BUITENAARDSE ONTVOERINGEN MET TRUDY M. (ALIEN PROGRAM 8)

20-04-2021

Heel interessant interview om te beluisteren!

Trudy M vertelt over haar ervaringen met Monarch MK en Buitenaardse Ontvoeringen. Hiermee kreeg zij als een klein kind al mee te maken.

Zij bespreekt met ons hoe zij dit proces heeft verwerkt en hoopt ook daarmee anderen met soortgelijke ervaringen te kunnen helpen, aangezien de autoriteiten deze mensen niet altijd even serieus nemen.Reacties onder de video:


Volgende lockdown is waarschijnlijk de alien invasie. Hebben ze weer een reden om ons nog langer vast te houden.

Pffff... Heel bijzonder maar ook een blow your mind uitzending. Veel dank aan Trudy en super dat je haar uitgenodigd hebt, Dino.

Leuke vrouw Trudy. Ik zou het interessant vinden als een aflevering over Tartaria kan gaan, een reset, een van de vele op deze aarde en wellicht ook wat is er nou gebeurd in Egypte, met seth en osiris...?

Velen hebben het al geroepen, maar wat is Trudy een leuk mens! Heerlijk om naar haar te luiteren en haar lach is zo aanstekelijk!

Wat een pure vrouw! Fijn iemand die gewoon zegt waar het op staat. Ik hoor zoveel alters waarin ze continu verspringt, knap dat ze dit interview gedaan heeft.

Wat een mooie aflevering. dat is waardevolle informatie. Deze informatie is nodig in deze tijden. Ik hoop op en terug keer van Trudy. Top!!!!

Hoi lieve Dino, ik wilde je iets vragen? Tijdje geleden vertelde je iets over sterrekinderen of lichtwerkers die bewust hadden gekozen geen kinderen te nemen ,dit is voor mij heel herkenbaar. Kan ik dat ergens terugvinden en zou je me dat kunnen vertellen, want wil dit heel graag lezen of kijken BVD. Weer een super podcast weer Dino. Ga zo door, dank je wel. x

Ik ben echt helemaal wakker, al vanaf "de uitbraak in maart 2020", maar hoe moeilijk om mensen te waarschuwen tegen het vaccin. Ik heb net als deze dame meer en meer bijzondere ervaringen, geweldig vind ik dat. Dank voor de boeiende uitzending ❤️