COVID IS DE PERFECTE AFLEIDING VOOR DE 5G GENOCIDE!

19-07-2021


WAAR OF NIET WAAR?

Laat het ons weten!

COVID - The Perfect Cover for 5G Genocide...!


Infolink ► https://odysee.com/@psychoNWO:9/5G---mRNA---Humanity-Standin'-At-the-Crossroads:1Binnen gekomen reacties:


Over de cover-up van de 5G Genocide: Natuurlijk heeft u daar gelijk in, maar er is meer. De leugens die grootschalig gelikt en professioneel worden verspreid gelooft het schaapjes volk eerder dan de waarheid waar je naar op zoek moet. Je bent een eenling als je mensen er op wijst dus wordt je niet geloofd. Mensen zullen het pas gaan geloven als het binnenkort openbaar gemaakt wordt.

Dan worden ze histerisch en is het te laat, want die executie spuit 💉 is onherroepelijk.


Dat hele corona gedoe is één grote dekmantel voor de grootste volkerenmoord in de geschiedenis. En dat hoort 5G zeker bij. 6G staat ook al gepland.


100%, Corona is 5G


Eerste uitrol in Wuhan. Waar 5G werd uitgerold werd corona vastgesteld! Hierover hebben zijzelf bericht, daarom was het gemakkelijk te volgen. 5G en corona dezelfde ziekte verschijnselen.


Lijkt mij wel. We gaan het zien de komende tijd. Hoeveel mensen er wereldwijd slachtoffer zullen zijn.


De covid-stelling is volgens mij 100% waar.

Al met de griepprik in voorafgaande jaren en nu met de covidprik is grafeen gebruikt om een vergiftiging te bewerkstelligen die door 5G kan worden verhevigd en die mensen als robots kan aansturen als ze al niet dodelijk zijn. Ben absoluut tegen 5G gebruik want zie geen heil in voordeel voor de mensheid maar wel militair nut voor een totalitair regime, totale controle, waar we niet op zitten te wachten.

5G moet weg, heb al petities ertegen ondertekend maar die schijnen weinig uit te maken. Als we niet gezamenlijk ertegen opstaan zijn we de klos.


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap!