DE DELTA VARIANT IS VACCINATIESCHADE PLUS 5G

17-08-2021
Let op het Delta logo, verborgen in het volle zicht
Let op het Delta logo, verborgen in het volle zicht


Voor sommige mensen is de Wake-Up-Call helaas te laat...


🆘


In werkelijkheid weten ze al dat mensen als vliegen zullen neervallen, als ze hun nieuwe 5G-systeem op volle toeren inschakelen, in het bijzonder degenen die gevaccineerd zijn.

Wanneer ze hun 5G-systeem volledig aanzetten, zullen er nog meer mensen omkomen en zullen ze de 'Delta variant' en de niet-gevaccineerden de schuld geven.

'Covid-varianten'

De varianten hebben dezelfde namen als de alfa-, bèta- en gammagolven die worden uitgezonden door een zendmast.

Opmerkelijk te zien is, dat deze zogenaamde mutaties, waar de niet-gevaccineerden de schuld van krijgen, dezelfde namen lijken te hebben als de hersengolven:

Delta

Alfa

Beta

Gamma


Bron ► https://eindtijdnieuws.com/5g-illuminati-delta-variant-connectie-is-de-echte-delta-variant-de-nieuwe-delta-5g-mast/


Het Alziend oog symbool (in het DELTA logo, zie boven!)
Het Alziend oog symbool (in het DELTA logo, zie boven!)


[Forwarded from Mordechai Krispijn]

Terwijl velen dachten dat het demissionair kabinet vakantie aan het vieren was, werd achter de schermen het script verder uitgerold richting "The Great Reset".

Als je nog denkt dat dit met het bestrijden van een virus te maken heeft of met politici die het 'lastig' vinden om terug te keren van een reeds ingeslagen weg, lees dan vooral verder.


Want inmiddels:


• Wordt door het COGEM en de Politiek een spel der verwarring opgezet als het gaat om deze experimentele gen-therapie ► https://fb.watch/7r7dgi11d5

• Is per 20/9 de medische apartheid een feit als hij als niet gevaccineerde niet meer welkom bent in theaters, bioscopen en nu zelfs horeca (buiten en binnen).

• Ben jij straks niet meer welkom als je niet volledig gevaccineerd bent en je uit landen als Brazilië, Mexico of Nicaragua komt. Dan is testen alleen niet meer genoeg.

• Mogen jongeren straks niet meer naar school als ze zichzelf niet volledig hebben onderworpen aan dit medische experiment.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Het is tijd om ook jouw streep in het zand te trekken.

Tot hier en niet verder!


Voor het eerst verbindt het grootste deel van alle Vrijheidsgroepen en Vrijheidsorganisaties zich op één dag, namelijk op 05-09-2021


Op zondag 5 september 2021 verzamelen wij op de Dam om 11 uur!


Tot 5/9!