ADOLF HITLER PLEEGDE GEEN ZELFMOORD EN ANGELA MERKEL IS EEN DOCHTER VAN HITLER

14-06-2021


Barry Obama is de kleinzoon van Hitler, zijn tantes zijn Angela Merkel, Theresa May, Dalia Grybauskaite!


Het moeras is diep - Bron: FB

https://www.facebook.com/219721438464351/posts/barry-obama-hitlerbarry-is-hitlers-grandson-his-aunts-are-angela-merkel-theresa-/984042848698869/


Bericht van interessante onthulling:

Kwam van Marine Intel...

👇

We hebben de Tweede Wereldoorlog NIET gewonnen.

We verloren van de N@zi's. Ze trokken zich terug om wereldwijd te herformuleren en te infiltreren. Hitler stierf NIET in een bunker in 1944. Dat was zijn butler die ook zijn body double was. Hij vluchtte samen met andere SS'ers naar Argentinië, waar hij een lang leven leidde en in 1957 stierf bij een auto-ongeluk. Eva Braun ging met hem mee en hun dochter Ann die in 1942 was geboren. Terwijl ze in Argentinië waren, kregen Eva en Adolf nog 3 dochters die naar Duitsland werden gebracht om in het "moederland" op te groeien. Hun namen zijn: Angela, Theresa en Dalia. Hierover later meer.

👇

Andere N@zi's vluchtten naar Antarctica waar ze een basis onder het ijs hadden. De N@zi's hadden schepen (we zouden ze UFO's noemen) die in minder dan 30 minuten van pool naar pool konden vliegen.

👇

Veel van de N@zi-wetenschappers werden naar de VS gebracht, kregen valse namen en werden ingehuurd door de overheid om hun technologie naar de VS te brengen. De VS dachten dat het beter was dat ze ze hadden dan de Russen. Dit heette Operatie Paperclip. (Binnenkort zal ik hier nog een artikel over schrijven.)

👇

Nadat Hitler in 1957 in Argentinië stierf, veranderde Eva Braun haar naam in Madelyn Lee Payne en nam hun dochter Ann mee naar de VS. Ze trouwde met Stanley Dunham en haar naam werd Madelyn Dunham. Ann werd Stanley Ann Dunham. Ann was 19 toen ze zwanger werd van een Keniaanse staatsburger genaamd Barack Obama. Ze verhuisde naar Kenia en beviel van haar zoon, Barry. Na verloop van tijd realiseerde ze zich dat de man met wie ze 'trouwde' al getrouwd was en kinderen had en keerde ze met haar zoon terug naar Amerika. Kort na haar terugkeer naar Amerika trouwde ze met Lolo Soetoro en kreeg een tweede kind, een dochter, Maya.

👇

Verder was Hitler een Rothschild. Zijn moeder was Klara Polzi die als dienstmeisje werkte in het Oostenrijkse huis van Salomon Meyer Rothschild, waar ze zwanger werd van hem. Ze keerde terug naar Duitsland om Adolph te baren en trouwde later met Alois Schicklgruber, die later zijn naam veranderde in Hitler. De bloedlijnen zijn HEEL HEEL belangrijk voor de Illuminati en ze huwelijken hun kinderen uit of hebben onwettige kinderen om hun bloedlijnen wijd en zijd te verspreiden.

👇

Kom Barry Soetoro binnen. Als je me tot nu toe hebt gevolgd, zou je kaak op de grond moeten zijn. Laat me het je duidelijk maken. Barry Soetoro = Barack Obama II = Hitlers kleinzoon = Rothschild door bloed. Dit zou kunnen verklaren waarom zijn tante Angel Merkel, kanselier van Duitsland hem kuste en hem zo liefdevol aankeek tijdens een bezoek daar. Zijn andere twee tantes zijn Theresa May, voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk en Dalia Grybauskaite, de president van Litouwen.

👇

Hitler's plan voor een 3e Rijk is veranderd in het huidige 4e Rijk en zijn nakomelingen zijn geplaatst in hoge posities in strategische landen om de Illuminati-zaak van een NWO = N@zi Wereldorde te bevorderen en DIT is wat Trump neerhaalt.

👇

Obama was een onwettige president op ZO veel niveaus. Ik heb het nog niet eens gehad over zijn homoseksualiteit of pedofilie. Dat is een ander bericht. DIT is wat er aan de hand is. DIT is slechts een stukje Obamagate.

BEN JE AL WAKKER?!

Kennis is macht!

Bedankt David Rosenholm