Bericht Mira van de Pleiadische Hoge Raad gechanneld op 21-03-2021

21-03-2021


Gechanneld door: Erena Velazquez

21 maart, 2021


Gegroet,

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad, en ik ben blij om terug te zijn via dit kanaal. Ik heb vandaag een boodschap voor de mensheid.

Ik wil jullie er allemaal aan herinneren wie jullie zijn en waarom jullie hier zijn. Zoals jullie inmiddels weten, zijn jullie herinneringen lang geleden gewist door de Duistere Entiteiten. Iedereen, die als mens op deze planeet verblijft, kwam van verschillende Sterrenstelsels, Melkwegstelsels en Universums. Jullie hebben een belofte gedaan voordat jullie hier aankwamen om Moeder Aarde te helpen bevrijden van de Reptilians en Dracos.

Nu stemmen nieuwe energieën en tijdlijnen zich af in een Goddelijke Orde om jullie te helpen je vermogens terug te krijgen door naar hogere frequenties te gaan. De mensheid als Collectief Bewustzijn realiseerde zich nog niet over hun eigen ware kracht, die de uitkomst van deze wereld kan veranderen en de corrupte zielen moeiteloos kan verwijderen, omdat zij bang zijn voor het Licht, en zij niet in de hoge vibraties kunnen zijn.

Alles komt samen in een perfecte afstemming, het menselijk ras moet hun macht en hun lot weer in eigen handen nemen om zichzelf te bevrijden van deze slavernij, die te lang heeft geduurd, zoals jullie allemaal weten.

Ondertussen moeten jullie je verzetten tegen wat de Nieuwe Wereldorde jullie probeert op te dringen en wees je er alsjeblieft van bewust dat vaccins gevaarlijk zijn voor mensen, omdat ze nanotechnologie bevatten die is opgezet om het menselijk lichaam te vernietigen.

Daarom is het heel belangrijk om nu de controle over jullie eigen leven te nemen en wacht niet te lang, want elke minuut is cruciaal voor deze Nieuwe Wereld. Jullie hebben allemaal de innerlijke kracht in je om deze taak te volbrengen en jezelf te bevrijden uit deze 3D gevangenis.

Het is heel belangrijk om te herwinnen en te begrijpen dat jullie een Goddelijk Wezen van Licht zijn en dat jullie hier naar dit deel van de Melkweg zijn gekomen om een hoger doel te dienen. De missie is heel eenvoudig om Licht en Liefde naar Gaia te brengen en leiders te worden voor anderen die nog slapen en hen te helpen het Licht te zien.

Ik ben van de Pleiadische Hoge Raad, dus word ik de hele tijd geïnformeerd over de situatie op Aarde. Ik ben geselecteerd om leiding te geven aan de Hoge Raad, dus ik ben plannen aan het maken en voorbereidingen aan het treffen voor onze Pleaidiaanse Vloot om te landen na de bevrijding van Moeder Gaia. Mijn team van Raden gaat helpen om wereldwijd Lichtcentra op te zetten en te helpen met andere humanitaire projecten.

Ik ben opgewonden dat we in staat zullen zijn om onze zusters en broeders persoonlijk bij te staan. Nieuwe tijden zijn aangebroken en we voelen ons erg gelukkig over de komende transformatie die al aan de gang is, zoals de redding van vele kinderen, sekteleden die gevangen worden genomen, de verwijdering van de Dark Ones die misdaden hebben begaan tegen jullie beschaving, arrestaties van Negatieve regeringsfunctionarissen. Ook kunnen er geen nieuwe Duistere Krachten deze planeet binnenkomen, ze zijn verbannen en worden afgesneden door onze Galactische Vloten.

Jullie media zal volledig worden ontmanteld omdat ze niet waarheidsgetrouw zijn en liegen tegen de mensen, en zal worden vervangen door de waarheid, en er zal geen behoefte meer zijn aan de massamedia. Oude tijden zullen verdwijnen en een nieuwe stralende toekomst zal aanbreken.

Wees er alstublieft op voorbereid dat jullie levens zo drastisch zullen veranderen en dat jullie het gevoel zullen krijgen dat jullie in een science fiction film leven. Jullie zullen je oude 3D Matrix leven heel snel vergeten alsof het nooit eerder heeft bestaan, alleen avonturen en vreugde zullen deel uitmaken van jullie dagelijks leven.

Ik ben blij voor de mensheid en herinner jullie eraan om geduldig te zijn en niet ontmoedigd te raken als de veranderingen niet snel genoeg komen. Jullie moeten ons geloven, dat deze realiteit met de dag meer en meer verpletterd wordt, en niemand kan het meer stoppen of repareren, daar kunnen jullie zeker van zijn. Dank u.

Alsjeblieft, blijf altijd in het licht

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Vertaling: Martien

Bron ► https://www.wakkeremensen.org/channelingen-a-j/de-pleiadiers/mira-van-de-pleiadische-hoge-raad-door-erena-velazquez/