BELASTING IS DIEFSTAL!

25-06-2021

Belasting is diefstal, dat vindt Toine Manders van het Haags Juristen College

Toine Manders startte medio 2008 een campagne (reeds 13 jaar geleden) om ondernemers op de hoogte te brengen van de mogelijkheden tot belastingontwijking. In debat met hem gaat Leo Stevens, hoogleraar fiscale economie en columnist van het Financieele Dagblad.

Stevens is het principieel met Manders oneens.


Ondanks dat dit een oudere video is geeft het veel inzicht in de rovers (maffia) achter de belastingdienst!Reacties onder de video:


Haha de ouwe mafia, iedere maand plukt de belasting(dienst) ons bedrijf kaal voor zo'n 30.000 euro. Alleen vragen wij ons altijd af wat er toch met ons hardwerkende geld gebeurd. We krijgen nooit bericht en ontvangen ook nooit een mooi boeketje bloemen.

Ik ben die "leven onder een regering/belastingen betalen is een sociaal contract"-bullshit grondig beu. Ik was blijkbaar afwezig de dag dat ik dat contract mocht tekenen dan.

Nou nou meneer Stevens. Als iemand beweert dat belasting diefstal is, valt dat gewoon onder vrijheid van meningsuiting. Om dan maar de persoonlijke aanval in te zetten, "u plaatst zich geheel buiten de rechtsorde" , getuigt van weinig begrip van de Nederlandse wet. Bovendien te beweren dat het al heel lang gaat zoals het nu gaat en daarmee te impliceren dat het prima is zoals het is , is een argumentum ad historicam. Complimenten voor Manders dat hij uw boeken heeft gelezen, ik vrees dat het ernstig bittere pillen zijn geweest.

Zolang het betalen van belasting niet op vrijwillige basis plaatsvind maar wanneer men geld moet afstaan omdat de Staat anders geweld tegen je gebruikt of je gevangen zet is het niets meer en niets minder dan ordinaire afpersing. Punt.

De hoogleraar draait steeds om de feiten heen, zoals elke ge-eikte politicus. Bovendien zit ie al tientallen jaren tere studenten-breintjes te brainwashen met zijn pertinente pro belasting nonsense. Mensen zoals Toine Manders, daar zouden wij veel meer van moeten hebben. Een sociale en welvarende maatschappij is er één met een hele kleine overheid, die alleen de individuele rechten en vrijheden beschermt. Dat veel er nog anders over denken komt door lui als deze hoogleraar.

Wake up!Toine Manders is een held!


De politiek zet zichzelf zo voor schut hier. Multinationals maken gewoon deals met de belastingdienst! Nu wordt deze volksheld bestempeld als een crimineel, terwijl de echte criminelen (maffia) voor de Staat Der Nederlanden werken.


Breng vrijheidsstrijder Toine Manders naar de Liberty International World Conference!


Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om als libertariër te leven in een zeer collectivistische staat zoals Nederland?

Pareltjes ontstaan door druk en tijd. De verschillende video 's die viraal zijn gegaan van Toine Manders' ondervraging door het Nederlandse parlement zijn het resultaat daarvan. Enkele decennia libertarisch activisme in een collectivistische samenleving. Druk en tijd waardoor de prachtige uitspraken die Toine in de leeuwenhol heeft gedaan.

We hebben uw steun nodig om te betalen voor de uitgaven van Toine Manders om te spreken tijdens de Liberty International World Conference in Medellin, Colombia, 10-16 augustus 2021.

Toen we hem uitnodigden om te spreken, antwoordde Toine Manders als volgt:

′′Ik zou graag willen om je uitnodiging tot spreken te accepteren, maar zoals je misschien gehoord hebt, heeft mijn voortdurende strijd met de overheid geleid tot mijn persoonlijke faillissement, die nog steeds niet is opgeheven. Dit betekent dat ik een rechter moet vragen om toestemming om te reizen, en ook moet aantonen dat mijn kosten worden betaald."

Als je een gift doet van 100 euro of meer, als blijk van zijn dankbaarheid, biedt Toine je gratis, persoonlijk, via telefoon of een videocall een bijeenkomst van één uur aan.

Geen donatie is te klein, maar als je niet in staat bent om een gift te doen, deel dit bericht dan alsjeblieft zo breed mogelijk en maak op die manier een verschil!

Internationale vereniging voor individuele vrijhedenIngeschreven non-profitorganisatieDonaties zijn doorgaans 100 % fiscaal aftrekbaar in de VS.

https://www.gofundme.com/f/8b8qjt-bring-freedom-fighter-toine-manders-to-liwc-2021?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp%20share-sheetWees zelf de eye-opener voor de bevolking door het dragen van een goede boodschap!