CORONA IS EEN HOAX LEES HIER WAAROM

14-04-2021


ALS JE ECHT DENKT DAT CORONA ECHT IS, ZIE DAN HIER WAT VOOR TRUCJES AB OSTERHAUS LEERT !


John Jairo Jaimes Edens schreef op 12-12-2020


Dit is hoe virologen getraind worden om leugens naar buiten te brengen!

Zij moeten samen met de media een scenario maken vanaf dag 1 waarin de "DOOD" METEEN IN OPGENOMEN WORDT.

Als mensen ergens snel angstig voor zijn is het de dood wel.

Niets voor niets, zegt de bijbel:

"14Omdat wij mensen van vlees en bloed zijn, is Hij ( Jezus) ook een mens van vlees en bloed geworden, want alleen als mens kon Hij sterven en zo de duivel, die de macht over de dood had, machteloos maken.

15Alleen op die manier kon Hij de mensen, die hun leven lang vrees voor de dood hadden, uit de slavernij bevrijden.

(Heb. 2:14-15)

Daarom heb je Jezus ook zo hard nodig!

Maar Ab en al die andere virologen worden getraind om te "liegen" en gebruik te maken van die vijand "de dood". Want dan alleen kun je mensen weer in slavernij brengen en dan krijg je macht en controle over die persoon.

De bijbel is klip en klaar en hier zie je exact wat er nu ook weer gebeurt in Nederland en daarbuiten. Angst zaaien over dood en over een griep die ze corona noemen, die gelijk staat aan de normale sterf cijfers.

Als mensen niet wakker willen worden na het zien van deze beelden, dan zijn ze kennelijk al slaaf!

De virologen krijgen dit mee als training!!

Om daarna meer te kunnen verkopen en hun zakken te vullen doormiddel van de overheid die hen uitbetaald of door vaccins te verkopen zoals Ab Osterhaus. En daarna de whisky fles open!

Kijk en huiver en deel het.

Want dit zijn de mensen die dagelijks in talkshows zitten om mensen maar weer angst aan te praten! En het gewone volk moet maar naar hen luisteren want zij hebben er voor geleerd...

Inderdaad dit zijn de echte "VIROLEUGEN" van ons samenleving!


PS. LET OP!

Dit topic wordt massaal gedeeld. Vriendschapsverzoek accepteer ik enkel als ik kan zien wie je bent EN als je christen bent!

Want ik plaats veel topics over het geloof en dat kan je wellicht irriteren als je niets daar mee hebt. Ze zijn wel mega interessant en veel dagelijks zaken staan in de bijbel zodat je weet hoe je dingen kunt herkennen in het leven.

Kies je er toch voor om een vriendschapsverzoek te doen ga dan niet mekkeren over mijn vrij duidelijke topics over genezing, boze geesten of het geloof!

Ga je wel mekkeren dan verwijder ik je gewoon weer!

Want ik sta niet te wachten op jou mening. Ik vind mijn mening niet interessant, dus die van jou al helemaal niet. Zo ben ik even duidelijk geweest. Mij volgen kan altijd. Mijn profiel staat volledig openbaar want ik heb geen geheimen. Maar mensen die willens en wetens blijven mekkeren over mijn topics worden geblokkeerd.

Link Facebook ► https://www.facebook.com/johnjairojaimes.edens/videos/10220765467219965