zijn companen en handlangers.

Ondertussen wordt het G-netwerk verder uitgerold. Straling waar veel mensen straks doodziek van gaan worden en erdoor gaan sterven.

Veel mensen schreven reeds boeken over deze criminele praktijken, maakten vele video's en schreven vele artikelen over het nep koninklijke huis, de notabelen en hun criminele bezigheden.

Wie zit U allemaal zitten bij Klaus Schwab?

Connect de Dots!Waarom we een nep Koningshuis hebben?


'Bernhard, alles was anders'

van Gerard Aalders


Een kritische historicus die wel door graaft en door vraagt... en veel Oranje fabels doorprikt.


Prins Bernhard von Lippe Biesterfeld (1911 - 2004) had een buitengewoon hoge dunk van zichzelf. Hij slaagde er meesterlijk in het Nederlandse volk in zijn verzetsavonturen, wonderbaarlijke werken en nobele daden te doen geloven.

In 1936 werd Bernhard binnengehaald als een godenzoon. De mythevorming rond de bespiegelende, sportieve en in cultuur geïnteresseerde verloofde van prinses Juliana begon direct. Maar van bespiegelingen hield hij niet, in sport was hij altijd slecht geweest en zijn belangstelling voor cultuur beperkte zich tot feestvieren.

De Tweede Wereldoorlog bracht Bernhard nieuwe faam en maakte hem ook onaantastbaar. Na de oorlog, zo is ons altijd voorgehouden, betrad de prins het toneel van de internationale politiek en global business.

Overal ter wereld haastten staatshoofden zich tijd vrij te maken om Bernhard te ontvangen. Het voorzitterschap van het Wereld Natuur Fonds en de schimmige Bilderbergconferenties zou de statuur van de prins - eigenlijk té groot voor Nederland - nog eens extra onderstrepen.

Weinig wat ons is verteld over de prins der Nederlanden klopt. Het meeste is bij elkaar gefantaseerd, gesuggereerd of gewoon gelogen. Dit boek beschrijft een man die in de eerste plaats zijn eigen belangen najoeg, ongeacht wat daarvan de consequenties waren voor Nederland en de monarchie.

Dit is een herdruk van Bernhard.

Niets was wat het leek dat in 2014 bij uitgeverij Boom verscheen.

Bron ► https://www.gerardaalders.nl/boeken/bernhard-alles-was-anders/Oranje zwartboek


Waarom is ons koningshuis zo populair?


Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Waarom genieten de Oranjes de status van popsterren? Waaraan hebben ze die verering verdiend? Ligt het aan hun prestaties? Hun capaciteiten?

De verdiensten van de koningen en keizers die in de mist van de geschiedenis zijn verdwenen, werden ooit hemelhoog geprezen. Anno nu zijn er in Europa nog maar paar koninkrijken over. Ze houden slechts stand in Scandinavië, Groot-Brittannië, België, Spanje en Nederland.

In ons land is het Huis van Oranje de uitverkoren familie die, uitsluitend op grond van geboorte, de bijzondere plaats krijgt toebedeeld die het in het Nederlandse bestel inneemt. Zo is het in onze Grondwet geregeld. Er is tot dusver nooit een Oranje geweest die de troon heeft geweigerd.

Het koningschap is dan ook een luizenbaantje, al moet je er wel trek in hebben. Het wordt riant betaald en de secundaire voorwaarden zijn benijdenswaardig: gratis wonen (op diverse schitterende locaties in prachtige paleizen), gratis reizen in alle denkbare soorten van (eigen) vervoer, een belastingvrije uitkering (zoals het salaris van de koning eufemistisch heet) en vrijstelling van erfbelasting.

Ook de sterrenstatus van de leden van het koninklijk huis is een wonderlijk fenomeen. De Oranjegezinde pers werkt onder het wakend oog van de Rijksvoorlichtingsdienst actief mee aan het drogbeeld dat de monarchie de verbindende factor zou zijn die het Nederlandse volk tot elkaar brengt en verenigt.

In dit boek onderzoekt historicus Gerard Aalders de wijdverbreide adoratie voor onze koningen: Willem I, II en III, onze koninginnen (Wilhelmina, Juliana en Beatrix) en tenslotte Willem-Alexander. Ook de echtgenoten en echtgenotes van ons staatshoofd krijgen de nodige aandacht. Want zonder partner geen kroonopvolger en dat zou het einde van de monarchie betekenen: de nachtmerrie van iedere dynastie.

Aalders vraagt zich af welke redenen er zijn om de monarchie te continueren. Strikt gemeten naar haar verdiensten en ontdaan van alle franje. Hij duikt daarvoor in de roerige geschiedenis van ons koningshuis, doet bijzondere ontdekkingen en komt tot opvallende conclusies.

"Juist uit de erfelijkheid van de koningsfunctie blijkt de volstrekte onbelangrijkheid: het doet er niet toe wie koning is, laten we dus afspreken het oudste kind van de vorige koning te nemen. Koning-zijn is de enige maatschappelijke functie waarvan grondwettelijk vaststaat dat iedereen, zelfs de domste mens, haar op zich kan nemen" - Hugo Brandt Corstius

Bron ► https://www.gerardaalders.nl/boeken/oranje-zwartboek/Onze geschiedenis is vervalst

Een heel groot stuk van onze geschiedenis is vervalst en niet zonder reden.

Het huidige coronabeleid is er nu op gericht de bevolking alle vrijheden af te nemen en te reduceren (lees vermoorden).

Waarom?

Omdat de afstammelingen van de RH- bloedgroep de hele aarde voor zichzelf willen hebben met een beperkt aantal gehoorzame slaven. Max. 500 miljoen wereldbewoners mogen er blijven leven volgens de 10 geboden van de GEORGIA GUIDSTONES.

Dat gaat ook lukken wanneer Agenda 2030 middels Klaus Schwab verder wordt uitgevoerd.

Rechters en advocaten behoren tot de zwarte maffia. De zwarte togadragers beschermen de criminele organisatie (Nederland BV) die het huidige destructieve beleid voor mensen en bedrijven in Nederland nog steeds bepaalt.⁠

Rechters en advocaten zijn de poortwachters van het zieke en oude middeleeuwse systeem wat verantwoordelijk is voor veel pijn en ellende bij de bevolking.

Oplossingen?

Eigen platforms maken, (zoals dit platfom bijvoorbeeld).

Onafhankelijk worden van het destructieve zieke en oude systeem wat de touwtjes steeds verder gaat aantrekken.

Ga ook samenwerken met gelijkgestemden en ga gezamenlijk (of alleen) projecten opstarten voor een Zelfvoorzienende en Gezonde Samenleving.

Wij zijn ZELF de Creators van ons aardse bestaan! ⁠


Wilt U reageren op dit artikel?