CORONA IS EEN HOAX, HET IS EEN NEP PANDEMIE!

08-06-2021

Tjerk de Haan uit Leeuwarden heeft onderzocht wat de juridische grondslag is van alle maatregelen betreffende het corona dossier


[Forwarded from Patriot Talk Channel]

En hij kwam tot een ontsluierende conclusie!


ALLE maatregelen die de overheid heeft genomen kent totaal geen juridische grondslag. Aangezien het Sarscov2 virus namelijk NIET op lijst A is geplaatst.

Bruno Bruins, de voormalige minister van VWS heeft in maart 2020 een aanvraag ingediend om te beoordelen of dit virus ook op lijst A geplaatst dient te worden, en ligt sindsdien in behandeling bij de 2e en 1e kamer. Daarna is Bruno Bruins door de knieen gegaan en heeft Hugo de Jong het stokje overgenomen.

Ondertussen is dit onderdeel nooit verder behandeld en zijn de vragen niet beantwoord. Hierdoor is het virus nóóit op Lijst A gekomen. Waardoor het ook geen meldingsplichtige virus betreft.

De conclusies die de GGD, het RIVM en de overheid getrokken hebben, zoals een lockdown, de avondklok, de 1.5m afstand houden, demonstraties verbieden, mondkapjesplicht, de spoedwet kennen dus geen enkele juridische grondslag en zijn daarmee dus ook onrechtmatig.

Waarom? Omdat de ministeriële bevoegdheid ontbreekt. Om dat in het kort met een simpele voorbeeld te stellen:

Stel je voor, je solliciteert bij de politie. Het gesprek met de korps verloopt prettig. Na het gesprek loop jij naar buiten toe, en gaat de eerste die je tegenkomt een boete geven omdat hij euh.. geen 1.5m afstand houd. Dit doe je een aantal weken, en na een tijdje denk je bij jezelf, ik ben zó lekker bezig, ik ben nu brigadier geworden en verplicht mensen om mondmaskers te dragen, niet meer te zingen. Spreekt mensen aan als ze bij elkaar komen.

Na anderhalf jaar heb je nog steeds geen antwoord gekregen van het politiekorps of je ook bent aangenomen. Maar ondertussen denk jij dat je wél die bevoegdheden hebt gekregen.

In deze beeldspraak, daar hebben wij heden ten daags mee te maken. Er is geen enkele grondslag voor het handelen van deze regering. Ze doen maar wat. Dit valt ook niet met een reparatiewetje te herstellen. Een van de grootste blunders (en dat zijn er ondertussen wat) geworden van de hedendaagse geschiedenis.

'Onze' Tjerk de Haan uit Leeuwarden heeft dit allemaal uitgezocht en bespreekt dit in de Blue Tigerstudio in Groningen.

Video ► https://youtu.be/mHooAPtowcQGezondheidsautoriteit loog, miljoenen stierven: de samenzwering achter de onderdrukking van hydroxychloroquine

Een andere emailbom uit de Amerikaanse staats-immunoloog Anthony Fauci archieven is naar buiten gekomen, deze laat zien dat "Amerika's dokter" heel goed wist dat hydroxychloroquine (HCQ) een effectief middel was tegen het Wuhanvirus en er toch voor koos om tegen het publiek te liegen door het tegendeel te beweren.

Niet alleen dat, maar Fauci spande samen met andere deep state entiteiten om HCQ te verbieden zelfs maar te worden toegestaan als een "goedgekeurde" behandeling voor het Chinese virus, hoewel talrijke studies bewijzen dat het een effectief middel is tegen allerlei soorten coronavirussen.

Fauci verdubbelde zijn misleiding door te beweren dat hydroxychloroquine "gevaarlijk" is.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/gezondheidsautoriteit-loog-miljoenen-stierven-de-samenzwering-achter-de-onderdrukking-van-hydroxychloroquine/[Forwarded from Hermanbroodfan]

Europese database van bijwerkingen van geneesmiddelen voor COVID-19-injecties:

13.867 dood en 1.354.336 bijwerkingen !!

https://humansarefree.com/2021/06/european-database-reactions-following-covid-19-shots.html


Waarom miljoenen zullen sterven aan het Covid-19-vaccin

Dr Tenpenny op MikeLindellTV

⁣⁣Door Brannon Howse Live, 06 juni 2021

https://brandnewtube.com/watch/why-millions-will-die-from-the-covid-19-vaccine-dr-tenpenny-on-mikelindelltv_KzzkLaTx3wRUjMo.html


