JANET OSSEBAARD


De laatste Updates

PRESENTATIE


Door Janet & Cynhta

Op vrijdag 5 maart 2021 geven Janet en Cyntha een gloednieuwe presentatie in het Engels over de huidige situatie in de wereld rond de val van de Cabal. Er is zoveel om over te praten, dus mis deze Zoom niet!


De titel van deze Zoom is:

ALS JE DE HOOP VERLIEST, LET JE NIET OP...


Veel Anons verliezen de hoop.

We laten je zien dat alles eigenlijk nog volgens plan verloopt, of je er nu aan twijfelt of niet. Dit is geen wishful thinking... Wat we je laten zien is gebaseerd op hard bewijs. Tegen het einde van deze Zoom heb je al je Hoop terug, dat beloven we!

Wij vragen u om een 'ticket' te kopen voor iedereen die met u naar de Zoom kijkt. Net zoals je zou doen bij een live presentatie ergens. Dit is de enige manier - door uw donaties - dat we ons werk gratis met de wereld kunnen blijven delen, zodat iedereen zo snel mogelijk wakker wordt!


BELANGRIJK: Als je een vraag hebt, kun je deze stellen in het commentaargedeelte wanneer je je 'ticket' bestelt. Dat geeft ons de tijd om de belangrijkste uit te zoeken. Er zal geen gesprek zijn, omdat dit te afleidend is gebleken.

Als u niet kunt deelnemen aan de Zoom vanwege tijdsverschillen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Koop gewoon een 'ticket' en je ontvangt de volgende dag de directe link naar de opgenomen video!

Aanvang: 20.00 uur CET (20.00u) - (CET is Amsterdam tijd)

Duur: 1,5 uur

Koop hier uw ticket(s): KLIK

De winkel sluit een uur voor 20.00 uur CET, dus zorg ervoor dat je je ticket op tijd krijgt!

Ongeveer 30 minuten voordat we beginnen, ontvangt u een e-mail met de Zoom-link die u nodig hebt om in te loggen. Dus controleer je mail een paar minuten voordat we beginnen...


Ik hoop je aanstaande vrijdag te zien!

Liefdevolle groeten, Janet & Cyntha