ARTSEN WAARSCHUWEN!

01-07-2021

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele coronavaccins (mRNA gen therapie injecties)


Iets wat hen vooral zorgen baart, is de zogeheten antilichaamgemedieerde versterking van infectie. In het Engels: antibody-dependent enhancement (ADE).

Wat betekent dit precies?

Arts Simone Gold van America's Frontline Doctors legt het in minder dan een minuut uit in een filmpje wat helaas steeds door het foute YouTube wordt gecensureerd.

Stel: je haalt je eerste prik en er is niets aan de hand. Je haalt je tweede dosis en er is nog steeds niets aan de hand. Als je vervolgens op natuurlijke wijze besmet raakt met corona, treedt er een cytokinestorm op.

In de overdrive. Cytokinen zijn eiwitten die de afweerreactie van het immuunsysteem reguleren. Er zijn twee soorten cytokinen: ontstekingsbevorderende en ontstekingsremmende. Een subtiel samenspel van beide zorgt ervoor dat het afweersysteem een infectie de baas wordt.

Maar een overmatige productie van ontstekingsbevorderende cytokinen kan juist een veel ernstiger beloop van de infectie veroorzaken.

Het immuunsysteem gaat dan als het ware in de overdrive en dat leidt tot heel ernstige klachten.

Een cytokinestorm kan onder andere orgaanfalen veroorzaken.

In 2012 ging dit ook fout bij de dierproeven!U bent bij deze gewaarschuwd!

Stuur deze boodschap naar iedereen die zich reeds liet vaccineren of van plan is zich voor de 2e keer te laten vaccineren!

Wie kan zich dit nog herinneren?Hoe de Genocide (volkerenmoord) wordt uitgevoerd?

Je injecteert bij een gezond mens in meerdere stappen steeds een beetje meer van een schadelijke stof, waardoor die langzaam steeds zieker wordt. Vervolgens begint de patiënt door te krijgen dat deze injecties de oorzaak van zijn lijden zijn, maar dan komt de behandelende arts met een 'medicijn', dat in realiteit een nog veel grotere dosis van dezelfde schadelijke stof is, en definitief een einde aan zijn gezondheid - en mogelijk zelfs zijn leven - zal maken.


Deze arts waarschuwt de ouders van kinderen!