DE DEEP STATE IS IN PANIEK!

26-04-2021

We lopen langzaam naar het einde toe volgens de schrijfster van dit bericht...


Lees hieronder wat ze verder te melden heeft, het zou zomaar eens de Waarheid kunnen zijn. Fasten your seatbelts XDe Deep State is in paniek!

Er kan geen geld meer geprint of getoverd worden, dus nu gaat alles echt neer. Geen geld geen macht en Kuifje komt ook weer ten tonele.

De verkiezingen waren gestolen en de bewijzen zijn overweldigend.

Er komen nu "scare" events.

Van Powerplants down tot de rassenkaart aan toe.

Gelukkig wil niemand rotzooi trappen als er geen geld voor betaald wordt.

Misschien toch nog idioten die op een belofte van betaling willen los gaan, maar het zijn de laatste stuiptrekkingen.

Helaas komen uit de DUMBS nog steeds figuren naar de oppervlakten na dat er geruimd is, dus dat is nog een klus voor het leger om ze allemaal buiten het volk te houden. Veel Dumbs zijn/worden opgeblazen of vol laten lopen met water.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat er een vertraging optrad, maar er vallen nu grote gaten in het oude 3D syteem.

De energie wordt weer verder verhoogd en op vele delen op de wereld zijn er geen chemtrails meer te bekennen Waar het nog wel ingezet kan worden, daar wordt zwaar geschud ingezet om nog zo veel als mogelijk vernietiging te bewerkstellen.

Het licht zal uitvallen en ook internet./telefoon. Dit alles om de vrije energie aan te kunnen zetten. Het is natuurlijk wel noodzakelijk om als het donker valt, niet 's nachts op straat te lopen. Er is helemaal niets waar je je verder druk over hoeft te maken.

Het wordt even chaos en als weldenkend persoon blijf je dan uit de buurt van "crouds". Men verwacht ook "looting" en je bent even op jezelf aan gewezen. De laatste loodjes wegen het zwaarst.

Er is nog geen tijd doorgegeven, dus kan het op elk moment gebeuren of er gebeurd nog even niets aan de oppervlakte. Men doet er alles aan om ongemak te beperken voor de burgers.

Zoek het niet op is mijn enige raad. Ik ben klaar om elke gekte aan te kunnen. Zowel geestelijk als lichamelijk, want je weet niet wat voor gekheid nog in de truckendoos van het donker zit.

Deze tijd is bij uitstek geschikt om oplettend te zijn en jezelf beschermd te houden. Daarnaast bid ik voor de gehele aarde en de mensheid die meer dan genoeg geleden heeft door dit leugenachtige serpenten volk.

De leiders van de serpenten zijn er al uitgeplukt, dus zonder duidelijke opdrachten, kan alleen op kleine schaal nog idiote dingen gebeuren. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de serpenten onder leiding van de duivel en zijn aanbidders.

Deze aanhang zal hun verstand verliezen en daar kun je nog mee te maken krijgen.

Daarom roep ik op om oplettend te blijven.

Victorie voor het licht.

Wees gezegend en alert.

Liefs van mij @Ann@