In een reactie is het volgende te lezen:

Ik hoor graag van deze mensen "de 5 documenten", maar ze zouden moeten beginnen om dingen samen te stellen en over hun indoctrinatie heen te komen. Ze leggen de stukken op tafel: de corporaties nemen de regering over (zo zie ik het ook). Ze merken ook hoe corrupt de kerken zijn. Open nu je ogen en stop met liegen: wat zijn bedrijven? Economische machtscentra, ze centraliseren eigendom en controle. Eigendom waarover? Fabrieken, mensen en ? LAND. Ga nu naar de Wet van Mozes, en wat vind je over eigendom van land? Wat doet Jehoshua ben Nun, direct na de verovering van het "beloofde land" (let op, "land" alweer?). Ik zou het niet moeten spellen. Bovendien is Jezus een afgod, hij bestaat niet eens. Leer je geschiedenis, het is allemaal bedrog uit Rome. Kan iemand serieus geloven dat de Romeinse keizer, lang na de val van de Republiek, plotseling een verlichte, liefdevolle cultuur begint?! Ben je gek ? Die crimineel wilde alleen maar 1000 jaar duisternis beginnen, wat hij deed met het feodale systeem, de ergste hel die het Europese continent sindsdien heeft gezien. De ergste hel kwam daaruit voort, en de huidige wereld met enkele vrijheden (die nu verloren gaan), ontstond toen die hel in oorlog werd omvergeworpen. Waren het de protestanten? Dat is wat de protestanten u vertellen, maar het was niet zo. Kerkbezoek direct na de nederlaag van de Spaanse inquisitie en de katholieken in het algemeen, bijna NIEMAND ging naar die door god verlaten plaats van het kwaad, een kerk genaamd. Ik geef echter toe dat er ook protestantse smaken van de opstand zijn, teruggaand naar Geert de Grote. Niettemin, Jezus is leugens en je moet stoppen met de leugens en de afgoderij, en iets veel beters zien: wetten van de economie, die deze bedrijven zouden hebben verhinderd om de controle te centraliseren, het zou vrijheid voor iedereen hebben gewaarborgd. Grond is werk.

Mensen zullen het echter niet begrijpen, en ik denk dat het nu Game Over is. De mensheid heeft geluk als ze voor 40.000 jaar terug in het stenen tijdperk belanden en zo deze transhumanistische hel vermijden. Beseft u dat u met uw Jezus in opstand komt tegen de hemel? Het is een aanval op het Joodse volk, de wet van Mozes, alles. Je viert een martelwerktuig, hoe ziek is dat? Het zal alleen maar erger worden, omdat de overlevingsstress mensen in de vroege kinderjaren duwt en regelrecht terug in hun indoctrinatie. De tijd is voorbij dat ze zichzelf moeten corrigeren. De meesten kunnen hoe dan ook nooit over indoctrinatie heen komen. Ze missen de moed en eerlijkheid.

Nog steeds geweldige documenten, hoor graag meer van ze allemaal ;-). Tenpenny en Medej zijn echte favorieten om eerlijk te zijn. Blijf vechten ! Vecht tot de dood tegen het schot. Organiseer een gewapende opstand, in de VS zal het waarschijnlijk zover moeten komen, als het klopt gaan ze gedwongen vaccinaties. Dat staat gelijk aan oorlog, het is een verplichting om ten strijde te trekken tegen gedwongen vaccinaties.

Gedwongen vaccinaties? Onmiddellijke oorlogsvoet. Ons leven is op dat moment niet meer van belang. Bewapend en bevoorraad.

Ja, idioot Jezus ... kijk naar echte mensen voor inspiratie als het moet, zoals Jehoshua ben Nun (valt een hele regio aan, verovert het), of Mozes (het beste van alles), hoe zit het met koning David, gaat hij niet ten oorlog wanneer hij moet? Dan komt je dwaze Jezus-hippie "houd elkaars hand vast, ik ben een aardige vent, hou je niet van me? en oh ja, ik ben ook god, ik ben god weet je, serieus...' Wat een sukkel. Word serieus, stap uit het sprookje en in de echte geschiedenis.

WORD WAKKER ALLEN!