BOETES BIJ DE GRENS BIJ ONGEHOORZAAMHEID AAN DE (R)OVERHEID?

04-08-2021


Word je beboet? Laat ze maar met bewijs komen dat het Covid-virus bestaat 🤭


Dit kunnen ze niet, want het bestaat niet!


Durf in je eigen Kracht en Waarheid te gaan staan!


Luister naar de onderstaande video en deel deze massaal!


Video ► https://rumble.com/vkorz0-freedom-fighter-court-victory-ends-masking-shots-quarantine-in-alberta.html


Deze video MOET je zien!

Ze doen het in hun broek!


Het bewijs dat Sars-coV-2 zou bestaan, IS WERELDWIJD EEN ENORME LEUGEN !!


Vernietigende video die eindelijk de enorme leugens weet bloot te leggen.

Wordt je beboet, laat ze maar met bewijs komen dat het Covid-virus bestaat 🤭

Welke zaak je ook aanspant, ze verliezen, er is vaccinatieschade, ze zijn medeplichtig aan dood door schuld!

Ze hebben geen poot meer om op te staan.

Ps: Niet schrikken als binnenkort 52% van alle mensen plus alle dieren van de aarde worden verwijderd.

Tik, tak, tik tak Arae-time 🤩


De wereld zoals we hem kennen wordt binnenkort totaal gesloopt. De oorzaak van alle ellende en misbruik bestaat straks niet meer.

Tik, tak tik tak.Corona is een grote hoax, ofwel grote misleiding, om de bevolking maximaal te kunnen onderdrukken, af te persen, ziek te maken en uiteindelijk te vermoorden met de dodelijke prik in combinatie met 5G straling!


Word Wakker lieve mensen!


De waanzin en terror wordt met de dag groter in de wereld!


Het is oorlog tussen de heersende satanische elite en de onwetende bevolking!


Deel dit artikel !!

Laat je familie, vrienden en bekenden ook onderzoek doen, zodat het roer om gaat in Nederland en de rest van de wereld!


De Koninklijke Marechaussee staat vanaf maandag met getrokken bonnenboekje aan de grens met België, om de coronadocumenten van terugkerende vakantiegangers te controleren.

"We gaan niet waarschuwen maar meteen handhaven", waarschuwt een voorlichter alvast.

Je riskeert een boete van 95 euro!


Vanaf zondag 08-08-2021 moet iedereen die ouder is dan 12 jaar en Nederland binnenkomt uit een land met coronacode geel of oranje een vaccinatiebewijs of negatieve PCR-test hebben die niet meer dan 48 uur oud is.


Dat geldt ook voor terugkerende vakantiegangers!


Mensen die zonder deze papieren Nederland binnenkomen, kunnen rekenen op een boete van 95 euro. De regels gelden voor iedereen, dus ook voor pendelaars.

Ook op vliegvelden wordt gecontroleerd, omdat de regels ook van toepassing zijn op mensen die van buiten Europa ons land binnenkomen.

Vakantielanden

De controles staan vooralsnog alleen aan de Belgische grens, omdat vakantiegangers uit geelgecodeerde landen als Frankrijk, Spanje en Portugal via België terugreizen.

Via Duitsland komen vooral mensen terug die in dat land zelf, Oostenrijk of Italië op vakantie zijn geweest, en in die landen is volgens de Europese coronakaart weinig aan de hand.

"Maar het gaat om mobiele controles, als het nodig is dat er ook aan de Duitse grens gecontroleerd wordt is dat zo geregeld", voegt de woordvoerder daaraan toe.

Steekproef

De controles op coronapapieren gebeuren op dezelfde wijze waarop de Marechaussee normale mobiele controles houdt. Daarbij wordt steekproefsgewijs gecontroleerd of mensen wel de juiste documenten bij zich hebben.

Lees dit over vaccinaties

De bekende onafhankelijke Amerikaanse analist Brandon Smith is er inmiddels van overtuigd dat de enige reden voor de massale vaccinatiecampagne het bereiken van totale controle over de hele mensheid is. Om dat in profetisch perspectief te plaatsen: om de in de Bijbel voorzegde 'teken van het Beest' in te voeren, zonder welk niemand nog zal kunnen 'kopen of verkopen'.

'Als miljoenen mensen de komende jaren ongevaccineerd blijven, dan zullen die een aanzienlijke en onontkenbare controlegroep vormen... Als de gevaccineerden dan ziek worden of sterven aan specifieke aandoeningen, en de controlegroep heeft daar geen last van, dan is dat een behoorlijk sterk signaal dat jullie vaccin of medicijn vergif is... Als er iets mis gaat met de vaccins, dan zullen wij het bewijs zijn. Ik vermoed dat dit het is waar de elite echt bang voor is.'

'Ze moeten ons dwingen ons ook te laten vaccineren - ALLEMAAL, zodat er geen controlegroep is en er geen bewijs is van wat ze hebben gedaan. Ze kunnen dan simpelweg Covid de schuld geven van de massale gezondheidsproblemen, of een andere valse boosdoener.'

Website ► https://www.xandernieuws.net/algemeen/cnn-roept-openlijk-op-alle-ongevaccineerden-te-laten-verhongeren/Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een T-shirt met een mooie of goede boodschap!